banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 10:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2012, 16:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
spavac je napisao:
Anakin je napisao:
Nema nista gore od tih pozara, medjutim ne stvaraju se oni sami od sebe...

treba te pozare gledati sa vedrije strane sto bi rekao Del.. :D

Rodney: Come on Del, how can forest fires be good for Bosnia?
Del (To Trig): He amazes me you know Trig, he's got a GCE in Maths, and he still acts like a total wally-brain.
Del to Rodney: I'll tell you why this is good for the country, shall I Rodney? 'Cos the Government of Bosnia, RS will have to hire more security guards, more firefighters, more fire extinguisher service engineers,fire alarm service engineers, more people in Department of Horticultural Science,more landscapers. Thus lowering the unemployment figures. Plus, insurance company will need more people to handle claims that means redundant insurance clerks will be snatched from the dole queues and handed back their dignity. Right? Now these people may very well celebrate their good fortune by buying a new car and taking their wife and kids on a touring holiday round RS, Bosnia. This will result in a much needed boost to our ailing car industry (TAS, VW Vogosca, Kragujevac), higher revenue for Modrica oil company, petrol stations and a vital cash injection into tax revenue (will help to maintain the public works, e.g. public transport, street lights, roads, schools, water treatment, health departments, public safety and other benefits), into seaside resorts and depressed areas. On the other hand they may decide to take a holiday abroad, right, forcing foreign hoteliers, restaurateurs and bar owners to buy more RS, Bosnian beer, food and goods. This will result in higher export drive which, in turn, will be very good for our balance of payments surplus! Soon this country will be rich and famous again - the starving shall be fed, the homeless will be homed. Right? :D

Hahahahaha, orginalno.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Banjalučanin patentirao granate za gašenje požara
http://www.banjaluka.com/vijesti/kratke ... je-pozara/

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
alkibijad je napisao:
Banjalučanin patentirao granate za gašenje požara
http://www.banjaluka.com/vijesti/kratke ... je-pozara/

Ugljen monoksid je smrtonosna nevidljiva trova koju nos ne može namirisati, kod svakog poraža ima ga u velikim količinama, pri tlu.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Ma sta ti znas...klin se klinom izbija....treba bombardovati pozare,a kanaderima polivati poplavljena podrucija.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Slučajno ili ne, velik broj požara se pojavio na trasi autoputa na koridoru 5c. Dionica od Konjica do Jablanice te okolica Mostara i Čapljine pokazuju veliki stupanj poklapanja požarišta i trase autoceste. "U okolini Konjica trasa autoceste je trebala prolaziti kroz šumu u kojoj raste endemično drvo munika. Zbog toga nije bilo moguće da se autoput gradi kroz to područje. Ta šuma je izgorjela. Zato bi sad policija trebala ispitati sve moguće uzroke požara prije nego što se izda dozvola za gradnju autoputa kroz to područje", kazao je kazao je dekan Šumarskog fakulteta u Sarajevu Faruk Mekić.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/izgorjela-zasticena-suma-na-planiranoj-trasi-koridora-5c-gradjevinska-mafija-podmece-pozare-po-bih/635621.aspx

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Spoiler:
danijell je napisao:
Citiraj:
Slučajno ili ne, velik broj požara se pojavio na trasi autoputa na koridoru 5c. Dionica od Konjica do Jablanice te okolica Mostara i Čapljine pokazuju veliki stupanj poklapanja požarišta i trase autoceste. "U okolini Konjica trasa autoceste je trebala prolaziti kroz šumu u kojoj raste endemično drvo munika. Zbog toga nije bilo moguće da se autoput gradi kroz to područje. Ta šuma je izgorjela. Zato bi sad policija trebala ispitati sve moguće uzroke požara prije nego što se izda dozvola za gradnju autoputa kroz to područje", kazao je kazao je dekan Šumarskog fakulteta u Sarajevu Faruk Mekić.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/izgorjela-zasticena-suma-na-planiranoj-trasi-koridora-5c-gradjevinska-mafija-podmece-pozare-po-bih/635621.aspx

Pa neka kazu da se nista ne radi :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]