Treba glasti za Ventilator, pa neka ih sve oduva.
Mene nerviraju vozaci, kao da se takmice ko ce vise zgaziti pesaka, plus citav je grad pun auta koji se nepropisno parkiraju, onaj fazon sa parkiralisnim stubovima je glupost, zivele podzemne garaze.
Smeca je na sve strane, posebno kontejneri, tako opojne smrde, da se samo prevrnes, onaj tamo preko puta Boota je najzesci, ovamo se oseti pecivo i riba, a sa ove strane da umres, prosto ti se zgadi hrana.
Psi lutalice, ima ih, treba ih sterilisati, naravno to je skuplja opcija, ali nisam za ubijanje neduznih cuki, mozda ubijati samo agresivne, btw u "Glasu" sam pre negde nedelju-dve procitao da je jedini sinter u gradu dao otkaz, jer mu opstina duguje nekoliko plata, jedan covek, mizerno novca za dati, a toliko koristi i nece da mu plate, fuj
Moderne zgrade, nicu li nicu, samo cekam dan kad ce se opet naci neki debil, ili debili koji ce se dogovoriti da sruse gospodsku i po mogucnosti izgrade sto veci i nabudjeniji soping centar, toliko soping centara a toliko male plate.Bas sam cuo rusice uskoro sav bolnicki kompleks izmedju Gimazije i poliklinike, gde je medicinska skola, i gradice, pogadjajte, veeeeliki soping centar i to ni manje ni vise nego Merkator.
Cajkani su posebna prica, samo po kaficima.Dopada mi se onaj fazon sto je neko spomenuo, kao davati novcanu naknadu za svakog uhapsenog, super motivacija, kad vec pohvala ne pije vode.
I na kraju, trenutno cega sam se setio, DRVECE, unistice kako su krenuli i poslednje drvo u gradu, gradi se super mega ultra neko syber zdanje, i odmah se poobara svo drvece u precniku od 1km od gradjevine, uzas, tim sam najvise ogorcen, a jos me vise nervira kako se gradski oci izvlace, kao satro :"Morali smo ih poseci jer je svo drvece bilo bolesno." pppppp Pa pogledajte na sta nam lici trg, bez kapi zivota.Pa Banjaluka je poznata po svom zelenilu, a uskoro cemo i to izgubiti.