banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 15:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jun 2003, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
da ne ispadne da samo kritikujete ovde na forumu, da cujem i vase prijedloge ....

Dakle, interesuje me , sta biste sve promijenili, kojih akcija u nasem gradu nedostaje, kako angazovati mlade pa poprave zivot ovog grada, koji su to projekti(realni) za koje mislite da mogu da uspiju da bismo popravili i iskorijenili neke negativne pojave u nasem gradu.

p.s. ako ideje budu realne potrudicu se da ih prenesem dalje, mozda ne ostanu samo na forumu,pod uslovom da su realne i vrijedne! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jun 2003, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ko u titovo vrijeme treba organizovati radne akcije, uzeti mlade pod svoje uzde. i hvala Bogu, platiti im za trud.

aj u zdravlje :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jun 2003, 23:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Avg 2001, 01:00
Doneti Zakon o sundu i kicu ... dodatno oporezivati stanice tipa TV PINK ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2003, 08:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 18 Feb 2003, 13:51
sistem za filtriranje i preciscavanje kanalizacija... ili ih bar sprovesti da izlaze van grada. ne moze covjek ni posteno da vesla po vrbasu a da mu govna ne plutaju pored camca... do kastela i moze nekako ali ispod je katastrofa. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2003, 10:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Mar 2003, 10:03
celavi gangster je napisao
Citiraj:
sistem za filtriranje i preciscavanje kanalizacija... ili ih bar sprovesti da izlaze van grada. ne moze covjek ni posteno da vesla po vrbasu a da mu govna ne plutaju pored camca...

a buraz nemo^s sjedt u onom Scout-u kako danfa!!! :x
pod hitno gradonaCelniche BL postaviti eko filtere na vrbasu,crkvenoj i vrbanji

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2003, 22:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Apr 2003, 22:00
Kao sto rece sickness,trba uvesti radne akcije ali bez placanja jer bi radili sami za sebe.
Velika je sramota kakva nam je priroda,pogledajte kakav je Vrbas,Vrbanja i ostale rijeke sume i livade,a imamo mozda naj ljepse prirodno bogastvo u Evropi,samo ga neznamo iskoristiti.Zasto ?
Zato sto nememo cvrstu vlast.

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2003, 08:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Mar 2003, 22:52
-"Svako čišćenje tih deponija plaćamo iz budžeta grada i umjesto da ta sredstva trošimo pametnije, mi ih trošimo na ono što stvaraju neodgovorni ljudi", rekao je Davidović.

"Kada je ova oblast u pitanju naši zakoni su vrlo blagi zbog čega je sad u pripremi zakon o komunalnoj policiji. Iskreno se nadam da će poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske uvidjeti važnost ovog zakona", dodao je Davidović.

Po njegovom mišljenju, novi zakon bi morao biti rigorozan i bez milosti prema prekršiocima jer je to "pitanje nemara i neodgovornog odnosa ljudi prema gradu u kom žive".-

Ovo je citat iz nezavisnih novina. U potpunosti se slazem da bi se trebale uvesti neke kontrole i ostre kazne za one koji bacaju smece gdje stignu. :mad: Najradije bih u kontejner ubacila i one koji u iste bacaju kauce, stare masine i kojekakve druge krupne gluposti. :evil: I onda neki cigancic (vidjela) ubaci sibicu i taj kontejner cijeli dan gori i smrdi. Mislim stvarno da ne povjerujes.

Novcane kazne za sve one koji se ponasaju neodgovorno prema ulici, naselju u kojem zive i prema rijeci kraj koje zive. Jos kanti po gradu treba postaviti i kad vidite nekoga dabaca kraj kante skrenite mu paznju. :wink: Jer lako je ovako preko diskusija pricati, treba nesto poceti i raditi.
Kad bi svako oko svoje zgrade ili kuce pocistio, malo zasadio cvijeca ili bar travu posio bilo bi ljepse. :D

Na ovu temu moze jako dugo da se prica, ali od price nema nista treba nesto poceti i raditi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2003, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
zapocimaj! :o u ljubljani moja baba bacila cigaru na ulici, dosao drot i odveo je u stanicu. nesto slicno treba i ovde uvesti.

:drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2003, 09:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ma samo rokaj... naucili bi se oni kad bi se naplacali kazni! Crkla krava... hop u Vrbas s njom.

Veslam ti ja jednog lijepog dana na vrbasu i izvodim nekakve karafeke tako da sam do vrata bio u vodi... kad mi se iza ledja prisunja mrtav konjo da mi nesto sapne na uvce. Ako me tad srce nije stalo nece nikad... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2003, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Šta bih ja promijenio u Banjaluci?

Sebe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2003, 18:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2003, 19:29
Aj inekako u Banjualuci mrtva zivotinja, ali najzalije je to sto ima i ljudi mrtvi. Nekidan nasli mrtvu zenu ispod gradskog. :cry:

SiCkNeSS aj zivio :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2003, 18:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

A dobro... to su vecinom samoubice. Sta sam se toga nagledao u mojim kajakaskim danima! :o Ne znam da li to moze da se svrsta u bacanje smeca... ma da je i tijelo samo komad mesa bez duse. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2003, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Šta bih ja promijenio u Banjaluci?

