banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Penal :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
old fashion men je napisao:
Prije svega zapitaj se, da li je na mjestu gdje je sada tvoja zgrada, nekad bilo mjesto gdje su mnogi prije vas:
Citiraj:
postigli prve golove na malom fudbalu,da na klupama gdje su mnogi od njih poljubili prve djevojke,prve momke,gdje su se desile prve mladenacke ljubavi,da na mjestu gdje su provodili raspuste i mnoge besane noci,uz gitaru,pjesmu i druzenje,na mjestu gdje su njihovi kucni ljubimci mogli da trce i igraju se do mile volje,da na mjestu gdje su njihovi klinci i klinceze naucili da voze bicikl,da na mjestu koje je mnogima od njih bila najljepsa ruta da se stigne pjesice do centra grada i popije kafica,da na mjestu gdje i kada je plus 40napolju,mozete da sjednete i uzivate u debelom hladu drveca,da li zelite da danas-sutra,vasa djeca nemaju prostora da se igraju na travi,da prave rose za klikere i da se sakrivaju iza drveca
... bla bla bla :roll:

pa s obzirom da su na mjestima vecine danasnjih bl naselja bile prazne poljane, nema potrebe da trosi vrijeme na razmisljanje

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
V for vendetta je napisao:
blaf77 je napisao:

informacija je najvredniji resurs danas...sto vise narod zaokupis nebitnim stvarima manje ce teziti pribavljanju informacija, i obicno ce odreagovati kasno.

Bitniji segment je da se neko ne sprečava u dobijanju istih (imam osjećaj da se uopšte nije mislilo na to da li neko ne može razlikovati šta mu je bitno, a šta nije).
Slučaj se pojavio 2003.-2004. Osam godina se neko bavio trivijalnostima?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2003, 02:53
Pa dobro, izgleda da je bitnije baviti se zapetama nego ustati sa kafe i poduzeti nesto.

Poslije ne treba uopste kukati kako je ljudima u Banjaluci ovako ili onako, kako je vlast ovakva ili onakva, ona je onakva kakvoj joj se dozvoli da bude.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
doodler je napisao:
Pa dobro, izgleda da je bitnije baviti se zapetama nego ustati sa kafe i poduzeti nesto.

Poslije ne treba uopste kukati kako je ljudima u Banjaluci ovako ili onako, kako je vlast ovakva ili onakva, ona je onakva kakvoj joj se dozvoli da bude.

reče čovjek, gdje ste bili kad su bile javne rasprave i kad se usvajao urbanistički plan
najgore mi je ovo zakašnjeno moralisanje i glumljenje žrtve

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
BSE je napisao:
pa s obzirom da su na mjestima vecine danasnjih bl naselja bile prazne poljane, nema potrebe da trosi vrijeme na razmisljanje

Pa jebi ga, kada su mogli sjebati te poljane, šta onda fali da sjebu i to malo ostatka tih poljana između zgrada.
Ima i sada poljana oko Bl, ali od svih tih silnih ljubitelja prirode nikom ne pada na pamet da se iseli iz betona, ili da neko ode na prvu poljanu pored BL i napravi zgradu, znaš kad bi prodo stanove... svi bi rekli ono daleko od centra, nije urbano, ovo ono, trange frange... :roll:

Poslednji put menjao old fashion men dana 29 Maj 2012, 12:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
doodler je napisao:

Neko napisa da je prostor na kome je "park" privatno vlasništvo. Kako misliš da bi ti mogao određivati šta će neko da radi sa svojom zemljom?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
i jeste privatna svojina i postoji 100 parnica oko zemljišta na kojem je medicinska i okolnim placevima

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Prije nekih šest godina sjećam se da sam prolazio tuda i vidio papire po zgradama da se glasa protiv izgradnje u Picinom parku. Mislim da su čak tada i odbili... i da je bilo u Banjalučkoj panorami o tome. Ili sam sve to sanjao.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2012, 13:20
_зока je napisao:
doodler je napisao:

Neko napisa da je prostor na kome je "park" privatno vlasništvo. Kako misliš da bi ti mogao određivati šta će neko da radi sa svojom zemljom?

