DELLBOY je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
DELLBOY je napisao:
neko reče da nije bitno koje su nacionalnosti bebe. I slažem se sa tim.
Nije bitno koje su nacionalnosti ili boje ili pripadnosti narodu ili bilo šta. Žalosno je de je jedno malo stvorenje koje ni ne zna kakav je svijet u koji je ušlo, da na ovakav način završi svoj život.
Nadam se da će krivci biti izvedeni pred sud i da će im se pravedno suditi.
Hmmm, ako vec NIJE BITNO koje su nacionalnosti, zasto su Banjalucke bebe umirale polako, danima, kada se iz Hrvatske, iz bilo kog grada u BiH, Srbije, Slovenije, Italije... mogao dovesti kiseonik u roku od par sati? Nije bila bitna nacionalnost?
Kao što rekoh NIJE BITNO. A to što neki Butros Gali ili bilo ko drugi zabranio dovoženje kiseonika iz Srbije za banjalučke bebe, njemu neka ide na obraz, mada čisto sumnjam da on ima obraz.
Ali isto tako kažem, jadne bebe nikome ništa nisu učinile nažao.
E moj rakune, mržnja tvoje je bolest
Hm, da ti sada nasiroko ne objasnjavam, tek, ne pripadam ni jednoj nacionalnoj skupini iz BiH, pa mi ne mozes prishiti tu "mrznju". Jeste zabranio Butros Gali dovozenje IZ SRBIJE, a gdje je humanost i parola "nacionalnost beba nije bitna" kod ostalih drzava iz okruzenja? Slovenija, Hrvatska, Italija, Austrija, da ne spominjem drzave koje su malo udaljenije? Nije stvar u mrznji. Ni ja ne vidim povezanost stradalih beba u Sarajevu i 12 zvjezdica, ali ste vec pokrenuli i tu temu, pa sam zato komentarisao.
Realno gledano, u ratu, svako novorodjence iz A naroda, predstavlja potencijalnu (buducu) opasnost za pripadnike B naroda (ako su A i B narod u sukobu). I meni se takva logika gadi, i prezirem bilo kakav rat i mrznju, ali izgleda da je bilo tako, u banjaluckom slucaju...