Oni nekadasnji Mujini cevapi,kod starog Zenita i Snacka,su bili,ne samo najbolji cevapi na svijetu,vec i najukusnije jelo na svijetu....onako naduvani,ukusni....sanjam ih...njih i sarajevski marlboro,to je jedino iz tog vremena sto mi nedostaje i za sta nema zamjene...ni blizu

...na ostalim prozivodima ne primjecujem razliku,bar tako dramaticnu,a dosta ih je danas i boljih nego tad......ako prestanem pusiti,to nece biti ni zbog zdravstvenih,ni zbog ideoloskih razloga,vec sto ne mogu nijednu cigaru nac da mi se svidja...sve nesto odvratno

...garant ih stancaju u nekim garazama u glamocanima i trnu

....a taj sarajevski marlboro sam znao sanjati,i obradovati se kad se probudim da ga zapalim...
ti Mujini cevapi su tada bili bolji od sarajevskih sto milijardi puta....
danas su ti travnicko-sarajevski ostali na predratnom nivou,a ovo sto se u gradu prodaje pod banjalucki cevap,bez ijednog izuzetka,nije ni 10% tog cevapa o kojem ja sanjam....
I ne samo Mujo...Mali Predah kod Cajaveca,Centar kod Paskuline......prste da polizes
Ovo danas je go kurac,i potpuno je ista stvar banjalucki,sarajevski,travnicki.....kara musanova..samo drugaciji ukus,i slazem se,drugacija vrsta jela...
ps kad sam vec zapeo za taj marlboro sarajevski,da nevedem primjer da je tad bilo i originala (pravog PM),kupiti u svakom free shopu,od Hotel Bosne pa nadalje..marka dinar bilo 7-1,svakom bilo cak i pristupacno cijenom,ali nikom nije padalo na pamet jer ovaj sarajevski je bio neuporedivo bolji od originala...!!