banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 21:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 306 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 11:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Jul 2007, 20:12
Nervira me kada neko piše Banjoj Luci umjesto u Banjaluci, valjda vole da dijele Banjaluku.....Nervira me što u Banjaluci vladaju sitni interesi pa možete vidjeti kako trotoar presiječe privatna kuća pa recimo majka koja gura kolica s djetetom mora da siđe na ulicu da bi prošla (primjer je kuća preko puta bivšeg kafea Elite, a nije jedina)....nervira me što gradonačelnik glumi gospodina, a nije nigdje u gradu napravio stazu za jogging, ali je zato kafića milion, a da i ne spominjem onaj (vašar ili zbor) u ulici pored Banskog dvora, kao da sam došao na veseli brijeg a ne u centar grada...posebno me nerviraju oni što pričaju o Banjaluci ,a ne znaju razliku između slova Č i Ć , kao i Dži Đ....nervira me što su lopovi umjesto pravog aqua parka napravili par malih bazenčića, a uzeli su velike pare i upropastili tako divan prostor , umjesto da su nam napravili olimpijski bazen pa da se ne moramo stidjeti kao grad da nemamo zatvoreni bazen i da se možemo preko cijele godine kupati, nego idemo u Laktaše, Gradišku ili sl....nervira me što se na svakom koraku samo pravi beton i uništava se ono po čemu smo barem bili poznati , a to je zelenilo...nervira me i to što se Banjalučani ne drže zajedno kao što to rade ljudi iz drugih gradova, nego samo kontaju kako da zajebu jedni druge...posebno me nerviraju oni što sebe nazivaju -STARI BANJALUČANI- a ne znaju ni nos obrisati...nervira me što vlasti misle da je dovoljno naplaćivati parking u centru grada a imati samo jednog PAUKA koji kada dođe da diže automobile pazi da slučajno ne podigne auto nekog tajkuna...uh previše ima ovog svega da bi se moglo napisati...

U stvari realno mi smo krivi, samo kukamo i gledamo majmune šta nam rade, tako da smo i zaslužili sve što nam se dešava jer smo samo jedna masovno hipnotisana gomila , i zato ko nas jebe........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 11:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
playboy je napisao:
Nervira me kada neko piše Banjoj Luci umjesto u Banjaluci, valjda vole da dijele Banjaluku.

Potpuno je ispravno u Banjoj Luci.

Za hipnotisanu gomilu se slazem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Citiraj:
imati samo jednog PAUKA

Meni je taj isti pauk došao u moju ulicu (jednosmjernu) i krenuo kupit moj auto jer je parkiran ispred komšijine kapije (a nije bio...)... Toliko o tom da će pokupit nekom u centru kod Boske... (naravno mislim na one sa bajskim autima)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 13:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
langolijer je napisao:
playboy je napisao:
Nervira me kada neko piše Banjoj Luci umjesto u Banjaluci, valjda vole da dijele Banjaluku.

Vjerovatno je mislio kada neko kaze Banjolucanin, a to i mene nervira. Nisam vise tu ali me nervira sto vam ljudi iz Glamoca vode grad.... kako se to desilo???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
ljepota poroka je napisao:
langolijer je napisao:
playboy je napisao:

Vjerovatno je mislio kada neko kaze Banjolucanin, a to i mene nervira. Nisam vise tu ali me nervira sto vam ljudi iz Glamoca vode grad.... kako se to desilo???

Valjda tako sto su prodorni, a imaju i para. OSim toga, otidji u Glamoc pa vidi ne bi li i ti sve ucinio/la da izadjes iz te chuke i preselis se ,recimo, u Banja Luku.. ne birajuci sredstva uopste, kao sto ih ni oni ne biraju.

E ebes ljude kojima je Banjaluka nedosanjani san :drinking:

Neko gore rece kako "stari Banjalucani" kazu "Banjoj Luci" a ne "Banjaluci". Da li to mozda znaci da novopecheni Banjalucani bolje znaju i trebaju da uvedu i nametnu nova pravila po ovom pitanju? Mislim, ja sam to tako shvatila " nije kako oni kazu vec je kako ovi sto su doshli kazu i kako njima "bolje zvuchi" E ja da sam negdje dosla, voljela bih cuti i uchiti od domaceg stanovnista o tom gradu i svemu vezano za taj grad.

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2007, 14:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Dosta vise i vas i price o starim i novim Banjalucanima. Svakih 7 dana se proteze ista prica, ali ovaj put se nece prosiriti.
Stop. Kraj. Kljuc. Cao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 306 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Sva vremena su u UTC [ DST ]