banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 02:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Maj 2009, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Pitam samo. Posto npr. na Tunjicama pored bazena i fitnesa opremljenog bolje nego vecina u BL (kako se prica) mnogo toga postane nejasno.... Zatvorenik se pozali za krivi pogled vaspitaca, sve osvane u Nezavisnim i podigne se vise prasine od zlocina koji je taj zatvorenik napravio.

Kako god, "lijecenje" narkomana premlacivanjem je strasno.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
Helena je napisao:
Pitam samo. Posto npr. na Tunjicama pored bazena i fitnesa opremljenog bolje nego vecina u BL (kako se prica) mnogo toga postane nejasno.... Zatvorenik se pozali za krivi pogled vaspitaca, sve osvane u Nezavisnim i podigne se vise prasine od zlocina koji je taj zatvorenik napravio.

Kako god, "lijecenje" narkomana premlacivanjem je strasno.

nisam znala da je tamo tako dobar tretman zatvorenika... odoh nekog da ubijem... :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 18:47 
E da ste vidjeli slike zatvorenika, jeb'o talijaske krimose...svi nabildanim, a iza njih bazen i uzivaju...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
veverushka, gledaj na to ovako: imas placen smjestaj, obrok 3 puta dnevno, ljeti na 33 stepena ides na bazen, raduckas ako ti se da, vikendom ides u grad (slobodan vikend)....Sta treba vise. :D :D I kazu zlocin se ne isplati :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 18:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Helena je napisao:
veverushka, gledaj na to ovako: imas placen smjestaj, obrok 3 puta dnevno, ljeti na 33 stepena ides na bazen, raduckas ako ti se da, vikendom ides u grad (slobodan vikend)....Sta treba vise. :D :D I kazu zlocin se ne isplati :roll:

Igrom slucaja imam kolegu na Tunjicama i sad u nedelju sam mu bio u posjeti vjeruj nije sve kako pricaju.
Sve sto ima od tih rashladnih uredaja je tusiranje

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
taj na tunjicama je jos i dobar zatvor, ali ko zaglavi u Foci u zatvoru taj je najebo.
a sto se tice ove teme, apsolutno podrzavam ove metode u crnoj rijeci, malo batina nikome nije skoldilo pa nece ni njima. cijela prica je prenapuhana i siguran sam da su ovakve kazne lopatom rijetke, jer ako je covjek rasturao drogu u toj ustanovi, dobro je i prosao, lopata nije nista. svi su vidjeli snimak, ali sigurno postoji i druga strana price, a u ostalom, ako se roditelji slazu sa tim mjerama, ne vidim razlog za nikakvu osudu. ljudi su im dali potpunu slobodu, njima je najbitinije da im dijete izadje cisto.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ovdje izgleda najvise pije ona nasa; "Ja te rodio,ja cu te i ubiti" :roll: ,dragi ljudi pa u civilizovanom svijetu je zabranjeno i djecu sopstvenu lemati,cak i zivotinju,nek je tvoja 10 puta... Sto se tice tih roditelja,fulali su dobro pri odgoju i paznji prema toj istoj djeci,tako da je pitanje koliko je tu relevantno njihovo aminovanje...a sto se tice izlaska ,mozda bi "brizne" mame i tate najiskrenije voljeli i da ostanu tamo.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 21:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SÄFFLE je napisao:
Ovdje izgleda najvise pije ona nasa; "Ja te rodio,ja cu te i ubiti" :roll:

Mozemo mi vrtiti ocima koliko hocemo alo dok je bilo dobrog starog vojnickog kaisa bilo je 80% dijece za primjer kako se izbaci kais iz upotrebe sve vuise i vise narkomana, alkoholicara, sitnih lopova i "maloljetnih razbijaca" hoda po gradu.
Naravno neodobravam udaranje lopatom ali batina je iz raja izasla kad se sjetim samo svoje guzice :oops:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
SÄFFLE je napisao:
Ovdje izgleda najvise pije ona nasa; "Ja te rodio,ja cu te i ubiti" :roll:

Mozemo mi vrtiti ocima koliko hocemo alo dok je bilo dobrog starog vojnickog kaisa bilo je 80% dijece za primjer kako se izbaci kais iz upotrebe sve vuise i vise narkomana, alkoholicara, sitnih lopova i "maloljetnih razbijaca" hoda po gradu.
Naravno neodobravam udaranje lopatom ali batina je iz raja izasla kad se sjetim samo svoje guzice :oops:

apsolutno se slazem, samo jos da dodam da je velika greska sto vise nema sluzenja vojnog roka, da se ovi danasnji klinci nauce nekim stvarima.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 21:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2008, 11:32
Pa ako narkomanima ne pomognu tolike batine koje dobijaju na ulici da se ostave droge, zasto bi im pomogle te u centru za rehabilitaciju... :-? nisam znala da u 21. vijeku kod nas jos postoje ovakve stvari.... :-?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ovo lopatanje je cini mi se bilo zbog rasturanja droge u tom centru, a sigurno je da ne dobijaju batine za najmanju gresku. sve je prenapuhano, a ljudi kao ljudi, procitaju i odmah povjeruju i ne ukjluce mozak ni na sekundu da malo razmisle zasto je on dobio batine.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 22:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dragana118 je napisao:
Pa ako narkomanima ne pomognu tolike batine koje dobijaju na ulici da se ostave droge, zasto bi im pomogle te u centru za rehabilitaciju... :-? nisam znala da u 21. vijeku kod nas jos postoje ovakve stvari.... :-?

