A dobar ovaj njen poltron što se obratio za podršku savezu logoraša RS.
...Samo me zanimalo koliko ce se raje vratiti na temu nakon onolikog bulshita o tome kako ce Angie zaboga snimati film o tome kako su sve silovane zene u stvari zaljubljene u svoje silovatelje.
Film zesce sranje, ja ga nisam gledao ali IMDB veli 5.9
Ma realno...na ocjenu su sigurno utjecali pojedini Srbi

....pogledajte samo malo nickove na raspravama..."ofratko", "sekira" itd

Da, sve to sto general lupeta je jasno tebi i meni, ali jednom prosjecnom Amerikancu nije, pogotovo u danasnjem vremenu kad je islamophobia en vogue. Moj muz (hej, moj muz!, a kamo li neko deseti) me je pitao poslije filma
"so, did muslims really do stuff like that to Serbs in WWII?" U vezi Ajle, i prije navedenog pakta sa nasim vojnicima i njenom sestrom, ona je odbila da pobjegne iz kampa zbog Danijela. It was too much, ta slijepa zaljubljenost. Pitala sam jednu prijateljicu jevrejku kako bi njena familija reagovala na film gdje se, recimo, jedna jevrejka zaljubi u SS oficira za vrijeme rata, i to u logoru. To je prosto nezamislivo za nju. Citirala je Schindlerovu Listu, gdje je oficir Amon bio zaljubljen u svoju "sluzavku" jevrejku, ali ona nikad nije imala osmjeh od uha do uha kad bi joj on njezno prisao ... To je za mene def bio turn off. Ali, sve u svemu, drago mi je da sam ga otisla pogledati ... zapravo, jedva sam cekala. Ali ne volim to sto osjecam potrebu da objasnim neke stvari neupucenima, odnosno ljudima koji nisu iz nasih krajeva, o navedenim temama (tj., ovo je sve osveta, Srbi su nebeski narod koji je odbranio Evropu od turaka, zloglasnih imperija, Hitlera, itd.) nakon sto pogledaju isti film.
Anđa ne'a pojma.