banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 10:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Dec 2011, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
dukicas je napisao:
А коначно један Србин у БГ да се појави на ТВ и да при том има муда, част и поштење.

Ужички Србин,то никад не заборави. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 00:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
drinin vuk je napisao:
dukicas je napisao:
А коначно један Србин у БГ да се појави на ТВ и да при том има муда, част и поштење.

Ужички Србин,то никад не заборави. ;)

E jebi ga,koliko to ima vrsta,užički,lužički,šumadinac,lala,čivijaš,semberac,lijevčanin,vrovac,lijevoruki,desnoruki......... :D :D

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 00:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Спијо нисам мислио на тај начин, доста је подјела у српском роду било. Већ сам мислио да је у Београду рекао један Ужичанин оно што су отприлике сви знали,али нико није смио јавно изаћи и рећи ;)

А на јутјубу је хит, око 2000 лајкова за 3 сата,издоминиро.....

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 00:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovaj covjek je nesto najbolje sto sam vidio odavno....dobar je i naslov teme,jer tacno implicira gdje bismo mogli biti kao nacija da nemamo taj sluganski i podanicki mentalitet prema svakoj vlasti, olicen u onoj recenici "cuti i gledaj svoja posla" :(

ali,ne sumnjam da ce DS-ovi spin doktori i ostala soroscad naci nacina da i ovo iskuliraju,ili da cak iskompromituju covjeka nekakvim izmisljenim pricama iz njegove proslosti....

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 00:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шлагер ај помози на јт,водим тешку дискусију,белграђанин ме убјеђује ( по свему хрват) како у српском језику се може писат прецедник. :) :) :)

Намјерно или случајно Љубе Милановић члан СНС. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Спијо нисам мислио на тај начин, доста је подјела у српском роду било. Већ сам мислио да је у Београду рекао један Ужичанин оно што су отприлике сви знали,али нико није смио јавно изаћи и рећи ;)

А на јутјубу је хит, око 2000 лајкова за 3 сата,издоминиро.....

Ma šalio sam se,naravno,odmah sam se sjetio one pjesme iz NOВ e:gdje ne rađa majka izdajice. :D :D

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Slučajno ili namjerno on je izgleda napustio SNS kad je ušao u vlast. I to nije bitno. Pisali su da je postao član G17+ jer i je Stankovića za ministra predložila ta stranka.

Nanosao se on glave od kada je radio i na slučaju Ibarska magistrala, slučaju Ćuruvija, ... Ali ko zna, možda se pokaže da je Kabinet opasnijii i od zemunskog klana, JSO i sl. Da ovaj čovjek postane ministar policije i da ima potrebnu podršku, slučaj Sanader u Hrvatskoj bi bio mala maca šta bi se moglo u Srbiji iskopati.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2011, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Slučajno ili namjerno on je izgleda napustio SNS kad je ušao u vlast. I to nije bitno. Pisali su da je postao član G17+ jer i je Stankovića za ministra predložila ta stranka.

Nanosao se on glave od kada je radio i na slučaju Ibarska magistrala, slučaju Ćuruvija, ... Ali ko zna, možda se pokaže da je Kabinet opasnijii i od zemunskog klana, JSO i sl. Da ovaj čovjek postane ministar policije i da ima potrebnu podršku, slučaj Sanader u Hrvatskoj bi bio mala maca šta bi se moglo u Srbiji iskopati.

Тешко да ће бити да је напустио,но то не умањује његово евидентну количину храбрости. Видим да су се људи почели бавити и теоријама завјере (како је намјерно га сам Тадић послао свјестан ситуације) што ипак сматрам недовољно реалним.

Што се криминала тиче, Србија као главна земља на овом геополитичком простору је и најкорумпиранија и гнијездо мафије,акције попут "Сабље" јесу уклониле појединце,али остали су коријени,а тешка економска ситуација још више је допринијела стварању нових кланова. Но то није моја ствар,даће бог да се никад не бавим истраживачким новинарством у смислу истраживања криминалитета,јер нема горег посла....

А овај човјек уколико актуелна гарнитура оде са власти је на корак од министарске фотеље,тако се то одрађује. Нешто слично као и у новинарству,онај лик из Требиња не пљује Додика џабе, будимо реално свјестан је он да би могао бит главни уредник РТРС кад се промјени гарнитура (без да фалим или кудим актуелну власт). :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 02:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Da ne otvaram novu temu, ali evo šta je važnije od korupcije. I oko čega će se dići buka, da se zaboravi ova priča. Mada osim u Politici i kratko u B92, nigdje i nije vijest.

Počinje hajka na nepodobne.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/295715/Vuka-Jeremica-vlastita-retorika-skinula-sa-mape-Demokratske-stranke

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 08:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Maj 2009, 15:48
drinin vuk je napisao:
Нешто слично као и у новинарству,онај лик из Требиња не пљује Додика џабе, будимо реално свјестан је он да би могао бит главни уредник РТРС кад се промјени гарнитура (без да фалим или кудим актуелну власт). :wink:

Iako si generalno u pravu, da kadrovi iz opozicije redovno imaju pik na određene pozicije u poziciji, što je i logično i normalno, sa Vukanovićem teško da je to slučaj. Prije svega, čovjek uopšte nije školovani novinar. On je lik kojeg je muka natjerala da radi to što radi.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B7.html

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2012, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Nisi baš u toku, dobio je on već otkaz, još podavno. Stanković potpisao, uz obrazloženje da je to želja Milanovića.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]