BOSS66 je napisao:
ratkop je napisao:
Nije direkt vezano za nas aerodrom ali donekle ima veze. Zna li neko kako od BL do Zg aerodroma? Ne mogu ici svojim autom niti zelim da nekoga zamaram da me vozi, odvozi i docekuje tako da me interesuju alternative. Neki autobus do Zg? Kako posle do aerodroma? Ima li neko iskustva s ovim? Trebao bih do 07:30 najkasnije biti na aerodromu
Nije problem sa kolodvora na aerodrom,imas ih svaki cas nego bus iz BL do Zagreba trebas uvece. Ovdje ti je polazak buseva sa kolodvora na aerodrom,a za bus iz BL moras se raspitati mada vidi ti grupa po faceboku sto nude/traze prevoz
I bus za adrodrom ti stoji van bus stabice ali vidi se cim udjes u nju,bjeli bus,a mozes i pitati.Cijena je 6 eura valjda jos.
https://plesoprijevoz.hr/vozni-red/Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Delicious je napisao:
ratkop je napisao:
Nije direkt vezano za nas aerodrom ali donekle ima veze. Zna li neko kako od BL do Zg aerodroma? Ne mogu ici svojim autom niti zelim da nekoga zamaram da me vozi, odvozi i docekuje tako da me interesuju alternative. Neki autobus do Zg? Kako posle do aerodroma? Ima li neko iskustva s ovim? Trebao bih do 07:30 najkasnije biti na aerodromu
Imaš Croatia bus/Centrotrans mislim da kreće oko 3 ujutro iz BL i oko 6 stiže u ZG, provjeri.
Od autobuske do Franje pleso prijevoz 45 kn, uglavnom ide svakih pola sata, ili taksi - možeš uzeti Bolt, mene je izašao oko 100 kn.
Hvala. U svakom slucaju neprospavana noc i lomljenje. Dolazak na finalnu destinaciju ocekivan tek oko 17h.