banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 18:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jul 2012, 00:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ionako bar 10-15 pobjegne sa časa pa se dobiju optimalne brojke. :)

Braneee vjerujem da ti nije bilo loše u gužvi, a kome bi i moglo da bude. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 00:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Stockholm je ipak veća sredina, ali sam siguran da na sjeveru gdje je manji broj djece ima njih čak i manje. Međutim, nekako mi je čudno raditi među njih recimo 8-9 :) Ali se definitivno više uradi.

Ne znam na koji način su zamislili da profesor za 40 minuta sa 42 đaka odradi nešto..

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
meni sad nista nije jasno, zar nisi ti rekao da ides u ekonomsku skolu u BL?

Bio sam godinu dana u RS, inače cijeli život sam gore.

Braneee je napisao:
imali smo cini mi se 8 odjeljenja (5 tehnicari, 2 pravnici, 1 carinici, ne znam sad kako idu smjerovi i to)
i sva odjeljenja su imala manje vise oko 40 ucenika, kazem ti konkretno moj razred je imao 41-42 ucenika, bilo je tu i odustajanja i prebacivanja i tako...
a odgovorno tvrdim da u to vrijeme nije bilo lakse skole od ekonomske, pa ono je bila sprdnja...

Pričao mi je nešto jedan prijatelj kad sam bio dole, jel to za vrijeme onog direktora koji je rado prihvatao da ga roditelji "počaste"? :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Braneee je napisao:
korigovati

popraviti, ispraviti, popravljati...
znam da smo pod uticajem engleskih medija, ali treba djecu izvoditi na pravi put!

ima nesto sto se zove stil pisanja, a ti si naravno izvukao moju rijec iz konteksta... u toj izjavi vec imam napisano "ispraviti"... a ispraviti, popravljati, popraviti je sve od istog korijena, pa je u stilu pisanja bolje da uslovno ponovljena rijec/izraz bude od drugog korijena ako je to moguce... "korigovati" je sasvim ok rjesenje.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Kako nece biti sprdnja kad vas je bilo toliko,tu se tesko moglo ozbiljno raditi

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 00:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Danny ^_^ je napisao:

Ne znam na koji način su zamislili da profesor za 40 minuta sa 42 đaka odradi nešto..

Jedino sto su oni "zamislili" je da ne stvaraju vise odjeljenja jer bi u tom slucaju morali da zaposle jos nekog profesora, a time bi direktno sebi otkinuli dio od para sto su mislili ukrasti.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
http://www.novireporter.com/look/report ... ticle=1033
covjek je bio tito u skoli :lol:
milion afera, a vazda ga q bolio za sve...
a sto se tice mene, ja sam vise vremena proveo u bard-u, energy-u i tim okolnim kafanama nego u skoli...
i sto zipo rece guzva, pa nas trojica sjedila u zadnjoj klupi, bilo mi je veoma ugodno 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Danny ^_^ je napisao:

Jedino sto su oni "zamislili" je da ne stvaraju vise odjeljenja jer bi u tom slucaju morali da zaposle jos nekog profesora, a time bi direktno sebi otkinuli dio od para sto su mislili ukrasti.

to je sustina ove price,ako zaposle profesora moraju se odreci dijela para koji su dobili kao ministarstvo da pokriju sve troskove

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 00:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Braneee je napisao:
pa nas trojica sjedila u zadnjoj klupi, bilo mi je veoma ugodno 8)

U ekonomskoj si sjedio sa još dvojicom u klupi? :scratch:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
Braneee je napisao:
pa nas trojica sjedila u zadnjoj klupi, bilo mi je veoma ugodno 8)

U ekonomskoj si sjedio sa još dvojicom u klupi? :scratch:

fail :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cuj fail... znam ih na desetine koji bi ubili za takvo nesto...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 01:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Braneee je napisao:
http://www.novireporter.com/look/reporter/nr_article.tpl?IdLanguage=11&IdPublication=2&NrIssue=117&NrSection=5&NrArticle=1033
covjek je bio tito u skoli :lol:
milion afera, a vazda ga q bolio za sve...
a sto se tice mene, ja sam vise vremena proveo u bard-u, energy-u i tim okolnim kafanama nego u skoli...
i sto zipo rece guzva, pa nas trojica sjedila u zadnjoj klupi, bilo mi je veoma ugodno 8)

E to je vjerovatno taj, kakva anarhija. :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 05:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Da Anton ne drzi konce u ekonomskoj anarhija bi bila identicna onoj kada je bio Trninic posto mogu samo da opstaju partijski kadrovi SNSD-a. Ostalima bas i nije prijatan rad!

