banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 10:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2006, 13:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
Nemoj druze sad karikirati! 8) :lol: :D
Cinjenica jeste da sad u gradu postoji mnostvo klubova, sto ja pozravljam,
al' je i cinjenica da kad je muzika shit i kad te konobari guraju, zakidaju za pice i za kusur pozelis da zapalis kafanu.
Ne mora znaciti da si ponukan mojim postom napisao ovo sto si napisao, al' moram prokomentarisati (ne kritikovati).. :wink: :angel:
Je l' se slazes? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2006, 13:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
Versive je napisao:
Nemoj druze sad karikirati! 8) :lol: :D
Cinjenica jeste da sad u gradu postoji mnostvo klubova, sto ja pozravljam,
al' je i cinjenica da kad je muzika shit i kad te konobari guraju, zakidaju za pice i za kusur pozelis da zapalis kafanu.
Ne mora znaciti da si ponukan mojim postom napisao ovo sto si napisao, al' moram prokomentarisati (ne kritikovati).. :wink: :angel:
Je l' se slazes? :wink:

imas srece da sam dobre volje pa cu te pustiti da zivis, ali samo ovaj put :wink: :lol: :lol:

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2006, 21:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Ja bas trenutno nesto nisam dobre volje kao @drigi pa se moram malo istresti pa ovdje naidjoh na pravo mjesto (necu puno).

@versive - Na ovom podforumu sam otvorio dvije teme (Underground i Talija) i u obe teme si napisala da ti se nesvidja (slucajno sam vidio da si ti u obe teme jer ne gledam nikove kad citam poruke). Mozda je to slucajno - mozda ti se samo ta dva mjesta ne svidjaju, ali, iskreno, ne vjerujem da je tako. Nisa licno, ali uvjek su me fascinirali takvi ljudi kojima nema sanse ugoditi - jednome smeta sto se pusi, drugome sto se ne pusi jer je on pusac, trecem muzika, cetvrtom konobar, petom ovo, sestom ono... (takvo sam misljenje stekao o tebi). Naravno da se nemoze svima ugoditi, ali da nisam iz BL i da sad ovo citam, rekao bih da su ovdje klubovi i kafici prazni. Jos nisam naletio da si napisala gdje ti se svidja, pa napisi kako za tebe izleda "idealan" izlazak i koji je to "idealan" klub za tebe u BL (samo onako iformativno). Imam osjecaj da neki ljudi izlaze samo da bi ocjenili kako je gdje, sta valja, sta ne valja, ko se kako oblaci, ko od poznatih izlazi... da bi sutra imali sta pricati i komentarisati, te da vam cilj uopste nije zabava.Neznam, ali kad ja izadjem iz kluba, mozes mi dati 100KM da ti nabrojim 5 pjesama koje su pustene to vece, ali nema sanse da cu nabrojati jer jednostavno na to ne obracam paznju (ko pjeva ovo, ono...). Samo mi nije jasno kako su svi od vremena kad su se slusali samo BIG1 i BIG2 (koji je imao po nekim statistikama iz tog vremena puno vecu slusanost od keca) toliko muzicki evoluirali i uznapredovali da je to fascinantno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2006, 21:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Citiraj:
Samo mi nije jasno kako su svi od vremena kad su se slusali samo BIG1 i BIG2 (koji je imao po nekim statistikama iz tog vremena puno vecu slusanost od keca) toliko muzicki evoluirali i uznapredovali da je to fascinantno.

Mozda zbog BIG3? 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2006, 16:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slash je napisao:
Ja bas trenutno nesto nisam dobre volje kao @drigi pa se moram malo istresti pa ovdje naidjoh na pravo mjesto (necu puno).

