banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 06:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 125  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2016, 14:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Pola litre? Mašala.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 15:19 
Napitak za sportiste. Sta ima da je jeftinije od 2 marke, a ima 30 grama kvalitetnih proteina po obroku. Ah da, nisi to uzeo u obzir. Zasto me to ne cudi? :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 15:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Izvini Mića, ja ne brojim proteine kad nešto jedem... jedem što mi se sviđa i na taj način vršim evaluaciju hrane - ukus, ne energetski sastav. Hrana je nešto u čemu se uživa... za motorno ulje me više brine hemijski sastav nego za hranu. Jel tema teretana? Nije. Ćao, zdravo!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 15:56 
Da si malo ukljucio mozak i procitao prijasnje postove i samo ime napitka shvatio bi kome je isti prvenstveno namjenjen...sigurno ne populaciji tipa "jedem što mi se sviđa i na taj način vršim evaluaciju hrane - ukus, ne energetski sastav"...

Citiraj:
Ah da, nisi to uzeo u obzir. Zasto me to ne cudi? :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 16:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kod mene je mozak stalno ugasen... tacnije u eco modu. Proizvod je postavljen na gastronomiji, te ga komentarisem u tom svjetlu. Sta je reci, ne smijem ga probati zato sto ne znam "protumaciti" energetski sastav? Da je jeftiniji, probao bih ga sigurno, ovako nek ga pije koga zanima koliko ima "jeftinih" proteina u njemu... za moje poimanje mlijecnog proizvoda je skup.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 16:24 
Citiraj:
Proizvod je postavljen na gastronomiji, te ga komentarisem u tom svjetlu.

Da, nikada se ne ide offtopic na BL forumu, a sto je najgore ovo jos i nije offtopic... :lol: :lol:

Citiraj:
Sta je reci, ne smijem ga probati zato sto ne znam "protumaciti" energetski sastav?

Wtf dude? Ko je napisao da ga ne smijes probati? Ja sam ti probao objasniti zasto je cijena tolika, a ti kao kakva razmazena curica krenuo pricu o "jedem što mi se sviđa i na taj način vršim evaluaciju hrane - ukus, ne energetski sastav"...ironija je da ovo nisi ni probao vec si donio zakljucak na osnovu cijene, a kazes da vrsis evaluaciju na osnovu toga sto ti se svidja... :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 16:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Moj ti Mića, meni pričaš kako slabovido čitam, a ti samo tako... fino rekoh da mi je preskupo dati 2 marke za pola litre mliječnog proizvoda, te shodno tome neću ni doći do toga da ga probam. Možda i jeste ukusno, ali mi se ne daju tolike pare za ćeif koji mogu da priuštim za manje para (sviđaju se meni i pare u novčaniku, ne samo i ukus); za mene količina bjelančevina nije opravdanje za cijenu, tebi kao nekom ko broji UH, masti i slično jeste. Ko što ti daš dve marke za dvoguzu Apatinca jer smatraš da je ona u flaši nepotrebno skupa, a ja je kupim u staklu zato što smatram da je u plastici smeće. Stvar ličnog izbora, ti imaš opravdanje za svoje, ja za svoje, ne kontam što ovoliko primaš k srcu raspravu oko hrane, pogotovo na temu sirovinskog sastava na gastronomiji, pod izgovorom kako je sveprisutan offtopic na forumu, pa mogu sad i ovdje o tome... smatram da nema potrebe za tim, da ne bi išli dalje u offtopic, po pitanju tog proizvoda - od mene sve rečeno.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 16:55 
Citiraj:
Proizvod je postavljen na gastronomiji, te ga komentarisem u tom svjetlu.

Komentar koji si dao iskljucivo na osnovu cijene, a da nisi ni probao proizvod, odlicno.

Citiraj:
tebi kao nekom ko broji UH, masti i slično jeste

Odavno ja to ne brojim.

