banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 23:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2006, 15:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2006, 16:41
sta si ti mislila bojanice,da je BL postala Disneyland....eeeee, :o malo si se presla!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2006, 04:33 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2006, 09:03
Ma Banja Luka je moj grad iz snovaa! Eto zivim u australiji.. sidneju... a u bl bi se sutra vratila! Tako da malo se razocaram kad cujem sta se sve desava tamo.. hehe `ebiga.. svagdje je isto.. osim u Disneyland.. tamo je najboljee :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2006, 01:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2005, 03:59
Strsljen je napisao:
Jest narod puko u bl...

Kah kah... mala ispravka... jest narod puko na selu (kao i u gradu)

@_bOjana:
Bolje pitati sta je on radio sa njom. Njemu je ipak bilo 30 a njoj samo 17, dakle dijete i njega zato i u tome treba vise kriviti mada je i ona trebala reci ne.

OT: Cuj Banja Luka grad iz snova... dobra ti je ta...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2006, 22:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Turbo Grom je napisao:
Mene najviše od svega interesuje šta je sedamnaestogodišnja djevojka radila sa tridesetogodišnjim tipom?? Vidi li tu neko razliku od 13 (tri-na-est) godina?? Nije ni ona neko nevinašce pokoj joj duši. Mislim, hajde da se smrtno zaljubila, pa nekako bih i progutala tu razliku, ali to je trajalo samo dva mjeseca (dakle od velike ljubavi ni lj)..

Stvarno te prava stvar interesuje........kakve to sada ima veze sa ubistvom, djevojka je ubijena , to je zalosno pa koliko god godina da su imali i koliko god da su zajedno bili niko nema pravo da uzima tudji zivot!

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 22:18 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Okt 2008, 06:51
To je zalosno i sramno da se oruzjem zvecka i da covjek nije siguran poslati svoje djete u skolu. Zar ljudima nije dosta od 90-tih oruzja jada i ginjenika. Za to je kriv onaj ko mu je dao pusku. Imao je da bi nekoga ubio sa njom. Kod nas bi trebalo poduzeti rigorozne mjere sto se tice oruzja jer oruzje nikome nije dobro donijelo a posebno nasim narodima i narodnostima u BiH. Jer mi nismo skloni oruzju. :angry4:Prije rata sam zivio 26 godina u Bronzanom Majdanu nikad nijedno ubistvo se nije desilo sve do 92-3,4,5-dok nije oruzje doslo.Od tada ni vlasti niti demokratije a jebes drzavu bez vlasti. Moze ubiti ko koga hoce kad svi imaju puske iz rata.

Poslednji put menjao tagg dana 21 Jun 2009, 22:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Covece tema je iz 2006. godine, sta ti bi :evil3: :evil3: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 22:34 
Voajer
Voajer

Nema veze tema je uvjek interesantna i neko to nece zaboraviti lako jer je ugasen jedan mladi zivot.
Hertzog je napisao:
Covece tema je iz 2006. godine, sta ti bi :evil3: :evil3: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Malo si nas prestravio jer sam u prvi mah pomislila da je nešto novo... a rodbini djevojke naravno da je ova tragedija i danas isto velika kao i prije nekolike godine.

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 21 Jun 2009, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
seven of nine je napisao:
ja mislim da se djevojcica sa sela zaljubila u starijeg muskarca,

Turbo Grom je napisao:
Mene najviše od svega interesuje šta je sedamnaestogodišnja djevojka radila sa tridesetogodišnjim tipom?? Vidi li tu neko razliku od 13 (tri-na-est) godina??

Stvarno velika tragedija. Ono sto me nervira u ovim komentarima na prethodnim stranicama sto ljudi komentarisu kao on ju je ubio jer je bila velika razlika u godinama. Kao "sta je djevojka od 17 tazila sa tipom od 30". Kao da je bio mladji da je nebi ubio. On ako je takav bio 1 ili 15 godina stariji ili mladji uradio bi isto. Stvarno mi nisu jasni ti tipovi koji tako polude u tim situacijama. Iako spadam u tridesetiikojuogodisnjake cesto mi se desavalo da budem odbijen od mladje ribe. Vjerovatno zato sto imaju predrasude zbog ovakvih stvari. I kad god se nesto desi uvijek isti komentar kao da su svi koji su stariji ljubomorni manijaci, a to sve zbog predrasuda zbog ovih pojedinacnih slucajeva.

Filozofija...

Vrh

Tema posta: Re: Re:
PostPoslato: 21 Jun 2009, 23:55 
Voajer
Voajer

Bez obzira ko se zaljubio u koga niko nema pravo da uzme kalsnjikov i ubije nekoga, Bas zato sto je mlada i jos djete trebao je on da rzmisli da puska donosi zlo,on je najvjerovatnije bio psihicki bolestan. On je najvjerovatnije prisiljavao na nesto sto ona nije htjela kome je mogla da se pozali i da kaze da nezeli nista sa njim da ima??? Mislim bez obzira ko je kriv a ko nije ko se u koga zaljubio a ko nije rjesenje nije kalasnjikov ili bilo kakvo oruzje. Sve se da rijesiti bez oruzja ako je covjek svjestan pameta civilizovan i kulturan. Zivot je jedan i nedonakladiv.
vim je napisao:

Turbo Grom je napisao:
Mene najviše od svega interesuje šta je sedamnaestogodišnja djevojka radila sa tridesetogodišnjim tipom?? Vidi li tu neko razliku od 13 (tri-na-est) godina??

Stvarno velika tragedija. Ono sto me nervira u ovim komentarima na prethodnim stranicama sto ljudi komentarisu kao on ju je ubio jer je bila velika razlika u godinama. Kao "sta je djevojka od 17 tazila sa tipom od 30". Kao da je bio mladji da je nebi ubio. On ako je takav bio 1 ili 15 godina stariji ili mladji uradio bi isto. Stvarno mi nisu jasni ti tipovi koji tako polude u tim situacijama. Iako spadam u tridesetiikojuogodisnjake cesto mi se desavalo da budem odbijen od mladje ribe. Vjerovatno zato sto imaju predrasude zbog ovakvih stvari. I kad god se nesto desi uvijek isti komentar kao da su svi koji su stariji ljubomorni manijaci, a to sve zbog predrasuda zbog ovih pojedinacnih slucajeva.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2009, 00:00 
Voajer
Voajer

Talija je napisao:
Malo si nas prestravio jer sam u prvi mah pomislila da je nešto novo... a rodbini djevojke naravno da je ova tragedija i danas isto velika kao i prije nekolike godine.

Normalna stvar da je tema aktuelna i da nikad niko nemoze donaknaditi neciji zivot koji je unisten sa namjerom. Ubiti necije djete je za sve osude bez obzira na naciju.

Vrh

Tema posta: Re: Re:
PostPoslato: 22 Jun 2009, 00:02 
Voajer
Voajer

vimSta je tip sa 30 trazio od djevojcice sa 17 ili obrnuto nema veze niko nema pravo da puca u nekoga i oduzima mu zivot. je napisao:

Turbo Grom je napisao:

[googlevid][/googlevid]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]