banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 15:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: deda mraz ne postoji?
PostPoslato: 25 Okt 2004, 10:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
jel zna neko ko stoji iz bilborda po gradu ''krediti do 150.000 na 40 godina'' a zatim ''deda mraz ne postoji''? svidja mi se fazon, bas me interesuje ko je to postavio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2004, 14:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Svjetski moćnici i međunarodna zajednica,svjetske korporacije,masonerija,Iluminati,neko o kome nikad nisi ni čula...Savršen način da te porobe za čitav život,čuj kredit na 40 godina!!!
Malo se zezam,malo sam ironičan ali u suštini to ti je to :clock:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2004, 16:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Madam Lash je napisao:
jel zna neko ko stoji iz bilborda po gradu ''krediti do 150.000 na 40 godina'' a zatim ''deda mraz ne postoji''? svidja mi se fazon, bas me interesuje ko je to postavio.

Neko bi zbog tog fazona mogao glavu izgubiti, sta da kazem, hljeba i igara :roll: , samo sacekajmo kraj promocije, ne vjerujem da je neko dao 100 000 KM na zajebanciju :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Okt 2004, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
mene je nasmijalo do suza :lol: :lol: ..al' i ja mislim da to nije kraj price...ima tu joss dijelova..........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2004, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Ne znam koliko ce biti smesno onom ko je inicirao to sve, jer je nalozeno policiji da slucaj ispita. Licno mislim da je ovaj narod dovoljno izzaje*** da mu jos deda mraz sa plakata ne treba...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2004, 18:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...i kako ja sad da objasnim klincima iz komsiluka kojima sam ostavljao paketice ispred vrata da nema deda mraza...nekoga bi trebalo tuziti sto je razbio bajku...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2004, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
josh dok su bili oni sa kreditima, bila sam ubijedjena da je to neki zajeb, prvo krediti na 40 god?! i to bez ziranata?! ha ha :D pa na drugoj polovini slika djeda mraza....ili ono do 20 plata u minus, bez kamata i ziranata?! again ha ha :D

Meni sve to nekako ima politicku konotaciju i smrdi na parodiju na izbore, jer masa njih nesto obecava, ali u sustini niko nema carobni stapic iliti "deda mraz ne postoji..." i da tim stapicem omoguci bolji zivot, dok svijet ne odluci da da malo love za tamo neku Republiku Srpsku :) a sve do tad igrajmo "igrajmo vrzino kolo"
nagadjam... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2004, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma ja sam joss uvijek ubijedjen da je to marketinska fora i da tek slijedi......u fazonu nismo deda mraz ali smo ta i ta bnka i nudimo kamte ovo-ono...........oni plavo-bijeli kvadrati mi lice na Zepter logo.....ma da ne mora znaciti..........

vidjecemo.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2004, 19:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Obratite pažnju na ovo "Deda Mraz"... Ekavica, dakle neki Srbijanci...
Ispočetka mi je mirisalo na neki novogodišnji bingo ili takvo nešto, a možda su i neke cigarete (npr. opet Fast fazon).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2004, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa ja znam vrlo malo ljudi koji kazu "dJed Mraz"... nekako mi je Deda Mraz uobicajeno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 01:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne znam sta da radim kontam uzimati kredit a sve reko mozda i nije laz pa se zajebem..

Krediti ovog tipa su moguci u mega razvijenim zemljama, a sto se ziranata tice, to ti je praksa samo kod nas jer samo kod nas su sve plate prijavljene manje u odnosu na realnu, a to ovi iz banke dobro znaju, bez obzira sta i kakvu im potvrdu donesemo.

Zepter banka djeluje na globalnom nivou pa je moguce da su oni u pitanju, pozadina i mene podsjeca na Zepter logo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 08:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
...jeste Zepter!

Warren Buffett

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 09:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2001, 01:00
vuk je napisao:
Krediti ovog tipa su moguci u mega razvijenim zemljama, a sto se ziranata tice, to ti je praksa samo kod nas...

