E da i ja malo pricam o crnoj magiji.
Pazite molim vas ovo obavezno procitati.
Postoje ljudi koji prekonoci postanu vidoviti i onda preko svetih spisa lijece djavola, otjeruju demone itd.
Covjek koji je se probudio sa takvim darom, vjerovatno je legao sa takvom idejom.
Zasto ovo govorim.
Evo primjera kako neki prevaranti zaradjuju novac.
Uzet cu kao primjer nekog sihirbazera imenovat cemo ga sa Saban.
I taj Saban od danas pa na dalje lijeci. Pazi sad.
Dodje zena neka bolesna njemu i kaze nemoze spavat, ima probleme, cuje sapate i svasta. On kaze auuuu, to je crna magija, ja moram napraviti pripremu koja radi samo odredjenim danom dodji ti meni u petak. Zatim joj uzme njene podatke (Ime Prezime Adresu).
Na tu adresu posalje nekog da zakopa iza nekog drveta ili blizu neke supe zamotuljak kose, noktiju, i krvi...
Kad ta zena dodje u petak, on kaze.
"Veoma zla osoba ti namece sejtana u kucu. Imas supu pored kuce, idi do te supe i pored tog i tog mjesta imas zakopan sihir, uzmi ga i slobodno razmotaj... Vidjetces prljavastinu na koju se skupljaju sejtani, ti to zapali. Evo ti ova Hamajlija koja kosta 987,87 € i ovaj zapis u flasi vode koju pij svako vece prije spavanja...
Zena na svoje ogromno iznenadjenje, nadje zamotuljak i onda ona to preprica svojim komsinicama i time obezbijedi tom prevarantu jos klijenata.
Postoji kod nas vise vrsta prevaranata:
Druge vrste prevaranata prodaju piramide po cijeni 70 KM, Hamajlije i neke misticno kamenje nabrijane bioenergetskim mocima.
Ovo gore je istina jer to je se saznalo kada su se posvadjala dvojica prevaranata i tako onaj koji je isao zakopavao te zapise nije bio dobro placen (trazio covjek povisicu, jer rizikuje da ga neko uhvati i razbije).
Medjutim.
Postoje ljudi koji ne naplacuju nista, za takve usluge. Mozes mu pokloniti nesto ali neobavezno.
Jedan moj poznanik Musliman je otisao kod jednog Nadri ljekara (ja ih zovem voodoo Sabanima).
Oni se neznaju, niti je on to kome ispricao da nece ko zajebavat.
Odmah na vratima ovaj ga nazva imenom i rece sjedni sad cemo mi to.
Moj prijatelj nije n A rekao, kad ce ti ovaj njemu. Reci mi datum rodjenja. On rece ime i datum, on to nesto tamo olofkom sabra oduze i nesto izracuna. Izvuce neki rezultat, uze neku knjigu koja nije kuran, vec neka mala knjiga koja je stara i zuta i ostecena koda je iz vatre cupana.. Knjiga je na arapskom ali joj fale na slovima farzi tarui, oni zarezi neznam kako se to zove. I rece mu, tebi nije tvoja cura postavila nista, to ti umisljas i ti si ljubomoran previse, pa ti to u psihi stvara zabludu... On je tako sokiran bio da je povratio u jarak kad je izasao... (mali ima slab zeludac)
E sad koliko ta ima veze sa bogom a koliko sa djavolom, ptice znaju.
I da na kraju kazem da sve to moze biti lafina.