banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Policija u 011
PostPoslato: 27 Jun 2006, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
http://www.glassrpske.com/site/1/default.aspx

Znao sam da su bagra, ali sta je sad ovo.... C c c

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
svaki drugi drot je nepismeni pendrekas, koji ima tu malu minimalnu zandarsku vlast, a to je najopasnije !!!

seoska pendrek enklava eto sta smo.....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Ma ljudi moji ovo je strasno...
Treba ih odmah izbaciti sa posla....
Ne mogu ocima da ih gledam....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 10:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Nas Murga nije obican drot, njegove metode su drugacije ......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 10:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
lakisat je napisao:
Ma ljudi moji ovo je strasno...
Treba ih odmah izbaciti sa posla....
Ne mogu ocima da ih gledam....

Ne treba njega samo otpustiti nego optuziti i uzeti mu velike, velike pare ..

Sramota!

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 11:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Gazda nije platio reket policiji, pa su morali intervenisati.

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 27 Jun 2006, 11:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2005, 17:48
Bio sam tamo bas kad je izbila frka...letjele su i flase,bilo je tu nekog gurkanja...bili su i neki panduri,go go plesacice...ali bila je i jedna fina ljupka dama kojoj sam prisao cim je doslo do frke,da me zastiti poprsjem od najezde drotova :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 12:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 12:01
Skoro uvijek ovo radim
Policajci (nijh dvojica):Momak moze licna karta?
Ja:Moze....i samo prodjem pored njih :lol:
I oni onda kao nesto zapisuju :lol:

Sa njima se nemoze drukcije postupati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Drragac je napisao:
Skoro uvijek ovo radim

:lol: :lol: :lol: :lol: ovo moram da probam, i da im uslikam face!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 12:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2004, 16:12
josh jedan od razloga zshto ne idem po tim "klubovima"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 14:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Apr 2005, 14:38
Interpid je napisao:
josh jedan od razloga zshto ne idem po tim "klubovima"...

pametno,pametno 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Drragac je napisao:
Skoro uvijek ovo radim

:lol: :lol: :lol: :notworthy:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Obichno preseravanje koje nema veze sa vezom, nego jednostavno se vishe nije imalo shta pisati po novinama, pa se moralo izmisliti.Danas sam sedio u kaficu sa dvojicom policajaca koji su to veche bili pozvani na intervenciju i evo shta kazhu:

U restoranu Jezero neki tip je sa drustvom proslavljao momacko vece, a za susjednim stolom su sjedili policajci i slavili nesto svoje.Taj baja koji je slavio je u jednom momentu ustao da pleshe i manje-vishe provocira policajce dobacujuci, gurkajuci ih, itd,itd..Tada je konobar/izbacivac iz Jezera prisao doticnom i zamolio ga samo malo da pripazi, inache je sve ok, a na to je taj frajer i chitava njegova bagra skocila na jadnog momka i brutalno ga prebila.Kada je izbila tuca oni su nagulili i posjedali u auta (BMW i Polo).Osoblje iz Jezera je pokusalo da zatvori kapiju, nije stiglo na vreme, pa je BMW pobega, a Polo je zaustavljen.U Polu se nalazio upravo inicijator tuche (taj koji je slavio momacko vece). Tada su ga dva izbacivaca iz Jezera u znak odmazde zbog svog kolege brutalno pretukli, a pozvana je policija i date su im istrukcije u vezi sa BMW-om.

BMW se za to vreme zavukao izmedju onih zgrada u Boriku, kod Mastersa.Tri tipa iz auta su otisla u 011, a vozac je ostao za volanom, rekavsi da ce on negde sakriti auto. Ti tipovi koji su josh uvek bili pod gasom, u 011 su izazvali guzvu i dobili batina, a nakon toga je pozvana i policija. Interventna je dosla i pocela da pravi raciju (isteruje raju vani..), a tada nastaju novi problemi. Jedan od "baja" se kurchi i dobija po pichci, a dotichna "djevojka" je policajcu koji ju je uhvatio za ruku, pod mishku, kako bi je pozurio da izadje opalila samar, na sta je on njoj vratio istom merom. Ona je zatim potrcala uz stepenice ka izlazu, ali ju je njenih 160kg, zajedno sa silom gravitacije vratilo nazad. Tako da je pala sa stepenica jednostavno zahvaljujuci svojoj trapavosti, a ne zato sto ju je neki policajac gurnuo. Njenu pricu u policijskoj stanici nisu potvrdile cak ni njene prijateljice, koje su bile tu to veche...ali novinarima, naravno..to nije ni bitno :)

BMW je pronadjen sledeceg jutra, a u njemu je pronadjeno i zaplenjeno 12 skorpiona i 4 tetejca.Inicijatori tuce u Jezeru su privedeni i dodeljen im je pritvor.

