sve ste upravu,ali slusajte sledece:
profesor ih je obavijestio prije mjesec dana,ali samo kroz pricu da ce mozda ici u bg da slusaju samo predavanje, "ali da vam dan ne bude toliko prazan gledace te filmove i predstave",jedan od profesora je rekao.
kada su ga upitali da li se" nesto" placa,samo je odgovorio da ce se to dogovoriti poslije.
naravno,studenti su se obradovali sto idu na putovanje,kome ne bi bilo drago da ide 10 dana,zezancija,sega,ma ludilo
studenti uopste nisu mislili na novac,mislili su da im je sve obezbjedjeno,ali 10 dana prije profesor im dodje i kaze da se ide sigurno i da moraju sami naci sebi smjestaj,jelo,plus sto se te predstave i filomovi placaju po 10 eura, :- a dan im je takav,da ujutru gledaju filmove,popodne predavanja,a navece predstave,tek toliko da im nije dosadno u bg

;studenti su bili zbunjeni i iznenadjeni,svi su se slozili da nece ici,njih 8; a svih osam nisu neki bogatasi,da bi mogli sebi platiti za toliko;obicno fakultet ne upisuju takvi,jer oni koji podplate idu vanredno,a ovde svi moraju biti redovni i ici na predavanja;
a sto se tice" tatinog sina" da ce on sjediti uklupi svaki dan,od toga nema nista
ali uslijedio je odgovor da ko ne ide nema daljeg studiranja...........
a Simplicity i to dvoje studenata koje su na budzetu moraju platiti,jer Akademija iz bl,nemaju nista sa tim u bg,posto profesori nisu mogli doci ovamo,njihova licna greska,jer gospoda moraju da predavaju na milion fakulteta i sve stici u jednom danu;
Simplicity-ZNam da se svasta radi, ja licno., ne vjerujem da je ovako nesto moguce, ali i da jeste, ne mogu da shavtim da se malo bolje nije informisala ili snasla..cuj na pustiti fax (to je vec pitanje zelje i ciljeva )...ljudi danas svasta rade da bi obezbjedili sebi nesto u sklopu faxa. Ja bi radila kao promoter u najmanju ruku , dijelila letke, odradila neki poslic kao masa studentkinja pa bi otilsa u Bg na 10 dana , ako vec nista drugo...
Najlakse je okrriviti nekoga drugog i lose uslove na faxu...jer ako s ene boris sam za sebe, nece ti niko pomoci!!!
jeste to su upravu,ali za 10 dana da zaradis,a kamoli da pronadjes da radis,za 10 dana u bg zivota stvarno je malo nelogicno;da su im rekli ranije to bi i pomoglo,ali 10 dana prije?!
svih sedam je pozajmilo pare i vec su otisli,a djevojka je na sve nacine pokusavala,nije mogla,sta ce biti kada se vrate,cuce se.