Sebe

ja nastojim da promjenim sebe u nekim stvarima, ali promjeniti samo sebe ne znaci nista ako je oko tebe smece, omladina koja se drogira, pije, ljudi koji nemaju za osnovne zivotne potrebe.
Promjeniti samo sebe a ne pokusati uciniti i nesto za druge ja jako SEBICNO po meni :roll:

u svakom slucaju ako mozes kratko daj nam neki savjet kako mi to d a promjenimo sebe (po tvom misljenju) ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2003, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drago mi je da cujem neke fine prijedloge.
Sto se tice vrbasa, nadams eda je vecina vas obavjestena o ekoloskoj katastrofi koja se desila prije dva dana(Incel koji je ispustio veliku kolicinu hipohlorita sto je prouzrokovalo uginuce velikog broja riba :o ).
Sto se tice ciscenja rijeke tj. korita Vrbasa za to postoji projekat na kojem radi ronilacki klub "Buk", izmedju ostalog iz Vrbasa vade mine i druge explozivne stavri iz II sjetskog rata :o
Mislim da su projekti poput ciscenja obala rijeke nesto sto je zaista neophodno.

Takodje ciscenje parkova i izletista.
Npr, omladina SNSD-a je ocistila smece na Tresnjiku 2. maja :wink:
Sta mislite o javnim tribinama i razgovoru sa mladima po pitanju narkomanije, alkoholizma, sprecavanja polno prenosivih bolesti,nocnih izlazaka.... da li smatrate takvo nesto potrebnim u nasem gradu, ili je vec dovoljno zastupljeno po vama?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2003, 09:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
Gipsy_girl svidja mi se tvoja zainteresovanost za grad, mislim da treba malo vise ljudi ubijediti mijesto da sjede i kukajui trebaju da urade nesto po pitanju svog grada.
Ja bih recimo rpomijenila sitem fakulteta. Mislim da sto se tice Banjaluke na dobrom je pravcu, vecina ljudi pokusava kroz neke akcije da ocisti nesto ili u svakom slucaju doprinese boljoj Banjaluci.
Definitivno bih napravila novi sistem sto se tice vlade.

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2003, 22:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
Evo ovako:
Da se stavi neki filter na Crkvenuuuu,
pa onda da se popravi bazen u Booorikuuu,
pa da se Crkvenom puniii baaazeeeen.
Eto.
Oce li se ostvariti? :roll: 8) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2003, 08:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Legalizujte Marihuanu!!Da se ljudi ne moraju kriti!Hihihihi :drinking: Mada koliko je meni poznato niko se vise ni ne krije...Isto k'o da je i legalizovano.... :shocked!:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2003, 10:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
gipsy_girl je napisao:
Sta mislite o javnim tribinama i razgovoru sa mladima po pitanju narkomanije, alkoholizma, sprecavanja polno prenosivih bolesti,nocnih izlazaka.... da li smatrate takvo nesto potrebnim u nasem gradu, ili je vec dovoljno zastupljeno po vama?

svakako da je potrebno da bude tih tribina josh vishe....a narochito bi u ovom gradu trebalo posvetiti pazhnje rjeshavanju problema narkomanije, jer je bl bash postala dzhanki grad.......dok god imamo ovakvu vlast kakva je, stanje tje biti josh gore shto se droge tiche....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2003, 18:49 
Mislim da bi mogli procistiti gradove I napuniti budjet na sledece nacine>
Kao prvo prelijepo je vidjeti toliku policiju na ulici – uliva sigurnost Titovih vremena, iste te treba staviti u svaku kancelariju u vladi I drugim institucijama naizmjenicno, da ne bude isti Policajac pa bude podmicen, dao bih im platu od 1000 km, vrsili bi hapsenja neprikladno odjevenih ljudi koji sire pozudu I time truju duse I razum ljudi odvlace po cemu potom Bog nas kaznjava, nadalje kazne bi isti placali, a svaki policajac bi imao plus procenat na licu mjesta,…kaznjavao bih proizvodjace I prodavace neprikladne odjece, Tv emisije sa neprikladnim sadrzajem bih kaznjavao , internet postavljace, odatle bih izvrsio preusmjeravanje novca sa seksa u budzet I blagodat bi nastala, …policija bi bila ko u doba Tita, dobro ne onoliko bas strah I trepet ali vredna postovanja,

Mnogo sta se da

Da sam u pravu svjedoci to sto za prijem u evropsku uniju zemlje kandidati imaju I normu prikladnosti odjece na random mjestu,

Inace u BL sve je super, malo vise kulturnih zbivanija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2003, 22:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2003, 21:02
uvesti nesto tipa ekoloske policije,mislim da to trenutno ovom gradu najvise treba.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]