Citiraj:
Ko što ti daš dve marke za dvoguzu Apatinca jer smatraš da je ona u flaši nepotrebno skupa

Ja sam probao i jedno i drugo i vidio sta mi je bolje kada je u pitanju odnos cijena/kvalitet (pogotovo ovo drugo u odnosu na regionalne razvikane pivare koje su tesko smece kada je ukus u pitanju), nisam rekao nesto tipa "heineken je smece jer kosta toliko i toliko", a pogotovo to ne bih uradio ako ga nisam ni probao kao sto ti nisi probao ovaj jogurt.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 17:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gdje sam ja rekao da je proizvod loš? Stavljaš rječi u moja usta... rekao sam da je skup, smatram da je neisplativ (za mene, ko voli - nek izvoli), a ti si osjetio potrebu da prokomentarišeš to sa strane sadržaja proteina u njemu. Šta bih ti ja kad hoćeš da svakoj šerpi budeš poklopac, a pogotovo što sad ispravljaš krive Drine. Opet lično shvataš stvari... nemoj spamovati, ako ti je toliko dosadno da komentarišeš svaku moju, možeš slobodno na PP, da ne smaraš ljude bez potrebe.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 17:45 
<Enter_name> je napisao:
Gdje sam ja rekao da je proizvod loš?

Opet podnosim molbu da se malo ukljuci mozak? Kako ja mogu negdje reci da si ti rekao da je proizvod los ako ga ti nisi ni probao kao sto kazes (jer kosta citave skoro 2 km)?

De malo, jebem ga...ja jesam malo popio, ali ovo je vec...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 17:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Znači, ne smijem da kažem da je proizvod skup zato što ga nisam probao? Izvini Mića, molim te. Ništa, ja ću da nastavim da uživam sa ugašenim mozgom, ti nastavi da dereš po pivi i svi srećni i zadovoljni :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 18:00 
Vracamo se na pocetak price. Donio si zakljucak iskljucivo na osnovu toga koliko se dobija za novac. Nisi ni probao proizvod, zanemario post od encore-a kada kaze da je preukusan, nisi ni pretpostavio kome je isti namjenjen (iako je hrpa postova prije toga tu, iako na proizvodu pise da je fit, da odrzava misice, da je bogat proteinima koji doprinose odrzavanju misicne mase, da ima djevojka nacrtana koja trci, da se vecina sportista sa foruma raspituje za isti). I tako. :D

Pokusavam ti reci da si uzeo samo samo cijenu kao faktor, a to je malo glupo. Sve ostalo sto si procitao si zanemario.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 18:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tačno, kad kažem da je nešto skupo mislim da se dobije premalo za uložene pare. Isto tako, sigurno vjerujem da je nešto ukusno kad neko drugi to kaže... to mi može biti samo podsticaj da to probam, ne da slijepo vjerujem da je to tako. Pošto je meni skupo, neću probati i to je to.
No dobro, vidim da si se ti uhvatio mene ko pjan plota... prizajem, u pravu si, car si, šah, kralj, izaberi titulu po slobodnoj volji. Slobodno se sad vrati dvoguzoj, ja odoh pojesti sladoled... slab si sagovornik za ubijanje vremena.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Сатра ова промјена времена данас, рекло би се... :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 18:18 
Citiraj:
Tačno, kad kažem da je nešto skupo mislim da se dobije premalo za uložene pare.

Citiraj:
Napitak za sportiste. Sta ima da je jeftinije od 2 marke, a ima 30 grama kvalitetnih proteina po obroku.

Nemoj biti ogranicen, dobije se fina kolicina proteina za malo para. Treba da po treci put objasnjavam da je ovaj napitak napravljen za osobe koje se bave sportom ili to nisi uspio shvatiti iz prijasnjih postova i naziva i drugih stvari koje stoje na napitku? :D

Ah da, tebe to ne interesuje, ti spadas u grupu "jedem što mi se sviđa i na taj način vršim evaluaciju hrane - ukus, ne energetski sastav"... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 18:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jasta Mica, ja sam ta grupa :D Usput i bukvalista, ako vec do sad nisi skontao...
sinipe, meni je samo dosadno, nista vise... ocekivao sam malo vise challenging pricu, al sam malo precjenio...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 18:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ако, мени је интересантно. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
<Enter_name> je napisao:
fino rekoh da mi je preskupo dati 2 marke za pola litre mliječnog proizvoda, te shodno tome neću ni doći do toga da ga probam. Možda i jeste ukusno, ali mi se ne daju tolike pare za ćeif koji mogu da priuštim za manje para (sviđaju se meni i pare u novčaniku, ne samo i ukus); za mene količina bjelančevina nije opravdanje za cijenu,

Dani Izraela i jevrejske kulture 16. i 17. septembra u Banjaluci

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/kultura/vizuel ... uci/387099

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 19:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hvala na infu, vidimo se :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
Ja idem oba dana, pa u duhu manifestacije, ako si voljan da mi platiš cugu javi se.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 125  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]