banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2006, 13:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2006, 16:58
BANJA LUKA - Mladen Popadić, vlasnik banjolučkog kafića "Havana", izbo je nožem Dragoljuba Pašagića (32) i Darija Mitrovića (26) iz Banje Luke, koji su ga u četvrtak uveče napali ispred njegovog lokala u naselju Starčevica pokušavajući da mu iznude novac.

U Kliničkom centru Banja Luka "Nezavisnim" je potvrđeno da su Pašagić i Mitrović lakše povrijeđeni od uboda nožem i da su nakon ukazane ljekarske pomoći otpušteni iz bolnice.

Popadić, koji je u napadu zadobio potres mozga i vidne povrede na glavi i tijelu, kazao je "Nezavisnim" da ne može ni posumnjati zbog čega je napadnut, navodeći da Pašagića i Mitrovića nije poznavao.

"Izlazio sam iz lokala i na nekih desetak metara od mene zaustavio se automobil. Iz njega je izašao neki krupan mladić i kazao mi da mu predam sav novac koji imam. Udario me šakom u glavu, a iz automobila su izašla još trojica muškaraca", kaže Popadić.

Dodao je da su nakon toga sva četvorica nasrnula na njega i počeli da ga tuku.

"Branio sam se koliko sam mogao. U tom trenutku naišao je moj sin i konobar, a kada su ih vidjeli, napadači su povikali: 'Bježimo!' Jednom od njih je ispao noži ja sam ga uzeo. Dvojica napadača su pobjegla, a moj sin i konobar su otrčali za njima. Druga dvojica su ostala i ponovo nasrnula na mene", kazao je Popadić.

Istakao je da je, boreći se s mladićima, mahao nožem oko sebe i da ne zna koga je povrijedio niti kakve povrede im je nanio.

Nakon što se uspio odbraniti, Popadić je otišao u bolnicu, gdje je zatekao trojicu od četvorice napadača. Plašeći se da će napadači ponovo nasrnuti na njega, pozvao je policiju koja je došla u bolnicu i uhapsila ih.

Kako saznaju "Nezavisne", osim Pašagića i Mitrovića, policija je uhapsila i Radu Trbojevića (27) iz Banje Luke. Oni su juče trebali da budu predati u nadležnost Okružnog tužilaštva Banja Luka.

Iako smo juče stupili u kontakt s majkom jednog od povrijeđenih muškaraca, ona nije željela da govori o tom događaju, ističući da i ona pokušava da sazna šta se desilo.

Popadiću prijete tražeći da povuče tužbu

Mladen Popadić kaže da mu je prijećeno da povuče tužbu protiv mladića, ne navodeći ko stoji iza tih prijetnji.

"Bilo je poziva da povučem tužbu, ali ne pada mi na pamet da tako nešto učinim. Ne plašim ih se. Za jednog od tih napadača čuo sam da je ranije iznuđivao novac po prodavnicama prijeteći radnicima špricom. To su višestruki prestupnici", tvrdi Popadić.

Dodao je da je majka jednog od mladića, koji su nasrnuli na njega, u četvrtak uveče bila u bolnici, te da ju je čuo kako nagovara mladiće da izjave policiji da im on duguje novac.

"Napomenuo sam policajcima koji su bili tamo da joj ne dozvole da hoda oko tih momaka i nagovara ih na tako nešto", tvrdi on.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Apr 2006, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Nista cudno kad procitam ko su ucesnici.I Pasa i ostali. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2006, 02:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
e ako je havana na starchevici onda sam ja na menhetnu :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2006, 08:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
ovaj popadic je pravi "giga moravac"! to majstore!!!!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2006, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
AdelonE je napisao:
e ako je havana na starchevici onda sam ja na menhetnu :roll:

Majku me, sve je moguce u ova gnusna vremena :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2006, 01:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
havana? ja samo znam za jednu havanu onu kraj trefa u centru... danas pio pivu nema krvi jebes ga...a ta starcevica, to neko opasno mjesto izgleda...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2006, 15:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Koliko mi je poznato Havana je na Drakuliću, tj. na put za Šargovac. Inače, priča se da su "frajeri" bježali glavom bez obzira. Jedan je ostao bez patike, drugi je preskočio u obližnje skladiste voća gdje ga je dočekao vučijak i malo se "poigrao" sa njim a treći se "okliznuo na bananu" i "pao" na nož.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2006, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
a sto se price odmah preuvelicavaju! okliznuo se na koru od banane ne na cijelu bananu! :P :)

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2006, 08:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
gor je napisao:
Koliko mi je poznato Havana je na Drakuliću, tj. na put za Šargovac. Inače, priča se da su "frajeri" bježali glavom bez obzira. Jedan je ostao bez patike, drugi je preskočio u obližnje skladiste voća gdje ga je dočekao vučijak i malo se "poigrao" sa njim a treći se "okliznuo na bananu" i "pao" na nož.

Taj gazda Havane je covjek koji zivi od prevara,tako je prodao pezoa D M kojem je produvao motor nakon par dana pa je ovaj dosao po svoje pare.Gazda se uskurcio pa zavrsio na hirurgiji dobro dobro nagazen,a ova dvojica su samo posjecena a ne izbodena.
To je istina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2006, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...to je svjeza vjest iz Mejdana... Svaka ti dala! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2006, 07:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

hazoous je napisao:
...to je svjeza vjest iz Mejdana... Svaka ti dala! :D

Nezna udba nezna cija sto zna moja policija. :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2006, 13:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Mejdan je napisao:
gor je napisao:

Taj gazda Havane je covjek koji zivi od prevara,tako je prodao pezoa D M kojem je produvao motor nakon par dana pa je ovaj dosao po svoje pare.Gazda se uskurcio pa zavrsio na hirurgiji dobro dobro nagazen,a ova dvojica su samo posjecena a ne izbodena.
To je istina.

Pa valjda je praksa da prije nego sto kupis polovan auto *sto skuplji to je jos bitnije* vozite ga majstoru da pogleda i procijeni...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2006, 03:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2006, 02:15
Napali su ga zato sto duguje pare ne njima licno nego drugom covjeku oni su samo isli po te pare to jest utjerivaci dugova

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2006, 19:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Maki_065 je napisao:
Napali su ga zato sto duguje pare ne njima licno nego drugom covjeku oni su samo isli po te pare to jest utjerivaci dugova

Jesi siguran ili na.Danas sam sjedio sa jednim od njih dvojica su strasno dobri likovi,normalno da nedaju nikom da ih jebu i netrebaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2006, 23:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2006, 02:15
Mejdan je napisao:
Maki_065 je napisao:

Jesi siguran ili na.Danas sam sjedio sa jednim od njih dvojica su strasno dobri likovi,normalno da nedaju nikom da ih jebu i netrebaju.

Ja nisam reko da su oni losi momci doduse znam samo pasu nego sam reko da su momci samo radili svoj poso

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]