banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 14:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Avg 2009, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Izgleda da je Beharu vaznije da se ovo okarakterise kao ratni zlocin nego da se kazne zlocinci, a svi znamo zasto mu je to vazno.
Samo da ti kazem nece vam to uspjeti. :fist:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 20:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
drLJo je napisao:
@banjalucki behar, zbog ovakvih stvari a NAROCITO zbog toga sto se ti i tebi slicni pravite da ovo ne znate ja ne vjerujem u suzivot i bih

Citiraj:
kazne za kazane od par mjeseci do 6 godina http://www.google.ba/url?sa=t&source=we ... 0a-J0ZalRA
ko procita ovo i vidi o kakvim se zivotinjama i zvjerima radi shvatice da su ove nase lokalne zivotinje stoka sitnog zuba. naravno, za zlocin nema opravdanja ali na pocetku posta sam @BEHARU veoma jasan. a za ovo je znalo cjelo sarajevo-danas niko nema pojma, stidite se

i politicko i vojno rukovodstvo

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
I Caco i slicni su bili u uniformama tzv "ABiH" i ubijali su Srbe pa su proglaseni za kriminalce

Vidim da i ti volis ove nacionalne torove,,,pa cu ti odgovoriti u tvom zargonu,,,,,bas ti federalci su ubili Cacu 94,,,jeli je ubijao neduzne civili,,,i to je bio naravno ratni zlocin..........Sva ta ekipa koji su istina bili kriminalci je poubijana nakon rata,,,,Juka,,,Torlakovic,,,,Celo1,,,Celo2 itd su svi nestali......A oni su za mene ratni zlocinci,,,nikavi heroji......

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 20:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

http://www.google.ba/url?sa=t&source=we ... 0a-J0ZalRA

gledajuci pravedan kriterij sarajevskog suda bajic je trebao dobiti 15 a trivic 20 mjeseci kazne

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 20:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

danilo, andjeo dragi od 13 punih godina
Citiraj:
Prica Musana Balovica
Musan Balovic, koji je medju prvima stigao na mjesto zlocina, ispricao je tada: "Dosao sam na obezbjedjenje kuce i pomogao komsijama da se ovo bar malo sredi, da ih fino polozimo, da ih pokrijemo, meit se brzo hladi, treba ih staviti u sanduk. Pruzili smo ih fino. Meni je bilo tesko, jer sam odrastao sa ovim svojim komsijama. Ono sto sam vidio u kuci bilo je uzasno. Kako je ko uhvacen da sjedi, samo sto je glavu bacio na stranu. Bosa je sjedila iza vrata, prekrstenih nogu, prvo sam nju vidio, preko prsa je bila prekosena i ispod vrata. Pera sam nasao pokojnog izmedju stola i kauca, majka je bila na kaucu, bila je nepokretna i prije smrti, vidio sam da joj je noga prebijena ispod koljena, vjerovatno rafalom. Danilo je bio tamo, do babe, onda je Mila bila ovdje, do Danila, naslonjene glave na Danila. Ko je ovdje sjedio, Obren ili neko drugi, ne znam..."
http://www.bhdani.com/arhiva/136/t365a.htm
stravicno, ova jadna porodica je dvaput ubijena: vlast u sarajevu ih je na kraju rata stavila na tzv spisak zrtava srpskih granatiranja. pa jel ima boga na ovoj zemlji? sikter stoko ili MRSH

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]