Slash je napisao:
Ja bas trenutno nesto nisam dobre volje kao @drigi pa se moram malo istresti pa ovdje naidjoh na pravo mjesto (necu puno).
@versive - Na ovom podforumu sam otvorio dvije teme (Underground i Talija) i u obe teme si napisala da ti se nesvidja (slucajno sam vidio da si ti u obe teme jer ne gledam nikove kad citam poruke). Mozda je to slucajno - mozda ti se samo ta dva mjesta ne svidjaju, ali, iskreno, ne vjerujem da je tako. Nisa licno, ali uvjek su me fascinirali takvi ljudi kojima nema sanse ugoditi - jednome smeta sto se pusi, drugome sto se ne pusi jer je on pusac, trecem muzika, cetvrtom konobar, petom ovo, sestom ono... (takvo sam misljenje stekao o tebi). Naravno da se nemoze svima ugoditi, ali da nisam iz BL i da sad ovo citam, rekao bih da su ovdje klubovi i kafici prazni. Jos nisam naletio da si napisala gdje ti se svidja, pa napisi kako za tebe izleda "idealan" izlazak i koji je to "idealan" klub za tebe u BL (samo onako iformativno). Imam osjecaj da neki ljudi izlaze samo da bi ocjenili kako je gdje, sta valja, sta ne valja, ko se kako oblaci, ko od poznatih izlazi... da bi sutra imali sta pricati i komentarisati, te da vam cilj uopste nije zabava.Neznam, ali kad ja izadjem iz kluba, mozes mi dati 100KM da ti nabrojim 5 pjesama koje su pustene to vece, ali nema sanse da cu nabrojati jer jednostavno na to ne obracam paznju (ko pjeva ovo, ono...). Samo mi nije jasno kako su svi od vremena kad su se slusali samo BIG1 i BIG2 (koji je imao po nekim statistikama iz tog vremena puno vecu slusanost od keca) toliko muzicki evoluirali i uznapredovali da je to fascinantno.
Pisah ti na private!!!! Da postedim ljude nepotrebne rasprave, koja nema veze sa opisom gore navedene kafane.