banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 10:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2004, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Cisto da pokusam `usmjeriti` temu, nije rijec o njegovom napijanju, vec uopste u odnosu prema svom mirovnom zadatku, prema ljudima koje `cuva` itd...itd...
Nisam ih vidio ni trijezne da ulaze sa oruzjem u kafice!
Kao sto rekoh, stvar je u tome da se institucija Sfora snizava na najnize grane... A ovo je samo mali djelic toga, odnosno oblik preko koga se ispoljava to padanje! et`...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2004, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Sto se mene tiche oni uopste nisu "institucija mira" vec tesko naoruzana okupatroska bagra koja nije imala sta drugo u zivotu da radi pa se prijavila u NATO vojsku. Naravno red i disciplina im je ipak malo organizovala zivot ali to ne znaci da su ih promjenili u sustini.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2004, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
bigman je napisao:
institucija Sfora snizava na najnize grane... A ovo je samo mali djelic toga, odnosno oblik preko koga se ispoljava to padanje! et`...

pa zar mislite da se u SFOR prijavljuju neke ugledne licnosti, tu postoji masa fukara, koji su se iz neke Dz drzave ili provincije tamo negdje i prijavili se da bi otisli u tamo neku Bosnu da zarade koju kintu...
To svejdoce i neki moji prijatelji koji rade tj. prakticno zive kod njih po bazama i idu po terenu...

Dakle, klasicni okupatori koji imaju apsolutno sva ovlastenja .... :roll:

p.s. a mozda su pili Crnog Djordja a zna se da "on nije za svakoga" :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2004, 16:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
OK, znamo da SFOR nije sastavljen od uglednih dobrica iz svojih zemalja, nego ponajgoreg smeca.. :roll:
Mada, mislim da to nije toliko cesta pojava, nisam cuo do sada za slicnu pricu tako da ne smatram to toliko bitnim dogadjajem, moraju i oni da se opuste ponekad, mada to za oruzje ne znam, ne vjerujem.
I neka ih hiljadu godina ovdje, bolje i to nego da se mi ovako goloruki obezglavljeni i pogubljeni Srbi tucemo sa muslimanima i raznim fazonima :mad: bar dok se horde bolsenih mudzahedina jos uvijek obucavaju u centralnoj bosni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2004, 18:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jun 2004, 20:46
Okupatori ili ne, svidjalo se nama ili ne sto su oni u Bosni, cinjenica je da su ih pozvali oni za koje je rulja glasala. Sad su tu, i mislim da je bolje da su tu, jer bi se ruljani opet poklali...

Ovo za cuganje - pa jebiga, stavi se u njihovu poziciju - da te je "posao" bacio u pizdu lijepu materinu, daleko od svega tvojeg, da imas lovu u dzepu, a cuga dobra, i jeftina... Sta bi radio? Sigurno ne bi sjedio u Ramicima u kasarni i igrao saha...

Dobro je i za ekonomiju - kad su vec tu, nek potrose svoje plate ovdje! Da su jos nasi pametni kao Hrvati, pa da imaju dvostruki cijenik - jedne cijene za "nase" (CIRLICA :D ), jedne za "okupatora" (ENGLISH :wink: )...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2004, 23:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2003, 13:22
Tomo_Sokota je napisao:
Pa i oni su ljudi,valjda se mogu napiti.

a jel', i to naoruzani, a?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2004, 00:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
vuk je napisao:

Mada, mislim da to nije toliko cesta pojava, nisam cuo do sada za slicnu pricu

eeee kad ovo procita pade mi na pamet prica koju sam cuo prije godinu-dve. Naime, u nekom nasem gradicu (nemam pojma o kojem je rijec) prije 4-5 god. dva sforovca usla u fontanicu u centru, skinuli se goli golcati iako je bila masa ljudi i djece unaokolo i poceli da se brckaju!!! U tom su naisli neki likovi sa lopatama (!!!), ulete u fontanu i izmarisu ih pomenutim orudjem :D (u tom poduhvatu podrzali su ih i okolni prolaznici). Navodno je bilo i frke poslije toga, al jebiga - sami su trazili batine!... e sad ne znam jel to istina il nije, ja sam tako cuo!
mozda neko zna nesto vise o tome!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2004, 22:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
Citiraj:
Citiraj:
Pa i oni su ljudi,valjda se mogu napiti.

To je `normalno` ako se desava u krugu kasarne, ili negdje van grada, ali u centru!?! I naoruzani???
Ma da, DEMOKRATIJA...

Ma nije čovjek ni imao oružje. Vidio sam ih ja dok su još bili trezni. Došli ljudi da gledaju fudbal, pa se od silne tuge za crnom sudbinom drage im domovine ubili od piva poslije. Jest da su neki bili pijani već pri kraju utakmice. Neki od nas bi isto uradili.

Samo što oni teže da pretjeruju u reakcijama jer ih dugo drže ko stoku zatvorene u onoj bazi pa kad ih puste sa lanca onda ne mogu da se kontrolišu. To je dio njihovog mentaliteta. Stoka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2004, 10:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 15:23
A mi smo tako fini i ugladjeni, naspram njih. Da bas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2004, 14:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2004, 20:21
Nemoj te tako da pricate o SFOR-u tosu veoma fini ljudi :drinking:
Cak sta vise oni su dosli sa zapada a mi tezimo prema zapadu zar ne!

Nisu oni stoka oni su govna!
Stoke su plemenite zivotinje!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 17:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Jun 2004, 22:05
NATO i Americka Armija je puna budala iz njihovih zemalja.Mnogo ti ljudih nemogu nista da rade vise zato sto im zakon nedaje pa sta ce drugo sa zivotom nego da se prikljuce i da matletiraju druge.Ja zivim u Floridi i mogu reci mongo momaka koji odu u armiju su komad budala.Njihove armije su pune ljudi koji su worth nothing.zapadske budale.ovde na zapadu nema nista da se tezi za.jedino poslovi a sve drugo zgadi ti se za par mjeseci.ovo je narod bez osjecaja i bez ikve tradicije i kulture.ponekad naidjes na nekoga pametnog ali to su evropljani.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2004, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Ma nije čovjek ni imao oružje. Vidio sam ih ja dok su još bili trezni. Došli ljudi da gledaju fudbal, pa se od silne tuge za crnom sudbinom drage im domovine ubili od piva poslije. Jest da su neki bili pijani već pri kraju utakmice. Neki od nas bi isto uradili.

Njegovi `prijatelji` su prolazili pored mene i nosili su puske, tako nesto ne bih mogao izmisliti...
Inace, znas neke vojnike koji piju u kafani sa puskom???
Izvini, meni je to NEGATIVNO!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2004, 16:28 
O SFOR-u sve najgore jer je to bagra. Kakvo čuvanje mira pa u njihovom sastavu su klinci i delikventi koji nemaju pojma o životu. Oni svoju lovu ne troše u BL a ni u BiH. Kada dobiju plate na ruke dižu par stotina KM-ova za cigare i sl a ostalo ide njihovim kućama. Jedina korist od njih je što još uvijek dosta naše raje radi u bazama pa dobijaju dobru lovu od koje živi veliki broj naših sugrađana.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]