@versive - Na ovom podforumu sam otvorio dvije teme (Underground i Talija) i u obe teme si napisala da ti se nesvidja (slucajno sam vidio da si ti u obe teme jer ne gledam nikove kad citam poruke). Mozda je to slucajno - mozda ti se samo ta dva mjesta ne svidjaju, ali, iskreno, ne vjerujem da je tako. Nisa licno, ali uvjek su me fascinirali takvi ljudi kojima nema sanse ugoditi - jednome smeta sto se pusi, drugome sto se ne pusi jer je on pusac, trecem muzika, cetvrtom konobar, petom ovo, sestom ono... (takvo sam misljenje stekao o tebi). Naravno da se nemoze svima ugoditi, ali da nisam iz BL i da sad ovo citam, rekao bih da su ovdje klubovi i kafici prazni. Jos nisam naletio da si napisala gdje ti se svidja, pa napisi kako za tebe izleda "idealan" izlazak i koji je to "idealan" klub za tebe u BL (samo onako iformativno). Imam osjecaj da neki ljudi izlaze samo da bi ocjenili kako je gdje, sta valja, sta ne valja, ko se kako oblaci, ko od poznatih izlazi... da bi sutra imali sta pricati i komentarisati, te da vam cilj uopste nije zabava.Neznam, ali kad ja izadjem iz kluba, mozes mi dati 100KM da ti nabrojim 5 pjesama koje su pustene to vece, ali nema sanse da cu nabrojati jer jednostavno na to ne obracam paznju (ko pjeva ovo, ono...). Samo mi nije jasno kako su svi od vremena kad su se slusali samo BIG1 i BIG2 (koji je imao po nekim statistikama iz tog vremena puno vecu slusanost od keca) toliko muzicki evoluirali i uznapredovali da je to fascinantno.

Pisah ti na private!!!! Da postedim ljude nepotrebne rasprave, koja nema veze sa opisom gore navedene kafane. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2006, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Versive je napisao:
Pisah ti na private!!!! Da postedim ljude nepotrebne rasprave, koja nema veze sa opisom gore navedene kafane. 8)

pishi i meni na pvt. :D

to je, dakle, nova fora za moovanje po forumu. :lol:

istresesh se dobro na neku i onda krene intimnija konverzacija. :wink:

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2006, 16:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

8) 8) 8)
:D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahahahah

pronicljivko! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2006, 16:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
Versive je napisao:
8) 8) 8)
:D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahahahah

pronicljivko! :D

znaci trebao sam te napasti :( :wink:

oki :D
ODAKLE TI PRAVO DA RAZMISLJAS DRUKCIJE NEGO JA... :lol: :lol: :lol:

hocu i ja pm :wink:

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2006, 17:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
E sad bi svi na moju taktiku. E nemoze

Versive je napisao:

Vidjeh, i odgovorih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2006, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...Ja sam se prosle subote GRESKOM nasao u njemu - NA MINUT...
Koji skart od robe,raje,muzike i osoblja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2006, 17:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2006, 16:34
Ih,zar je toliko lose?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2006, 17:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
ja sam jedno vece bio u Zam-u, pa smo poslije bili u Haniotiju, i tako pjan koji mlazni avijon sretnem ove neke likove i odemo u Gheto, ..tako da , bas me boli kurac

neko ce reci kako ja nemam svoje stavove o bla bla nekim sranjima...ali sta ja sad mogu , znam ljude kojima se "svidja" ovo ili ono, a koji inace veze nemaju zasto im se nesto "svidja", i sad ja da njima tupim..necu.

zaista odlican osjecaj kad za vece promijenis 5-6 razlicitih atmosfera.Ja sam namjerno na fensi mjestima se oblacio ko odrpanac, odem na kupus u kosulji i cipama.. i taman sad kad ide ljeto oni pederi ne prodaju pivo poslije deset.jeebiiiiim im staaaru

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2006, 07:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
kad te konobari guraju, zakidaju za pice i za kusur

E kad ti se to ponovo desi diskretno ga uhvati zavrat i protresi postavi stupicu il slucajno udari laktom u punu tacnu.
Uspjeh zagarantovan vjeruj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2006, 12:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ko se uputi ka klubu za vikend "poljubice vrata" jer je zatvoren na 2 sedmice! Eto samo da vas obavijestim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2006, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
a sto to??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2006, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
zato što su stare gazde digle ruke od svega, lokal će kupiti lik što drži fokus, tako pričaju strine po pijaci... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2006, 12:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Bravo! Pravi si spijun! :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 37 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]