:sad11: Vuce, nemoj da se zavaravas. Sve banke, pa cak i u razvijenim zemljama traze ili zirante ili zalog (hipoteku), tako da dobiti kredit nigdje nije lako. Banka uvijek trazi sigurnost i odobrava samo one kredite gdje je sigurna da ce unovcenjem npr. neke zalozene nekretnine moci "izvuci" svoj novac u slucaju da se kredit ne otplaca na vrijeme. A to sto kod nas manipulisu stvarnu zaradu, to je mozda zbog toga sto ljudi ne dobijaju platne liste i sto im se ionako male plate isplacuju na ruke ili im kasne po sest mjeseci i vise... Kad bi elektronska obrada podataka bila naprednija, onda bi sve vjerovatno funkcionisalo kao na Zapadu. Doneses tri zadnje platne liste i onda banka procijeni koliki kredit mozes da "podneses".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To sa platnim listama na zapadu moze da prodje u nekim slucajevima kada se trazi nenamenski kredit ili neka potrosacka varijanta. Ali u slucaju da planiras da pokrenes vlastiti posao onda je procedura dosta komplikovanija, jer imaju sluzbe koje procenjuju opravdanost takve investicije, a jasno je da se privatni posao ne moze poceti sa 5.000 eura (kod njih, kod nas moze sa cim god hocete)...

Osim toga pokrice kredita hipotekom je najneomiljeniji nacin obezbedjivanja kredita, jer ni banke ne znaju sta ce sa imovinom. Naravno, laziranje procenjene vrednosti je takodje vrlo prisutno kod nas, tako da svi i dalje vise vole polog ili (ukoliko imate jacu firmu) cak vam na osnovu procene goodwill-a odobre pare. Dakle, nije to bas sve tako kao sto se predstavlja potencijalnom duzniku ... "ti ne platis, ode kuca"...

Ne mogu da poverujem da je Zepter finansirala onu zajebanciju... takva reklama im ne treba...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 19:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
Citiraj:
Ne mogu da poverujem da je Zepter finansirala onu zajebanciju... takva reklama im ne treba...
jebiga, sad su u fazonu reklame i reklamne kampanje koje podizu sto vise prasine. Nije vazno na koji nacin ce se ljudi isprovocirati, bitno je da se prica o reklami (bas kao mi sad), u negativnom ili pozitivnom kontekstu, svejedno, samo da se prica!
u ovom "primjeru" jebu ljude, a narocito ovu nasu sirotinju, u zdrav (manje-vise) mozak, al tako ti je...

Warren Buffett

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2004, 22:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2001, 01:00
Warlock je napisao:
Ali u slucaju da planiras da pokrenes vlastiti posao onda je procedura dosta komplikovanija, jer imaju sluzbe koje procenjuju opravdanost takve investicije...

Slazem se, za pokretanje biznisa i dizanje kredita u te svrhe moras im priloziti biznis-plan i razne kalkulacije...
Vuk se nije izjasnio u koju svrhu trazi kredit, pa sam mu navela samo primjer.
Nego, da ne skrenemo sa teme, jel´ mozda neko uslikao tu reklamu, da i mi ostali "vidimo" o cemu je rijec? :roll:
Lubax je u pravu kad kaze da nije vazno da li se pozitivno ili negativno prica o nekoj reklamnoj kampanji, jer je dugorocno gledajuci vazno da neka slika ostane u ljudskoj podsvijesti (sjetite se samo Benetona i njihovih provokativnih reklama devedesetih godina). Vidim da mnogi nagadjaju da li se Zepter uopste krije iza svega toga, a cim vas boje potsjecaju na njih, onda vjerujem da je kampanja strateski dobro odradjena....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2004, 02:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ama ne kazem ja za garante... nego me nervira papirologija i kamate..
e kamata od 1%, uf to bi bilo mocno :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2004, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
videh i ja tu reklamu, velika lova se ulozila, da bi bila zezancija ali
moguce je da ce biti bar 50% sistine.

ali ovdje u bl skoro nemoguce je dobiti povoljan kredit tako da je ovo ok

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2004, 12:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Okt 2004, 11:08
Sinoc je na ATV-u u centralnim vijestima isla najava u kojoj kazu da ce se otkriti ko stoji iza ove price... cekah taj kraj vijesti kad ono SPORT??? I na kraju, voditelj rece da cemo veceras saznati o cemu se radi! Da li neko zna o cemu se radi? Da li su im zabranili da emituju prilog? Sloboda misljenja ili nesto trece?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2004, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...iza svega stoji zepter banka...fora je u poruci nema deda mraza , al tu smo mi...pred novu godinu i bozicne praznike ponudice nesto....setio sam se jednog fazona jedne svicarske banke i mislim da ovi rade isto...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]