banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jul 2025, 10:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Mar 2004, 12:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2003, 19:12
Đenita је започела тему Crna Magija - Alaha (OT) http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=7 ... 98a33f69ce
која касније је прерасла у свађу са Маран Атом,
Нађох како је рекла/навела

Citiraj:
1.Kada se ide u WC,ulazi se lijevom nogom i zatrazi pomoc od Allaha(Boga) da nas sacuva od sejtana(djavola)i muskog i zenskog roda i njihovih potomaka.

Ту сам се сјетио да сам као мали ђетић хтјевши из дневне собе ићи у WC морао прочи кроз 2 м мрачнијег ходника и увијек сам се бојао као има нешто, ђаво или вук тамо и брзо бих прошао бојећи се, а кад бих изнуждио брзо сам трчао у дневну собу родитељима кроз ходник бојећи се, јел то дјеца осјете боље и знају а да их нико тиме није ни страшио. Млађи мој брат кад сам му рекао да у шољи кад каки одоздо ће га клепити рука и повучи он се стварно увијек бојао и тек након више година то сам сазнао.

И за то Đenita каже у вези канализације

Citiraj:
2.Posebno zene,kada izlivaju vrucu vodu u kanalizacijama prije treba pomenuti "bismillu" a ostali koji nisu muslimani,neka traze zastitu od Boga.Jer izlivanjem vruce vode moze sprziti dzinsko djete il sejtanna pa doticni gleda da se sto prije osveti

Интересантно. Демони у кући, дјеца осјете, а старији не – ваљда су издемонисани, нечистији,...е Чича Мича готова је прича.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2004, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Mogao si o ovome pisati na toj temi Crna Magija, nije bilo potrebe za otvaranjem nove teme.

Citiraj:
uvijek sam se bojao kao ima nešto, đavo ili vuk tamo i brzo bih prošao bojeći se, a kad bih iznuždio brzo sam trčao u dnevnu sobu roditeljima kroz hodnik

Što se tiče ovoga u pitanju može biti i obični dječiji strah.

A što se tiče ne-ljudskih bića koje hodaju po kući njih ima, od duhova umrlih koji su često oko nas pa do nekih drugih bića kao što su duhovi prirode, patuljci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2004, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Хехехе... ево како људи на основу дечијих страхова извлаче закључке како су лупетања малоумног Мухамеда (који се изгледа никада није ослободио дечијих страхова) - "истинита".

Идите бре лечите се... и деца вам се смеју... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2004, 17:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Dec 2003, 01:29
Maran Ata je napisao:
Хехехе... ево како људи на основу дечијих страхова извлаче закључке како су лупетања малоумног Мухамеда (који се изгледа никада није ослободио дечијих страхова) - "истинита".

Идите бре лечите се... и деца вам се смеју... 8)

Ocigledno da Maki,na svako pitanje ima i odgovor.Interesantna stvar. 8)

Pozdrav Heroj!

Sto se tice djecijeg straha,mislim da to puno djece ima.Cak i ja kad sam bila mala,sjecam se da sam mami govorila da se bojim,a lagala sam je.Voljela sam jednostavno da je ona prisutna.

Rekao je Uzviseni Allah"A sejtan nece imati vlasti nad mojim "robovima"
Dakle,svaki Allahov rob ce zatraziti zastitu od Svevisnjeg,time pokazuje pokornost Allahu,i On ce ga zastititi.
Dalje....ni jedno se dijete ne rodi,a da ga sejtan ne pomiluje prilikom izlaska na ovaj svijet,i ne pozeli da bude jedan od njegove vojske.
Sustina svega ovoga je,da se cuvamo,a sacuvacemo se najbolje iskrenom molitvom.

Pozdrav Vader!

Citiraj:
A što se tiče ne-ljudskih bića koje hodaju po kući njih ima, od duhova umrlih koji su često oko nas pa do nekih drugih bića kao što su duhovi prirode, patuljci.

