banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 09:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2003, 10:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Maj 2003, 14:19
Mozda je izandjalo ali je istinito.
pitanje je na mjestu za koga da glasaju kad svi trpaju u svoje dzepove?
evo ja imam prijedlog neka se ventilator kandiduje pa makar za gradsku skupstinu i dobice moj glas :D
a vjerovatno i vise :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2003, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Treba glasti za Ventilator, pa neka ih sve oduva. :D
Mene nerviraju vozaci, kao da se takmice ko ce vise zgaziti pesaka, plus citav je grad pun auta koji se nepropisno parkiraju, onaj fazon sa parkiralisnim stubovima je glupost, zivele podzemne garaze.
Smeca je na sve strane, posebno kontejneri, tako opojne smrde, da se samo prevrnes, onaj tamo preko puta Boota je najzesci, ovamo se oseti pecivo i riba, a sa ove strane da umres, prosto ti se zgadi hrana.

Psi lutalice, ima ih, treba ih sterilisati, naravno to je skuplja opcija, ali nisam za ubijanje neduznih cuki, mozda ubijati samo agresivne, btw u "Glasu" sam pre negde nedelju-dve procitao da je jedini sinter u gradu dao otkaz, jer mu opstina duguje nekoliko plata, jedan covek, mizerno novca za dati, a toliko koristi i nece da mu plate, fuj
Moderne zgrade, nicu li nicu, samo cekam dan kad ce se opet naci neki debil, ili debili koji ce se dogovoriti da sruse gospodsku i po mogucnosti izgrade sto veci i nabudjeniji soping centar, toliko soping centara a toliko male plate.Bas sam cuo rusice uskoro sav bolnicki kompleks izmedju Gimazije i poliklinike, gde je medicinska skola, i gradice, pogadjajte, veeeeliki soping centar i to ni manje ni vise nego Merkator.

Cajkani su posebna prica, samo po kaficima.Dopada mi se onaj fazon sto je neko spomenuo, kao davati novcanu naknadu za svakog uhapsenog, super motivacija, kad vec pohvala ne pije vode.

I na kraju, trenutno cega sam se setio, DRVECE, unistice kako su krenuli i poslednje drvo u gradu, gradi se super mega ultra neko syber zdanje, i odmah se poobara svo drvece u precniku od 1km od gradjevine, uzas, tim sam najvise ogorcen, a jos me vise nervira kako se gradski oci izvlace, kao satro :"Morali smo ih poseci jer je svo drvece bilo bolesno." pppppp Pa pogledajte na sta nam lici trg, bez kapi zivota.Pa Banjaluka je poznata po svom zelenilu, a uskoro cemo i to izgubiti. :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2003, 15:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Maj 2003, 14:19
Nadam se da necamo jer nam je to zaista zastitni znak i apsolutno neophodno.
pretprosle godine sam na sehitlucima posadio negdje oko 1000 sadnica crnogoricnog drveca dosuse za dnevnicu od 15 maraka ali sam se ipak osjecao dobro jer sam vjerovao da nesto korisno radim, ali najzalosnije to sto su lovu za taj projekat dali stranci tacnije USAID.
Sinocnje nevreme je dodatno osiromaslio nase aleje covjek se zapita da se i priroda nije urotila protiv nas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2003, 13:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
ventilator je napisao:
Promijenila bih mnogo toga...

srecice haha znam da ces me razbiti, ali pitanje nije postavljeno nama starkacama :P
al si mrak :D cmokara

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2003, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...e ne da mi se citati... jebes ga poceo sam puno psovati...

kad bi...sto stariji kazu : """IZ KORIJENA SVE MIJENJATI"""
mislim da bi mnogo lakse bilo da supermen okrene unazad planetu,pa sve ponovo.... tako da ja ne bi nista mijenjao,ili bi sve....ne znam... veoma komplikovano pitanje.... al ajd.

U zdravlje, i uzivajte dok jos ima sunca.... bar se to moze:)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]