Kakve to batine narkoman dobije na ulici ako mozes da malo pojasnis?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 22:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2009, 16:35
Za one sto rasturaju drogu ovo je premala kazna, pa da mi je brat rodjeni! A metoda lijecenja batinama bolesnih ljudi ( jer je narkomanija bolest, tako kazu ljekari) onda je to za svaku osudu.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
SÄFFLE je napisao:
Ovdje izgleda najvise pije ona nasa; "Ja te rodio,ja cu te i ubiti" :roll: ,dragi ljudi pa u civilizovanom svijetu je zabranjeno i djecu sopstvenu lemati,cak i zivotinju,nek je tvoja 10 puta... Sto se tice tih roditelja,fulali su dobro pri odgoju i paznji prema toj istoj djeci,tako da je pitanje koliko je tu relevantno njihovo aminovanje...a sto se tice izlaska ,mozda bi "brizne" mame i tate najiskrenije voljeli i da ostanu tamo.

Pogrešan ti je skandinavski pristup na balkanske probleme.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 22:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2008, 11:32
Vuk_samotnjak je napisao:
dragana118 je napisao:

Kakve to batine narkoman dobije na ulici ako mozes da malo pojasnis?

Hoces reci da oni tokom svoje narkomanske ''karijere'' ne dobijaju batina od dilera..policije...itd..itd..? :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Brate mili, ja bi ih još malo naderao... Jedino mi je bilo žao lika, što dobija u glavu. To je gadno.
Ovo lopatanje... ma ebi me ako ga ja krampom ne bi obradio. Sad bi najbolje bilo da mu je mama
tamo sa njim i da ga drži za ruku, dok ga čiko percetom iz jastuka škakilja. Treba ih ko volove u
kupusu mlatiti.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 23:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2009, 22:01
У својим двадестим имао сам искуство да се сретнем са норкоманом када је у кризи. Луд 100%. Ја из собе (гдје сам му сестру....), чујем запомагање његове мајке. Изађем у ходник и имам шта и видјет. Мајку је излупао отимајући од ње новац. Покушао сам да успоставим диајлог, а он мало санжнији од мене, кад ме одаламио све сам звијезде видо. Видим однио враг шалу па дохватим неку скемлију, па углаву. Јесам ли за осудит.
Много су насилни, и убијеђен сам да их лупају, искључиво ради кризе. Као вид терапије, да им бол скрене пажњу од кризног периода.

Изгледа насилно, али ако даје позитиван ефекат нека их лупају. За спас живота хирурзи одцапаре пацијенту ногу и нико их непрозива јер чине хуман посао.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 01:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
WinstonWolfe je napisao:
taj na tunjicama je jos i dobar zatvor, ali ko zaglavi u Foci u zatvoru taj je najebo.
a sto se tice ove teme, apsolutno podrzavam ove metode u crnoj rijeci, malo batina nikome nije skoldilo pa nece ni njima. cijela prica je prenapuhana i siguran sam da su ovakve kazne lopatom rijetke, jer ako je covjek rasturao drogu u toj ustanovi, dobro je i prosao, lopata nije nista. svi su vidjeli snimak, ali sigurno postoji i druga strana price, a u ostalom, ako se roditelji slazu sa tim mjerama, ne vidim razlog za nikakvu osudu. ljudi su im dali potpunu slobodu, njima je najbitinije da im dijete izadje cisto.

?????????????????? :confused2:

dodji da te malo nalopatam, pa mi onda reci jel to malo batina! :angry1:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 07:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dragana118 je napisao:
Hoces reci da oni tokom svoje narkomanske ''karijere'' ne dobijaju batina od dilera..policije...itd..itd..? :roll:

Koji diler tuce koku koja mu donosi zlatna jaja (redovno placa robu) :confused2: mislis da policija bez razloga tuce narkomane(tobice mob.telefoni kiosci.... to su razlog batina)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2009, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
hazoous je napisao:
Brate mili, ja bi ih još malo naderao... Jedino mi je bilo žao lika, što dobija u glavu. To je gadno.
Ovo lopatanje... ma ebi me ako ga ja krampom ne bi obradio. Sad bi najbolje bilo da mu je mama
tamo sa njim i da ga drži za ruku, dok ga čiko percetom iz jastuka škakilja. Treba ih ko volove u
kupusu mlatiti.

Ubode ga stvarno...!Svaka na mjestu.

Potpis Hazo za ovo!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]