Lisa_Simpson je napisao:
Ja ne znam zashto si ti onda na ovom forumu kad stalno pljujesh nashu zemlju i nash grad.
Lisa mogla si se izraziti malo mastovitije nego ovako, pljujem po vasem gradu??? sto mislis da bi to zelio, i radio >>>????Navedi mi razlog??? Banja luka je bio i moj grad sad nije iz razloga jer ne zivim tu, zasto islis da mi je cilj da stalno pljujem po vasem gradu i vasoj zemlji, j ane bi koristio tu rjec ja bi rekao ::::prezirem::: tvoj grad i tvoju zemlju, i svaku koje se zasnuje na ovaj nacin.
Zasto ti dobijas takvu impresiju, zar i ti isto mislis(erm sanjas) da je Banjaluka u zapadnoj Srbiji, zar i ti mislis da je Republika Srpska bila osnovana na osnovu dobre ekonomije jakog i bogatog prospariteta, efektivnih skola, efektivnih besplatnih bolnica, niskih taksi, dobri plata , cvrste strategije, ne naravno da nije, zasnovana je na mrtvim ljudima, masakriranim ljudima, mucenim i izbrisanim iz svjeta ljudima za taj dio zemlje i to samo da bi se zvao Republika Srpska.
E bas prije nego sto pocenes odgovarati kako sam opet lud i kako pljujem po nasoj drzavi ja cu ti reci jos jedno, ZALIM LJUDE koji moraju zivjeti u takvoj drzavi, i koji nemaju izbora.