banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 10:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2004, 10:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa da dodje narodu iz doopeta u glavu moglo bi se sve ovo prebroditi
ovako...

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2004, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
epek je napisao:
Stranci NIKADA ne daju pare za pokretanje proizvodnje i obnavljanje fabrika nego samo za "infrastrukturu" i eventualno za oruzje.

apsolutno niste upuceni.
Posto imam priliku da budem upucena u neke stvari, znam zasto to tvrdim.
I pitanje vama...???
Da li znate koliko postoji stranih organizacija u ovom gradu i regiji koji su ovde po odredjenim programima i pomocima odredjenim sektorima drustva??
necu da ih imenujem sada ali evo ovako: pomoc zdravstvu, socijalnom sektoru (invalidi, distroficari, menatalo osteceni itd. itd), poljoprivredi, turizmu, obrazovanju, nebrojene nevladine orgaznizacije itd. itd.

Sve je pitanje koliko se pregovara sa njima, radi, ulazi u projekte (kazem jako puno je bespovratne pomoci koje finansiraju recimo Vlade nekih stranih drzava)...

A to da ne vidim dalje od Dode kako vi kazete :lol: :lol: ja sam u toj opciji zbog pravca politike (socijal-demokratije koja je u vecini RAZVIJENOG svijeta na vlasti), a nikad nisam imala idole u nekim licnsotima pogotovo politicarima 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2004, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
pomoc zdravstvu, socijalnom sektoru (invalidi, distroficari, menatalo osteceni itd. itd), poljoprivredi, turizmu, obrazovanju, nebrojene nevladine orgaznizacije itd. itd.

Nista od gore navedenog ne donosi neke velike pare, sve pare koje uloze morace ulagati i za 5 i za 10 godina da bi stanje odrzali na "zadovoljavajucem" nivou...

Necu da ulazim u to zasto si ti tu gdje jesi ali mislim da normalnim mladim ljudima nije mjesto u ovoj nasoj politici.... mora da ti je tata neki budza ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2004, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
epek je napisao:
Citiraj:
pomoc zdravstvu, socijalnom sektoru (invalidi, distroficari, menatalo osteceni itd. itd), poljoprivredi, turizmu, obrazovanju, nebrojene nevladine orgaznizacije itd. itd.

Nista od gore navedenog ne donosi neke velike pare

da donekle, ali je zila kucavica jednog naroda,pogotovo nasheg koji se moze ubrojati u bolesnu naciju po pitanju broja bolesnih ljudi koji nemaju cime da se lijece.

a ovaj drugi provokativni dio tvoje poruke necu da odgovaram,jer nema veze sa mozgom :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2004, 00:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
Sve sto zelimo, tesko cemo imati! :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2004, 10:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Okt 2003, 11:19
BSE je napisao:
mrvice nisam se ni zalagao za rusenje i demoliranje ali kazem da paljenjem svijeca i izlaskom na kvazi protest neces nista postici
isto kao da si ostao kod kuce
protesti se odrzavaju s ciljem da se nesto promjeni
sta ocekujete da cete tim protestom (koji je prosao) postici ?

Tako je BSE, ja predlazem da pojedemo sendvice pa da nastavimo sa strajkom gladju!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 17:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Jun 2004, 22:05
zasto protestujete? sta se desava na kosovu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]