banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 00:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2005, 23:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
danijela.p je napisao:
Ma meni je Arsena prije svega skroz cool lik,mislim nema tog sporta kojim se on nije bavio i jos se pokazao dobrim u svakom.Covjek a i zena mu, odrasli u Domu, imaju pet (cak) sinova, a tim poslom se prvenstveno bavi jer mora, zbog njih.

ma nije ni arsena bog zna sta. Za mene je krmak nadrogirani, nekidan je nalupao momka pred ulazom u veneciju. Prolazio sam tu pa sam vidio sta se desilo. Njih trojca su htjela uci u Veneciju, ovaj im nije dao, dva lika su se okrenula da idu a treci je ostao raspravljati se. Taman prolazim kad cujem momka kako govori :"Arsena pa zajedno igram fudbal, koji kurac me nepustas" , vrlo bitno j ei to da lik drzi ruke u djepovima hlaca jer je bio bez jakne a bil o je hladno. Na to izlazi neki cigo ( ma izgleda ko cigan ) iz venecije ( isto izbacivac ) kaze arseni kao koji k. ga slusas, odjebi ga... I Arsena iz cista mira punom sakom spuca momka posred nosa ( lik jos drzi ruke u djepu ) . Momak pada , a arsena i taj drugi lik ga jos jedno 3-4 puta udarise . Ja sam ostao nijem, kontao sam da sam na njegovom mjestu uzeo bi tenk i uletio u veneciju. Ma da nisam gledao rekao bi da je nesto uradio, kriv je bio sam jer se raspravljao zasto njih nece da pusti unutra. Crna liste: Arsena... istog trena

pozdrav

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2005, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Drigi, nije to ni prvi ni zadnji put da se Arsena tako ponio .. Ne znam sta je u pitanju ali on je cas dobar, a cas pravi psycho killer :)

E sad .. cuo sam da je bila neka pucnjava i u Kajaku za NG? Ima li tu istine? Kakav je epilog? :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2005, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Balkan Expres je napisao:
danijela.p je napisao:
ja_sam je napisao:
a ko su ti ljubodrag i santrac???

Ma radili u "Portoriku" 1995, 1996.god. ali ako nisi tad izlazila ne vrijedi da ti objasnjavam.U svakom slucaju OK. ali zestoki momci s kojima nije bilo sale.

radili su mislim od 93' ne znam do kada jer sam otisla, radio je sa njima i jedan Sinisa , divan momak, poginuo je u rata jedne godine, ne znam vise ni koje.
Santrace znam jos mnogo ranije nego sto su bili izbacivaci ili kako to Danijela lijepo kaze "zestoki momci", sjecam ih se jos iz Sebastijana kada smo bili 2,3 srednje, Dejan i Aleksandar( Aco) Santrac, identicni blizanci, simpaticni momci. U to vrijeme kada ih ja najbolje pamtim nisu bili zestoki momci , bili fini momcici koji su imali dobrog potencijala :wink:

Draga generacijo, moram priznati da sam jako razocarana da je Santrac zavrsio kao izbacivac. Bas su bili super momci i zgodni. Sta mu se desilo sa bratom? Boze, bas nikada se ne znam kako ce neko zavrsiti. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2005, 04:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Bebish je napisao:
Draga generacijo, moram priznati da sam jako razocarana da je Santrac zavrsio kao izbacivac. Bas su bili super momci i zgodni. Sta mu se desilo sa bratom? Boze, bas nikada se ne znam kako ce neko zavrsiti. 8)

Vise nisu u tom poslu, i to vec par godina.Aco koliko znam radi kao deminer negdje na prostoru bivse SSSR, gdje tacno zaboravih. Dobro placen posao, ali...a i Dejo je krenuo njegovim stopama.
Sto se tice Arsene, ne znam sta bi rekla...vjerovatno je to posljedica dugogodisnjeg bavljenja tim poslom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jan 2005, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
braca santrac. padobranci i izbacivaci. bivsi specijalci. moje bivse komsije. nisu u rusiji, rade kao demineri u afganistanu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2005, 04:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Bebish je napisao:
Balkan Expres je napisao:
danijela.p je napisao:
ja_sam je napisao:
a ko su ti ljubodrag i santrac???

