jellyfish je napisao:
old fashion men je napisao:
ko je ratovao jer su ga srpski političari u to uvukli nije ni trebao ratovati niti je od njega u ratu bilo neke koristi.
Problem je sto su oni koji su se tad bogatili i bili ratni profiteri sad odredjuju sudbinu onih koji su se borili. Karadzicev i Mladicev sin nisu isli u rat, a imaju vise privilegija od onih koji su isli. Znaci, ratovali su za ratne profitere tako ispada, i protiv toga se borci bune.
To je druga stvar, ali to nikako ne implicira da nekome ko je iz rata izašao živ i zdrav država nešto duguje i da mu se treba isplaćivati moj, tvoj, tj. novac poreskih obveznika.
Ja sam za to da se zbrinu neratni kao i ratni invalidi, da se zbrinu mentalno zaostale i retardirane osobe itd., a ne da se nekome ko je izašao iz rata živ i zdrav sada nešto kao isplaćuje, onaj ko je bio u ratu i pravi borac je sam odjebao taj novac i te nepotrebne šatro privilegije, a znam gomilu fukare koji su sve uradili da bi od države iščamčili koji fening, lagali, falsifikovali, podmićivali, e oni su karina sad, karina su bili i u ratu i prvi će biti na nekakvim protestima da traže nekakve pare, i da seru o nekakvim ratnim zaslugama
Ponavljam da mi ko ne trpa riječi koje nisam rekao; ovo se ne odnosi na ljude koji su u ratu ostali invalidi ili porodice poginulih boraca..