banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Nov 2009, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
DO JUČER nepoznata folk pjevačica Mateja, dočekala je svojih pet minuta slave, doduše ne na način kako je željela, jer je na njenom koncertu u kavani "Kod Pajde" bilo razbijenih glava, arkada, noseva, a tražili su se i zubi po podu narodnjačkog kluba kod Knina. Naime, kako je potvrdila policija u noći između subote i nedjelje u kavani "Kod Pajde" u mjestu Pađene dogodila se masovna tučnjava u kojoj je sudjelovalo najmanje osam mladića od kojih su gotovi svi završili na odjelu hitne pomoći u Kninu.

Imam jednu želju...

Prema pričama iz Knina sukobile su se dvije grupe mladića i to je jedna iz Gračaca, a druga i Kistanja, a u neredima je stradao i domaćin, odnosno vlasnik lokala 47-godišnji Dragutin Benjak Pajdo.

Dopisnici Slobodne Dalmacije iz Knina, pišu kako je zapravo riječ o sukobu oko "glazbenih želja" pjevačici Mateji, koji se razvio u sukob Hrvata doseljenih u Kistanje iz Janjeva (Kosovo) te Srba povratnika.

Ustaše, Četnici i striptease

Okidač sukoba bio je refren "Još si bila dete, kada si otišla u koloni devedesetpete". Osim povika, "vi četnici", i "vi ustaše", čuo se poneki i o tome da bi bilo dobro da se Mateja razgoliti, da bi vrlo brzo počele letjeti šake na sve strane.

"Najprije sam 'posložio' mislim dvojicu ili trojicu i Pajdo je tada krenuo na mene. Pozvao sam ga vani na fer borbu, ali je on sa sobom ponio razbijenu bocu s kojom me zarezao po lijevoj ključnoj kosti, i tada sam ga nalupao", prepričao je 16-godišnji mladić novinarima Slobodne koji je po policijskoj evidenciji bio najmlađi o sudionika tučnjave od kojih je najstariji imao 28 godina. Ne računajući "gazda Pajdu" s 47 na leđima.

Prema policijskom izvještaju jedan od mladića nakon okršaja u kavani izašao je van te iz automobila izvadio automatsku vojnu pušku "Crvena Zastava" i opalio više metaka u zrak. Svi akteri su privedeni sucu za prekršaje.

Izvor, index.hr..
http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=457882

Дно дна.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 19:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
XentoniX je napisao:
"Najprije sam 'posložio' mislim dvojicu ili trojicu i Pajdo je tada krenuo na mene. Pozvao sam ga vani na fer borbu, ali je on sa sobom ponio razbijenu bocu s kojom me zarezao po lijevoj ključnoj kosti, i tada sam ga nalupao", prepričao je 16-godišnji mladić novinarima Slobodne koji je po policijskoj evidenciji bio najmlađi o sudionika tučnjave od kojih je najstariji imao 28 godina. Ne računajući "gazda Pajdu" s 47 na leđima.

Index zna malo preuvelicati stvari ali kad procitas ovo citirano tu nisu potreben "Ustase i Cetnici" vec malo bolja pjevaljka i jeftina piva u nekoj seoskoj kafani

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 20:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
Vuk_samotnjak je napisao:
XentoniX je napisao:

Index zna malo preuvelicati stvari ali kad procitas ovo citirano tu nisu potreben "Ustase i Cetnici" vec malo bolja pjevaljka i jeftina piva u nekoj seoskoj kafani

to možda tebi tako izgleda, da si bio u tim krajevima bilo bi ti jasno da je tamo sve ustaše i četnici

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
A Titova VI lička?

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 21:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jasno je meni da su svi Ustase i Cetnici i da niko nije popio par piva vise, pa i ovde u Han Kolima kad neko dode u kafanu i pogleda konobaricu u najmanju ruku dobice upozorenje da napusti kafanu u suprotnom slijedi tabanje lokalnih ljudina. A to da gdje god se potuce srbin-hrvat, hrvat-musliman, musliman-srbin niko ne spominje ceh popijenog pica vec nacionalnu netrpeljivost. A kad je akter tuce neko ko se rodio sredinom rata znam da problem nije pjevaljka vec Cetnici i Ustase.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]