SIJUKS je napisao:
Krivi ste i jedan i drugi,ti malo manje on puno vise

koji ti kurac imas slikati njega,jos si dobro i prosao,jednog plehana si samo dobio ako se nevaram

zamisli kako bi prosao da si slikao nekoh jebača na kastelu

a i on je jos veci konj jer te nema pravo udarati,ja bih ga ganjao do kraja

Sve u svemu nereseno

Ima i tu istine....
Vjerovato je to bilo navijanje, aplauz, izrugivanje....(mislim da si to i sam spomenuo)....sta se imas izrugivati, sta imas slikati, sta se imas preseravati?
Ako sam dobro vidio na slici sivi Golf 4 GTI to su isti oni kauboji koji pucaju po kafanama i vi na parkingu dobro ste znali o kome se radi...nije ovo velik grad, niti ste vi glupi momci....
Niste pomogli u to ne sumnjam....ali ste se kur*ili dok vas nisu isamarali, a sad su tu vec u pitanju i ljudska prava i sta policija smije i sta ne smije....ma
Vec sam odgovarao na temu, ne svidja mi se njihov postupak. Znam nekoliko momaka sto budu tu po parkingu, nije to nikakvo zlonamjerno okupljanje, to takodje znam, ali znam i da se puca po gradu, i da ljudi (citaj djeca) ginu na ulicama, da vise nikom ne mozes ni zatrubiti da te ne isamara,mlad sam to dozivljavam i gadi mi se...znaci bahatost prve vrste u ovom gradu. I kako je rjesiti, imate li predlog? Ne...? Tako sam i mislio....vazno samo da ne udaraju po njonji...