tensSa je napisao:
BSE je napisao:
tensSa je napisao:
I ovi sto pljuju, pljuju zato jer nemaju svoj mozak da sami zakljuce neke stvari...
kao npr?
Mislim prvenstveno na ove prozivke da se u meku sluzi GMO hrana.
U EU i kod nas je zakonom zabranjeno uvozenje i prodaja GMO hrane (sada li se to postuje ili ne to ne zna niko od nas pa prema tome ne treba ni puno sr**i o tome).
Mislim i na sve druge prozivke koje su plod bujne maste, vidim lik napisao da se uvozi meso iz Argentine staro 40 godina, odakle njemu ta informacija?
Seru i izmisljaju gluposti o meku, a zasto?
Nemam pojma, to je americko (zapadno jelte) pa smrdi valjda, sada sto je u kuci jos sijaset stvari koje su proizvele americke firme to nema veze sa vezom, ali ova tema je vec prezvakana 300x...samo se vrtimo u krug...
ah to, sa te strane si u pravu, te neprovjerene informacije i meni idu na onu stvar
A.J.V.A.R. je napisao:
Jao sto je McD sladak saaad. Eno postavili ogromnu crvenu masnu na njega

. Ne stigoh uslikati

. Neka pokazu malo nasim mulcima sta znaci agresivan a dobar marketing.
vezanje masne je po tebi agresivan/dobar marketing? you have much to learn
Džontra je napisao:
Jebote 40t-ak ljudi dobilo posao, uz pune beneficije, tonu olakšica (poznanica mog buraza dobila posao tamo i zato što ima dvoje male djece niked neće raditi treću smjenu npr i imaće minimum dva vikenda mjesečno slobodna), ali to je američko govno, produkt gay lobija, CIA-ini špijuni i Pavelićevi trovači.
jeeeeee dodatni udar na poreske obveznike, posto usluzne djelatnosti nista ne privredjuju