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 07:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Prelistao sam temu i koliko mogu skontati ...sadasnji ministar pokusava napraviti skolstvo kao iz ratnog perioda..da imamo po 40 ucenika u razredu...stim da je to bio period migracija stanovbistva,manjak profesora koji su isli u rat,itd...umesto napred..idemo nazad...a toliko je vise para u igri nego u ratnom periodu

Ono sto ja najvise zamerim ministru,iako sam svestan da se to nije moglo.izbeci...jeste da je u potpunosti izjednacio.privatne fakultete za drzavnim...trebalo je ipak ograniciti broj privatnih fakulteta,recimo 2 u cijeloj rs,zahtjevati vece standarde nego na drzavnim,nek skolarina bude 20 000 km,ali posle tog zavrsenog faxa,izlazice kadar koji je osposobljeniji od ovog sa drzavnog i nece biti nikakvih problema...ovako,svrha privatnih fakulteta je ...AKUMULACIJA KAPITALA

**jedna stvar nevezana za ministra,koja me vec neko vreme brine...sto nasu decu uce prilicno ograniceni ljudi..sa koeficijentom inteligencije na nezavidnom nivou...svi levati koji nisu imali sta da upisu..idu na uciteljske fakultete,ispiti na tom faxu se polazu iz skripte od 20 str...svega ima sem pameti..egal ss privatnim(ciji kadrovi lagano se ubacuju u prosvetu)...CAST POJEDINCIMA

Najlosiji.kadar iz svake generacije...sutra predaje nasoj deci..a osnovno i srednje obrazovanje je NAJBITNIJE za razvoj drustva

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 09:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
wizzy_bl je napisao:
Prelistao sam temu i koliko mogu skontati ...sadasnji ministar pokusava napraviti skolstvo kao iz ratnog perioda..da imamo po 40 ucenika u razredu...stim da je to bio period migracija stanovbistva,manjak profesora koji su isli u rat,itd...umesto napred..idemo nazad...a toliko je vise para u igri nego u ratnom periodu

Ono sto ja najvise zamerim ministru,iako sam svestan da se to nije moglo.izbeci...jeste da je u potpunosti izjednacio.privatne fakultete za drzavnim...trebalo je ipak ograniciti broj privatnih fakulteta,recimo 2 u cijeloj rs,zahtjevati vece standarde nego na drzavnim,nek skolarina bude 20 000 km,ali posle tog zavrsenog faxa,izlazice kadar koji je osposobljeniji od ovog sa drzavnog i nece biti nikakvih problema...ovako,svrha privatnih fakulteta je ...AKUMULACIJA KAPITALA

**jedna stvar nevezana za ministra,koja me vec neko vreme brine...sto nasu decu uce prilicno ograniceni ljudi..sa koeficijentom inteligencije na nezavidnom nivou...svi levati koji nisu imali sta da upisu..idu na uciteljske fakultete,ispiti na tom faxu se polazu iz skripte od 20 str...svega ima sem pameti..egal ss privatnim(ciji kadrovi lagano se ubacuju u prosvetu)...CAST POJEDINCIMA

Najlosiji.kadar iz svake generacije...sutra predaje nasoj deci..a osnovno i srednje obrazovanje je NAJBITNIJE za razvoj drustva

a šta će onda privatni fakultet ako neće biti izjednačen sa državnim...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Trebaju biti BOLJI od drzavnih...da studenti izlaze sa vecim znanjem nego sa drzavnih...a ne da im se uimaju pare i lupaju pecate na diplome..to se nije smelo dopustiti...i onda izjednacis nekog sljakera koji je podigao kredit i kupio diplomu menadzera ,nikad niti jednu knjigu otvorio u zivotu..zadnji put u osnovnoj...i tada takav lik upadne pre tebe..jer eto..ide na mitinge i ima clansku knjizicu( znam dosta takvih slucajeva)...ja mozda i jesam subjektovan,ali stvarno pokusavm da budem sto objektivniji...bogu hvala,takav sistem me je natjerao da se okrenem nekim drugim stvarima ,te svoje mesto pod suncem trazim na drugi nacin..srecno svima i sa privtnim i sa drzavnim fakulttetima..srecno i ministru..proslom buducem sadasnjem..ne dao bog nikome ono sto mi imamo

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 10:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Anton ipak ostaje ministar, tačno sam šokiran ovakvim preokretom...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
suprise, suprise
:lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 10:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
blackrose je napisao:
suprise, suprise
:lol:

Potpuno neočekivano, tačno smo mi diznilend...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 10:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
wizzy_bl je napisao:
Trebaju biti BOLJI od drzavnih...da studenti izlaze sa vecim znanjem nego sa drzavnih...a ne da im se uimaju pare i lupaju pecate na diplome..to se nije smelo dopustiti...i onda izjednacis nekog sljakera koji je podigao kredit i kupio diplomu menadzera ,nikad niti jednu knjigu otvorio u zivotu..zadnji put u osnovnoj...i tada takav lik upadne pre tebe..jer eto..ide na mitinge i ima clansku knjizicu( znam dosta takvih slucajeva)...ja mozda i jesam subjektovan,ali stvarno pokusavm da budem sto objektivniji...bogu hvala,takav sistem me je natjerao da se okrenem nekim drugim stvarima ,te svoje mesto pod suncem trazim na drugi nacin..srecno svima i sa privtnim i sa drzavnim fakulttetima..srecno i ministru..proslom buducem sadasnjem..ne dao bog nikome ono sto mi imamo

a koji to ima privatni gdje se knjiga ne treba ni otvoriti?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]