banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Avg 2006, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Da pisam zna li ko sta, evo sada citam sluzbeni glasnik i pod nabavkama vidim sljedece :

II.4. OPIS PREDMETA UGOVORA

Stručni nadzor nad radovima na izgradnji zgrade Vlade Republike Srpske u Banjoj Luci

dakle, traze nadzor. Pojma nisam ima o tome da se nesto namjerava praviti pa ako neko zna lokaciju / vise informacija bilo bi mi drago da ih cujem.

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2006, 12:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Ajd, hvala bogu da je prave. Nek' oslobode koncertnu dvoranu u Domu vojske za kulturna dešavanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2006, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Pa ne vjerujem da ce mjenjati lokaciju, tamo gdje su zapoceli, valjda ce nastaviti, ili ne??? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2006, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa i ja se nadam da ce popuniti onu rupu i srediti lokalitet gdje su one barake, stvarno ruzno izgleda... vidjecemo, mozda se javi i neko upuceniji sa vise informacija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2006, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
ja mislim da zgrada telekoma sada pripada vladi, tj. da ju je vlada kupila, jer se telekom privatizuje, pa ne zele tu zgradu dati nekome (mislim na onu zgradu sto se pravi, sto ce ima 23 sprata, kod borcevog stadiona)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2006, 12:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Not now, John! je napisao:
Ajd, hvala bogu da je prave. Nek' oslobode koncertnu dvoranu u Domu vojske za kulturna dešavanja.

To ima veze sa skupstinom, a ne sa Vladom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2006, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
ja mislim da zgrada telekoma sada pripada vladi, tj. da ju je vlada kupila, jer se telekom privatizuje, pa ne zele tu zgradu dati nekome (mislim na onu zgradu sto se pravi, sto ce ima 23 sprata, kod borcevog stadiona)

Ma ta zgrada vec ima nadzor, sumnjam da su napravili pola zgrade bez nadzornih organa. Necu da iskljucim to ali mislim da je u pitanju nesto drugo... anyone???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2006, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
ono na paskulinoj ciglani definitivno nece nastavljati jer ta zemlja nije njihova, nemaju papire a paskulini potomci nedaju zemlju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2006, 14:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2006, 13:40

Da to je to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2006, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
ma nek grade gdje hoe, meni je najtuznije sto onoliki prostor stoji ogradjen vec 7 godina, mogao se u medjyuvremenu iskoristiti za parking, mogao se napraviti nabrzaka neki park sa niskim rastinjem, ma moglo se odraditi dosta privremenih rjesenja, a ne da gledam u je8enu mocvaru svaki put kad idem onuda! Dabogda im djeca bila glupa kao oni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2006, 03:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
monstrum je napisao:
ma nek grade gdje hoe, meni je najtuznije sto onoliki prostor stoji ogradjen vec 7 godina, mogao se u medjyuvremenu iskoristiti za parking, mogao se napraviti nabrzaka neki park sa niskim rastinjem, ma moglo se odraditi dosta privremenih rjesenja, a ne da gledam u je8enu mocvaru svaki put kad idem onuda! Dabogda im djeca bila glupa kao oni!

VeLiKi je napisao:
ono na paskulinoj ciglani definitivno nece nastavljati jer ta zemlja nije njihova, nemaju papire a paskulini potomci nedaju zemlju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2006, 07:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42

tako nekako je valjda samo sto nece imati 23 nego li 15-17 spratova ....nisam siguran..i 2 su dole suteran........i zgradu u Srpskom Sarajevu telekoma su skinuli isto u izgradnji trelekomovu da ne ide u privatizaciju...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2006, 18:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2006, 09:49
a sta ce biti ona stara zgrada??da nece srusiti da za 10 godina opet vracaju na isto na novu zgradu:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 14:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
Po meni tu najviše zarađuje Integral Inženjering jer ne samo da grade tu zgradu nego su povećali i cijenu kvadrata u onaj stambenoj zgradi što se nalazi tik uz tu zgradu pa tu sada kvadrat dođe preko 2000KM (u onoj narandžastoj sa druge strane ulice što su tu sagradili pre par godina je kvadrat koštao oko 1600-1800). Što da ne, ionako će vjerovatno mušterije biti zaposlenici Vlade koji ne žele daleko da pješače na posao, a svi znamo da oni i nisu siromasi. Reklama bi im trebala biti nešto u smislu: "Nek se najvažnije odluke donose minut od VAŠEG WCa!"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Citiraj:
tako nekako je valjda samo sto nece imati 23 nego li 15-17 spratova ....nisam siguran..i 2 su dole suteran...

Samo? Samo 17-tak... a taman sam se ponadao da ne napraviti neboder od 2300 spratova, da mi zaklone sunce, mesec, da nebo vidim samo kao refleksiju u staklu pomenutog "oblakodera" ... da internet imam samo kad otvore prozore na zgradi... oh, uvek sam ceznuo da po ceo dan po komsiluku jure nindze u crnim autima, da pricaju u rukav... da zivim u elitnom kraju... razmisljam da o svom trosku saniram ceo govnovod u kraju, da slucajno ne bi nesvareni ostaci nasih ruckova iritirali prefinjene nosice gospode kad pokuljaju iz sahtova... sto se desava...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 22:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2005, 03:59
Warlock je napisao:
Citiraj:
tako nekako je valjda samo sto nece imati 23 nego li 15-17 spratova ....nisam siguran..i 2 su dole suteran...

Samo? Samo 17-tak... a taman sam se ponadao da ne napraviti neboder od 2300 spratova, da mi zaklone sunce, mesec, da nebo vidim samo kao refleksiju u staklu pomenutog "oblakodera" ... da internet imam samo kad otvore prozore na zgradi... oh, uvek sam ceznuo da po ceo dan po komsiluku jure nindze u crnim autima, da pricaju u rukav... da zivim u elitnom kraju... razmisljam da o svom trosku saniram ceo govnovod u kraju, da slucajno ne bi nesvareni ostaci nasih ruckova iritirali prefinjene nosice gospode kad pokuljaju iz sahtova... sto se desava...

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2006, 00:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2006, 00:40
ineteresatno, zgrada vlade pored stadiona...
imam osjecaj da bi svake sedmie mogle biti neke demonstracije :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]