banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 11:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Dec 2012, 00:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
@ zoka

Ne moras se slagati uopste sto se mene tice ali tema je otvorena za one koji ne znaju koji su to sve Hr proizvodi i ima cilj da se uglavnom samo kace ili slike ili napise koji je to proizvod ovu temu nisam otvarao ni zbog kakve diskusije...diskusiju su pokrenuli neki drugi forumasi i ako je po mojoj zamisli nebi trebalo biti ili biti jako malo....

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 07:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Meni je ovo bezee, previse proizvoda sto znaci previse fotografija sto znaci previse informacija, i sve to je zajeb pamtiti, mozda samo da napises bar kod :D. Dragi gradjani nemojte kupovati proizvode sa ovim bar kodom EAN Croatia 385 to su pocetne tri cifre bar koda i to znaci da su ti proizvodi iz Kroacije :D lakse je upamtiti to nego 5000 fotki :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ma neki proizvodi su odavno brend tako da više i ne znaš šta je čije jer smo decenijama navikli na njih, a nije problem saznati ako je to baš priotitet. Prilikom kupovine zaviri na poleđini i pročitaj ko proizvodi i to je to.
Ako neka roba ima kvalitet uvijek će imati kupca, ako pokvari kvalitet izgubiće ga zauvijek.
Ja sam npr. obožavala Gavrilovićev goveđi gulaš, a otkad sam u njemu našla hrskavicu i nešto kao tvrdi želatin koje se ničim razbiti ne može i neke komade dušnika, a bez ijedne trunke mesa, NIKAD ga više uzela nisam niti ću, sve i da mi ga neko poklanja za dž.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
a sta je sa forumom?
treba onda i njega "iscistiti"?

ja volim starkove proizvode i uvijek cu ih kupovati. i takovo... i ohridske deke... i metalac posudje... i slovenacke paste za zube... vise volim sve sto je napravljeno na teritoriji bivse Juge nego bilo sta uvozno.
slikajte se...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 11:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ma ja samo kazem sta je lakse za prepoznavanje, inace licno smatram da je sva ta industrijska hrana malo vece njesra ma odakle da dolazi, najbolja je domaca hrana sa sela :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ja i dalje mislim da će svaka dobra roba naći kupca, pokvari li kvalitet nema je više.
Nekad se kupovalo Nikšićko pivo jer je bilo dobro, a kad se privatizovala pivara (nebitno) tj. kad se izgubio kvalitet Nikšićko pivo je otišlo ad acta za sva vremena.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2012, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Без изношења имена и презимена форумаша на форуму!
Сматрај се опоменутим!

nema ja ništa protiv tvog pisanija, ali ti kao da forumski puk držiš za grupu nepismenih seljačina kojima je potrebna vizuelna identifikacija za proizvode majde in Kroacija?

Šta ćemo sa fabrikom keksa Mira iz PD koja pripada Krašu?

Kako je ? :)

Ne razumijem zasto bi mislio da su seljacine wtf ja evo nisam znao za neke proizvode da su iz Hr dok drugi nisu postavili jesam i ja zato dio "grupe nepismenih seljacina foruma" (G.N.S.F) ili ?

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 16:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
јест да Плива више није 'рватска(купили Јевреји :D )...

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
zepcak je napisao:
Tema krenula o bojkotu ustaškijeh proizvoda a ljudi davaju komentare o dobrim i teško zamjenjivim proizvodima iz Hrvatske. :lol:

Pa i to nešto govori...

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Revan je napisao:
zepcak je napisao:
Tema krenula o bojkotu ustaškijeh proizvoda a ljudi davaju komentare o dobrim i teško zamjenjivim proizvodima iz Hrvatske. :lol:

Pa i to nešto govori...

Dobrim mozda ! Tesko zamjenjivim ? Ne slazem se :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]