Ma radili u "Portoriku" 1995, 1996.god. ali ako nisi tad izlazila ne vrijedi da ti objasnjavam.U svakom slucaju OK. ali zestoki momci s kojima nije bilo sale.

radili su mislim od 93' ne znam do kada jer sam otisla, radio je sa njima i jedan Sinisa , divan momak, poginuo je u rata jedne godine, ne znam vise ni koje.
Santrace znam jos mnogo ranije nego sto su bili izbacivaci ili kako to Danijela lijepo kaze "zestoki momci", sjecam ih se jos iz Sebastijana kada smo bili 2,3 srednje, Dejan i Aleksandar( Aco) Santrac, identicni blizanci, simpaticni momci. U to vrijeme kada ih ja najbolje pamtim nisu bili zestoki momci , bili fini momcici koji su imali dobrog potencijala :wink:

Svako ima svoj put, a u ono doba rata i nije bilo mnogo izbora. Nisam ih vidjela preko 10 godina, cula sam da se Aco ozenio, neko davno mi je nesto natuknuo u vezi toga.
Afganistan ha............. sretno im... zgodni momci nekada bili, jako zgodni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2005, 02:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:36
Nema sta,trebaju nam mjesta gdje se metal muzika pusta,a ovo sa "TANDRKCAMA" zaboravite to ,kod nas metalaca se nebi desilo nikakvo sranje.

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2005, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
malo se odmaklo od pocetne teme.pistoljeros iz sokolskog pusten je iz pritvora

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2005, 23:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
sad samo mozemo cekati da opet pocne mlatiti utokom
ako ne on onda neki "njegov"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2005, 23:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
to se ne moze izbjeci s obzirom na to da je pistolj zamjenio pesnice, a ljudi poludjeli...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2005, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Hm.... samo kako su nam se teenejdzeri prashili za medjunarodnu .ja sam mislio prstace perije za ovu ......al' 'slabo' nesto :lol: :lol: ...za divno chudo....Kajak standardno...malo .......a ostalo nesto i nisam cuo ........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2005, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
The Godfather je napisao:
Hm.... samo kako su nam se teenejdzeri prashili za medjunarodnu .ja sam mislio prstace perije za ovu ......al' 'slabo' nesto :lol: :lol: ...za divno chudo....Kajak standardno...malo .......a ostalo nesto i nisam cuo ........

pa sta je to bilo???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2005, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Kad sve komentare pročitam ne mogu da se ne nasmijem, stvarno ima likova, ali čast svakom.

Prije svega, što se tiče teme, sama Banja Luka je mjesna zajednica, svak zna svakog (zato nam i jest izbacivač faca kad imamo dve diskoteke),

Naj restoran nam je meksički iz kojeg kad izađeš smrdiš na ulje i začine (ko je ikad vidio pravi restoran zna da to nije idealno) a da ne pričam što očekujem da mi prodaju amortizer ili bosh pumpu jer gazda nije ništa promjenio od kada je zatvorena Zastavina prodavnica u istom prostoru, a realno i nekadašnji Mostar u parkiću je bio bolji,

Naj mjesto za izlaske je Latino, parking sve govori,

Nemamo: ZOO, tramvaje, podzemnu, zatvorene sportske centre, pravu dvoranu, pravi stadion, pravi tržni centar, prodavnice firmirane garderobe...

Ali ipak ja volim ovaj grad, samo mi bude žao kad odem odavde na ljetovanja, zimovanja... pa vidim :mad: kako ljudi žive, kako se zabavljaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2005, 15:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jan 2005, 17:11
Miljex je napisao:
Kad sve komentare pročitam ne mogu da se ne nasmijem, stvarno ima likova, ali čast svakom.

Prije svega, što se tiče teme, sama Banja Luka je mjesna zajednica, svak zna svakog (zato nam i jest izbacivač faca kad imamo dve diskoteke),

Naj restoran nam je meksički iz kojeg kad izađeš smrdiš na ulje i začine (ko je ikad vidio pravi restoran zna da to nije idealno) a da ne pričam što očekujem da mi prodaju amortizer ili bosh pumpu jer gazda nije ništa promjenio od kada je zatvorena Zastavina prodavnica u istom prostoru, a realno i nekadašnji Mostar u parkiću je bio bolji,

Naj mjesto za izlaske je Latino, parking sve govori,

Nemamo: ZOO, tramvaje, podzemnu, zatvorene sportske centre, pravu dvoranu, pravi stadion, pravi tržni centar, prodavnice firmirane garderobe...

Ali ipak ja volim ovaj grad, samo mi bude žao kad odem odavde na ljetovanja, zimovanja... pa vidim :mad: kako ljudi žive, kako se zabavljaju.

Vidim da su porasli apetiti za MEGALOPOLISOM ali ajmo biti realni i reći dovoljno je i ovo a BIĆE BOLJE!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]