Lako. Samo trebaš da budeš "prava" osoba za koju se kroji određeni regulacioni plan.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
BSE je napisao:

Pa jebi ga, kada su mogli sjebati te poljane, šta onda fali da sjebu i to malo ostatka tih poljana između zgrada.
Ima i sada poljana oko Bl, ali od svih tih silnih ljubitelja prirode nikom ne pada na pamet da se iseli iz betona, ili da neko ode na prvu poljanu pored BL i napravi zgradu, znaš kad bi prodo stanove... svi bi rekli ono daleko od centra, nije urbano, ovo ono, trange frange... :roll:

a sto ne bi napravili i koji park, da ljudi imaju gdje i izaci
zar se ocekuje od ljudi da budu stalno zatvoreni u 4 zida?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 12:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
pa da i i sada gdje si ti pio u mladosti, sad ce tu danas ili sutra biti zgrada i kako ocekujes da tvoje djete sutra pije ...srusimo zgrade :)

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
BSE je napisao:
a sto ne bi napravili i koji park, da ljudi imaju gdje i izaci
zar se ocekuje od ljudi da budu stalno zatvoreni u 4 zida?

Ma ta će ovim našim park, svaki park bude momentalno uništen, klupe, mlado drveće... sve se polomi, auti se parkiraju na travu i tako to.
kome je brate do prirode neka ode van grada, a imaju i one zidne tapete sa prirodom, tako da jednu sobu može pretvoriti u šumu, drugu u zimsku idilu, treću u zalazak sunca na moru i još upali ventilator i pusti prigodne zvukove koji se mogu skinuti sa neta, ono volja te zapljuskivanje talasa i kriještanje galebova ili pjev slavuja, ma ima sve :lol: jebo parkove.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 13:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

trebao si samo jos da dodas i one 3d linoleume da kompletiras listu :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 13:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Maj 2012, 07:46
Kod nas je stvar da ko zna prave ljude i ima cime da ih stimulise moze da radi sta hoce...unistava spomenike, truje zasticeno 300godisnje drvo, dize zgradu nad zgradom, mijenja regulacioni plan kako mu odgovara. I sad se treba cutati zato sto se nisam zalio na tu promjenu regulacionog plana kad je bilo propisano vrijeme za zalbu. A grad ne moze da promjeni regulacioni plan jer je to "nedopustivo". Da nadju naftu u tom parku promjenili bi to zemljiste iz gradjevinskog u industrijsko i ovdje sad govorite da je prosao brzi voz :P

sem tog postoji interes gradjana i interes grada...a ovdje je problem sto se interes grada lako poistovjeti sa interesom "nekog pojedinca" a interes gradjana se ne uzima u obzir ni 1%

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bas me zanima koliko ce ljudi doci na taj protest, da vidimo koliki je interes gradjana :)

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 13:28 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Maj 2012, 07:46
i mene :D

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 13:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
da li je ovo samo okupljanje u picinom parku ili...ce biti i sexa :)...ne kontam sto se okupljaju u picinom parku kad taj park nije sporan vec onaj kod med.elektronike :)

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Znaci to se zove Picin park, svaki dan o BL naucim nesto novo.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
hahahaha, filozofe, uvijek me nasmiješ :lol:

Ja se potpuno slažem sa BSE... jedno je razvoj grada i širenje, a drugo je, baš kako on kaže, kompresovanje.
I niko nije rekao da sve treba ostati kako jeste, park i treba da se sredi. Ali Banjaluka je uvijek bila lijepa i voljena zbog svog zelenila, velika je šteta što se to iz godine u godinu uništava i pretvara u pločnike i beton. Nije ovo Zagreb, ovo je Banjaluka i treba da njeguje svoju specifičnost.
Ali ako je zemljište privatno vlasništvo, onda tu više nema priče... Kod nas je sve moguće privatizovati i svako sa svojom zemljom može da radi šta hoće. :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]