banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 18:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jun 2009, 16:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2006, 19:40
DELLBOY je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:

Broj jedan je rekao da bih i ja (tj. moja firma) mogla pod stečaj.

No nebitno.
Šta si ti napravio u svom životu???

Gdje je sad firma Broja jedan???

Kad me vučete za jezik obojica.

Nadji i to gdje sam rekao da bi TVOJA FIRMA trebala otici pod stecaj, nigdje, citaj malo pazljivije i hladne glave, ako mi to dokumentujes TVOJA FIRMA ima veliko i iskreno izvinjenje od mene, i citavu TVOJU FIRMU vodima na dorucak gdje izaberete..

Sta se tebe tice sta sam ja napravio u zivotu, to je moj problem a ne tvoj, bolje me ne vuci za jezik...

Moja firma, doslovno je tamo gdje je i firma u kojoj je bila direktor tebi vrlo bliska osoba, samo sto ja nisam ostavio 400 ljudi na ulici, nego na vrijeme shvatio sta se desava...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 17:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Broj jedan,
s obzirom da si greškom citirao mene umjesto DELLBOY-a, duguješ ručak svima u firmi u kojoj ja radim :P .
Eh sad, s obzirom da nas ima poprilično i teško nas je okupiti (a već su počeli godišnji odmori), ovaj put si se izvukao :D
Mala šala, nadam se da se nećeš odma' naljititi poput... znaš već koga :wink:

BTW, citirao sam te u mom prethodnom postu. Napisao si Delboju: "pu, pu, pu, daleko bilo".
A on je prvi napisao da "ode u stečaj" :evil3:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Mislio sam da šalu shvaća broj jedan koji veoma dobro poznaje i mene i moju firmu (jer je nekad radio tamo gdje ja sad radim).

Ali ne...

Ja se izvinjavam svima koje sam uvrijedio.

Što se mene tiče svaka dalja diskusija vezano za mene i moju firmu je završena: Kao i o IT Computersu.
Ne želim ni da ih branim niti da ih kudim.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 19:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
DELLBOY je napisao:
Mislio sam da šalu shvaća broj jedan koji veoma dobro poznaje i mene i moju firmu (jer je nekad radio tamo gdje ja sad radim).

Ali ne...

Što se mene tiče svaka dalja diskusija vezano za mene i moju firmu je završena: Kao i o IT Computersu.

znaci, na kraju, ti si vlasnik te tvoje firme?

Warren Buffett

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 19:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
lubax je napisao:
DELLBOY je napisao:

Ali ne...

znaci, na kraju, ti si vlasnik te tvoje firme?

Znači, na kraju, Michael Dell je na forumu :wink:
Opa bato! :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BL4ever je napisao:
Znači, na kraju, Michael Dell je na forumu :wink:
Opa bato! :lol:

Jesam li ja gdje napisao da je MOJA firma DELL???

Ili ograničeni i zavidni ljudi izvlače sami zaključke???

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2006, 19:40
DELLBOY je napisao:

Ali ne...

Evo opet ali malo drugacije, ajde citiraj na osnovu cega sam mogao iz tvojih poruka zakljuciti da se salis. Ponuda za dorucak i dalje ostaje uz predocenje odgovarajucih dokaza Moguca mjesta Pivnica podrum, Marcelo, onaj restoran u prizemlju hotela Bosne, Piceta moze dupli, samo da napomenem Kazamat i Vrbas ne sluze dorucak.

Inace firma u kojoj ti radis (a ja radio), mi je veoma draga i smatram je jednoim vrlo korektnom, kvalitetnom i postenom firmom. Uvijek mi je zadovoljstvo doci popiti kaficu sa svima vama. A sto se po nekim pitanjima ne slazemo, sve je to demokratija...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Broj Jedan je napisao:

Evo opet ali malo drugacije, ajde citiraj na osnovu cega sam mogao iz tvojih poruka zakljuciti da se salis. Ponuda za dorucak i dalje ostaje uz predocenje odgovarajucih dokaza Moguca mjesta Pivnica podrum, Marcelo, onaj restoran u prizemlju hotela Bosne, Piceta moze dupli, samo da napomenem Kazamat i Vrbas ne sluze dorucak.

Inace firma u kojoj ti radis (a ja radio), mi je veoma draga i smatram je jednoim vrlo korektnom, kvalitetnom i postenom firmom. Uvijek mi je zadovoljstvo doci popiti kaficu sa svima vama. A sto se po nekim pitanjima ne slazemo, sve je to demokratija...

Ti si upoznat sa svim i svačim. Slažem se za poslednju rečenicu.

Međutim, kad se seronje navale a nemaju pojma o čem pišu... e onda ebi ga.
Može boldovana mjesta :wink: Kazamat m i je ionako :-? , a Vrbas je odličan izbor za ručak :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]