Sad malo stavite prst na celo i setite se da li je ikada ikog od vas milicija tukla bez razloga, odnosno, da li ste videli ikada tako da policajci negde upadnu i pocnu tek tako da marisu posten svet? Jok, bolje na prvu poverovati novinama, a logiku i zdrav razum ko jebe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 18:50 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Jel' novinarska patka bio i slucaj sa dechkom koji je rekao da su ga policajci vezali za drvo i tukli??
Sto nije vidio svojim ocima ili nisi dozivio (bio na mjestu desavanja) jednostavno ne moze covjek da potvrdi ili demantuje. Da vjerujem policiji, na zalost ne vjerujem, a da vjerujem novinama - ne vjerujem. Mada bih u ovom slucaju vise povjerovala novinarima jer cisto sumnjam da je doticna djevojka osamarila policajca. I ako jeste, on je trebao da joj stavi lisice i podnese tuzbu a ne da uzvraca samar. Sto ce reci policijska "verzija" je isto malo shuplja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 19:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2006, 22:06
Kolkomoja iskustva govore,samo budi korektan i neces imati problema sa murijom. Cak i ako zaseres nesto,samo budi posten i korektan, i sve ce se srediti. Oni ne vole kad neko krene cak i najmanje da filozofira, odmah popizde na to i spremni su sve da urade. Dakle kad je racija fino budes ljubazan i das da te fino pretresu, zaustave za licnu odradis i tih 30 sekundi, kad uleti tako u klub samo budi miran i smiren, a ne zapitkivat "pa zasto ovo, zasto ono"... Nazalost, mi nismo Britanija gdje te policajac ne smije upste udariti, kod nas je obrnuto, moras se u svakoj prilici prilagoditi NJEMU

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma strumfovi su levati.Ima ok ljudi koji zaista rade svoj posao,ali je ogroman procenat kretena koji imaju uniformu.I sa tim ljudim ne mozes pricati,nemoguce je. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 22:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Matjaz je napisao:
Kolkomoja iskustva govore,samo budi korektan i neces imati problema sa murijom. Cak i ako zaseres nesto,samo budi posten i korektan, i sve ce se srediti. Oni ne vole kad neko krene cak i najmanje da filozofira, odmah popizde na to i spremni su sve da urade. Dakle kad je racija fino budes ljubazan i das da te fino pretresu, zaustave za licnu odradis i tih 30 sekundi, kad uleti tako u klub samo budi miran i smiren, a ne zapitkivat "pa zasto ovo, zasto ono"... Nazalost, mi nismo Britanija gdje te policajac ne smije upste udariti, kod nas je obrnuto, moras se u svakoj prilici prilagoditi NJEMU

Pa citam i pitam se sta su ove tri devojke skrivile. Kao prvo obratili su im se kao psima, kao drugo djevojka je realno postupila kad mu je rekla da moze to i kulturnije reci....

Према незваничним информацијама, сукоб је избио најприје у ресторану "Језеро", између Ђ. Ј. и Б. К, с једне стране, и С. Ђ, В. Џ. и Ј. И (овај посљедњи је из Новог Сада), који су били у друштву двије дјевојке.
Послије сукоба у "Језеру", гдје је интервенисало обезбјеђење и све их растјерало, сукоб је настављен испред кафеа "011", када су повријеђени Ђ. Ј. и Б. К. Они су успјели да побјегну и наиђу на патролу полиције, која их је одвезла у Службу хитне помоћи.
На службени позив, у кафе "011" тада је дошло више полицајаца да интервенишу и обезбиједе мјесто, јер су пронађени трагови крви. Међутим, због велике гужве дошло је до сукоба појединих полицајаца и гостију у кафеу.

Vidim kako su obezbjedili, a razlog je velika guzva??? Koji izgovor! I opet oni u pravu?
Zanimljivo.
Znaci, od danas krivac se trazi tako sto redom ubijamo ljude. Na kraju uvjek ostane jedan. Mocne sile!

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Matjaz je napisao:

čovek je sve rekao ja bih samo da ga ispravim zadnju rečenicu. nisu u britaniji policajci bolji nego su ljudi kulturniji. tamo se ljudi od malena uče osnovnim principima ponašanja i sigurno nikome ne pada na pamet da se prepire a kamoli napada policajca. a u ovoj jebenoj državi sa poremećenim moralnim vrednostima takvo ponašanje je potpuno u redu. sinčići lokalnih mafijaša koji sa kupljenom diplomom osnovne škole i gepekom punim oružja kreću tatinim stopama i tatine ćerkice koje šamaraju policajce... :mad: :mad: :mad: pa ova država je najočitiji primer da je darvinova teorija evolucije pogrešna. mislim kako uopšte nazvati takvo ponašanje? seljačko? vređamo seljake. majmunsko? vređamo majmune. pa ja bih joj odbio oba bubrega, slomio obe ruke i izbio sve zube da sam kojim slučajem policajac bez obzira što je žensko. a da nisam policajac onda bih posudio pendrek od jednog i učinio to isto. eto to je stav osobe koja je pacifista i koja se gnuša nasilja u bilo kakvoj formi :lol: kaže narod: "starog konja je teško naučiti novim trikovima" pa ako nisu roditelji naučili hoće pendrek jer "batina je iz raja izašla" eto... izbacio sam to iz sebe... :D

Poslednji put menjao nerevar dana 27 Jun 2006, 22:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2006, 22:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2006, 22:06
Naravno, to je jebena katastrofa da murija udara tako. U Britaniji te ne smije povuci malo crvske za ruku... nisi obavezan da nosis dokumente... sloboda. Kad napravis prekrsaj, obratiti se sa "Sir, donesite u najblizu stanicu dokumente..." Ljubaznost i profesionalnost. Cak i Hrvatski murjaci su miljama daleko od nasih, oslovljavaju sve strance sa "Gospodine"..., svi na koje sam ja naisao su solidno govorili engleski... Nisu izgledali predebelo, kao ovi nasi, iz kojih samo sto janjetina i sunka ne ispada iz stomaka...Jbte...
Ali smatram da je ova tuca nista naspram umjesanosti svih policijskih struktura prije svega u narko trziste, zatim auto mafiju, ubistva, spletke... Sve i jedna policijska struktura je u to sve umjesana, pocevsi od najjadnijeg zvalje saobracajca do sefa... a zna se ko je sef.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]