Archangel je napisao:
BL_Dude je napisao:
Ne znam da li je ko spomenuo film “Super Size Me” koji govori o Mc Donaldu i kvalitetu njegove hrane kao i posledicama konzumiranja iste.
Vrijedi pogledat ima dosta istine u tome.
Zasto svi potezu ovaj film kao dokaz? Koliko znam, lik je mjesec dana jeo samo hamburger iz Mc-a, i naravno imao je posledice... Pa jedi samo mrkvu mjesec dana pa ces viditi sta ce biti... Ili bilo koje drugo jelo...
Ne kazem da je hrana zdrava, ali los je primjer taj film... Ja znam da u Mc-u necu jesti, jer nemam para za to planirenje.. Tj, mozda odem i pojedem sladoled (to sam cuo da je dobro) i to je to... Ali za 8KM (McMenu), radije cu otici do Maxijevog restorana i prezderati se (djevojka i ja, 2 komada pileceg bjelog, pomfrit, sampinjoni, grasak, pire krompir, kupus salata, hljeb, za 9KM)...Ili u najgorem slucaju, 2 velike porcije cevapa

Upravo!
Ajd jedi CAP CAP, bureke ili mujine ćevape mjesec dana pa ćeš vidjeti u kakvom stanju ćeš biti, ako preživiš uopšte.
Totalno su mi nejasni ovi što pljuju mekdonalds a ishrana im se zasniva na: salamama, paštetama, suvom mesu..
Brzu hranu jedem jednom u 15 dana, sve preko doga mi je previše i loše mi sjeda. U Mek ću najvjerovatnije ići isto tako rijetko, ne radi toga što je u pitanju Mek nego što je u pitanju brza hrana..
I svi vi što pljujete: varjaču u ruku pa nam fino skuvajte jednu zdravu domaću forumsku čorbicu da nam pokrene metabolizam