Kao prvo da vas pitam kako vi visite po forumu u te jutarnje sate?

Ne spava vam se?
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE> a u borbi protiv finalnog Matrix-a vodja ne treba biti fizicki jak,vec psihicki,duhovno jaka osoba,cista srca i otvorenog uma,osoba spremna da se bori protiv zabluda istinom,jer sirova fizicka snaga ne moze unistiti nesto sto je plod ljudskog uma</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
Ovo je odlično rečeno.
Svaki čovjek je u matrixu i zbog toga svako lično na svom ličnom planu treba da se bori protiv svog matrixa. Matrix je svijet iluzija koje čovjek vidi, matrix je kao što je rečeno u filmu
svijet koji nam je prevučen preko očiju da nam sakrije pravu istinu. Svako živi u matrixu i svako treba sam lično da radi na izlasku iz (svog) matrixa. Niko ne smije očekivati da za njega to uradi neko drugi jer izlazak iz matrixa predstavlja lični duhovni rad koji onda vodi do ličnog duhovnog buđenja (kao što je to prikazano u filmu bukvalno u obliku buđenja).
Rekoh već da je matrix svijet iluzija koje čovjek opaža.
Najveća iluzija je vjerovanje da nema Boga, sve ostale iluzije proističu iz ove. Čvrsto stojim iza ovoga ali nažalost ovo ne mogu objasniti pa ako se neko ne slaže sa ovim ili mu nije jasno jer je ateista ili iz nekih drugih razloga, ja nažalost ovo ne mogu bolje objasniti. To treba sam spoznati.
U skladu sa tim vjerujem da jedino istinski lični duhovni rad predstavlja put izlaska iz matrixa. U filmu je prikazano da je stvarnost (dakle ono kad se izađe iz matrixa) gora od "stvarnosti" u matrixu. Zapravo prava stvarnost koju ćemo vidjeti kad izađemo iz matrixa je mnogo bolja od naših iluzija u kojima sad živimo mada je tačno da kad buđenje tek počinje iluzije djeluju bolje od stvarnosti jer nam je um navikao na njih, stvarnost ruši mnoge stvari u koje je čovjek do tada čvrsto vjerovao i koje onda nije lako odbaciti iz više razloga. Zato ljudi i kad počnu da se bude radije se vraćaju na siguran i poznat teren - iluzije.
Ko je tvorac matrixa?
Pa vjerujem da su tvorac matrixa negativne sile opozitne Tvorcu koje su onda i
kroz same ljude stvarale, usavršavale, produbljivale matrix, uprade-ovale ga stalno na sve veću verziju koja će zahvatiti što više ljudi i koja će ih progutati što dublje.