banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 10:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2005, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
:(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2005, 00:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Nov 2001, 01:00
Srpski narod je prodat ! Nece biti napredtka dok se otjeraju ovi mafijasi n a vlasti i dok srpski domacin ne pocne upravljati srpskom kucom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2005, 00:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
stipu-ga je napisao:
Gradiski vatrogasci nisu imali merdevine pa su morali doci vatrogasci iz laktasa i srbca, bruuuuuuuka. Licno sam poznavao biljanu koja je poginula, imala je 30-ak godina i sina od 2 godine, tuzno.

O Boze... :cry:

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Na zalost u tom momentu sam prelazio most prema granici i video sam dok je gorelo... slike su gadne, ali uzivo je mnogo strasnije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2005, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
22/11/2005: JECAJ, TUGA I NEVJERICA!

Gordana Ždero /1949, Dijana Ećimović /1976/ i Biljana Šešum /1970/, nastradale radnice Salona namještaja «SIMPO» u velikom požaru tokom kojeg je u srijedu izgorio Dom kulture u Gradiški, ispraćene su u petak od nekoliko hiljada Gradištana koji su se okupili u centru grada. Neizmjerna bol i tuga potresli su sve koji su došli na njihov ispraćaj a rijeke ljudi slijevale su se sa svih strana donoseći cvijeće i paleći svijeće. Svi oni teško su mogli progovoriti bilo koju riječ jer je ovo nezapamćena tragedija u gradu na Savi.
Načelnik opštine Gradiška Nikola Kragulj, obraćajući se ovom skupu rekao je da su žrtve porodica Ećimović, Ždero, Šešum, Plotan te njihove rodbine ogrombe.
- Mi ćemo pomoći njihovim porodicama da prebrode bol i nedaće koje su ih snašle. Naša osjećanja danas je teško objasniti jer su emocije jače od razuma, - rekao je Kragulj nakon kojeg se okupljenima kratko obratio i Budimir Mihajlović, generalni direktor «Simpa» iz Vranja. On je rekao da svi radnici ove kompanije upućuju izraze saučešća te dijele tugu koja je snašla njihove kolege u Gradiški.
- Ovo je najcrnji i najtužniji povod mog dolaska u vaš grad jer je neizmjerna žalost izgubiti u jednom trenutku troje ljudi, tri savjesna i odgovorna radnika našeg preduzeća, - rekao je Mihajlović dok mnogi u masi nisu mogli sakriti jecaj i suze.
Gordana Ždero, rođena u Elezagićima kod Nove Topole, godinama je bila učiteljica u nekoliko potkozarskih sela, potom radila u Kombinatu «Mladen Stojanovikć» dok je poslednjih nekoliko godina bila šefica računovodstva u «SIMPU-SIK». Biljana Šešum, rođena Plotan je prethodno bila službenica i Industriji namještaja «INGA» odakle je u «SIMPO» prešla prošle godine dok je Dijani Ećimović ovdje bilo prvo zaposlenje. Sve tri su radile u istoj kancelariji koja se nalazila u drugom krilu objekta, suprotno salonu kojeg vatra nije zahvatila.
Nakon zajedničkog ispraćaja, pojedinačne sahrane biće organizovane u subotu u 13 sati. Zbog toga su u Gradiški petak i subota proglašeni danima žalosti.

Gordana Zdero
Slika

Biljana Sesum
Slika

Dijana Ecimovic
Slika

Ova zadnja je isla sa mojom sestrom u skolu. Zalosno, jako zalosno.... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 13:55 
Da se mene pita..dati otkaz sefu vatrogasne sluzbe ili onome koji treba da brine za slichne stvari.....nema merdevina...pa kako kontaju da spasavaju ljude matere im????

Idiotizam....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]