Islam objasnjava da sa mrtvima nemamo nikakvog kontakta osim preko snova.Takodje,islam objasnjava da i ako neka osoba posjeduje tu moc da razgovara sa mrtvima,to u stvari nisu mrtvi,vec dzini(demoni)koji u orginalu kopiraju lik i boju glasa umrlog.Mogu cak da se preobrate da ih vidimo,ali im treba veoma veliki napor.A za to ce imati posebnu kaznu,jer im je Allah dao vjek po 300-500 god,tako da mogu vise osoba za svoga zivota stici da muce.
WC,kante za smece,kanalizacije i sva ne cista mjesta su njihovi domovi.A ima ih i dobrih i oni zive,jedu i piju u kucama vjernika.

pozdrav i sellam

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2004, 17:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2003, 19:12
Pa dobro moze slobodno ova tema tamo prebaciti, ja to uciniti ne mogu, meni se ucinilo interesantnim kao posebno jer mozda smanjuje sumornost I pretjeranu ozbiljnost foruma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2004, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
И као разоноду предлажеш да посматрамо животиње и децу... и на основу њиховог понашања износимо закључке о фантазијама малоумних који су измислии некакву "божју објаву"... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2004, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Sve se menja sem stenja i kamenja, i .......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2005, 15:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 09:05
E da i ja malo pricam o crnoj magiji.

Pazite molim vas ovo obavezno procitati.

Postoje ljudi koji prekonoci postanu vidoviti i onda preko svetih spisa lijece djavola, otjeruju demone itd.
Covjek koji je se probudio sa takvim darom, vjerovatno je legao sa takvom idejom.
Zasto ovo govorim.
Evo primjera kako neki prevaranti zaradjuju novac.
Uzet cu kao primjer nekog sihirbazera imenovat cemo ga sa Saban. :)

I taj Saban od danas pa na dalje lijeci. Pazi sad.
Dodje zena neka bolesna njemu i kaze nemoze spavat, ima probleme, cuje sapate i svasta. On kaze auuuu, to je crna magija, ja moram napraviti pripremu koja radi samo odredjenim danom dodji ti meni u petak. Zatim joj uzme njene podatke (Ime Prezime Adresu).
Na tu adresu posalje nekog da zakopa iza nekog drveta ili blizu neke supe zamotuljak kose, noktiju, i krvi...

Kad ta zena dodje u petak, on kaze.
"Veoma zla osoba ti namece sejtana u kucu. Imas supu pored kuce, idi do te supe i pored tog i tog mjesta imas zakopan sihir, uzmi ga i slobodno razmotaj... Vidjetces prljavastinu na koju se skupljaju sejtani, ti to zapali. Evo ti ova Hamajlija koja kosta 987,87 € i ovaj zapis u flasi vode koju pij svako vece prije spavanja...

Zena na svoje ogromno iznenadjenje, nadje zamotuljak i onda ona to preprica svojim komsinicama i time obezbijedi tom prevarantu jos klijenata.

Postoji kod nas vise vrsta prevaranata:
Druge vrste prevaranata prodaju piramide po cijeni 70 KM, Hamajlije i neke misticno kamenje nabrijane bioenergetskim mocima.

Ovo gore je istina jer to je se saznalo kada su se posvadjala dvojica prevaranata i tako onaj koji je isao zakopavao te zapise nije bio dobro placen (trazio covjek povisicu, jer rizikuje da ga neko uhvati i razbije).

Medjutim.
Postoje ljudi koji ne naplacuju nista, za takve usluge. Mozes mu pokloniti nesto ali neobavezno.
Jedan moj poznanik Musliman je otisao kod jednog Nadri ljekara (ja ih zovem voodoo Sabanima).
Oni se neznaju, niti je on to kome ispricao da nece ko zajebavat.
Odmah na vratima ovaj ga nazva imenom i rece sjedni sad cemo mi to.
Moj prijatelj nije n A rekao, kad ce ti ovaj njemu. Reci mi datum rodjenja. On rece ime i datum, on to nesto tamo olofkom sabra oduze i nesto izracuna. Izvuce neki rezultat, uze neku knjigu koja nije kuran, vec neka mala knjiga koja je stara i zuta i ostecena koda je iz vatre cupana.. Knjiga je na arapskom ali joj fale na slovima farzi tarui, oni zarezi neznam kako se to zove. I rece mu, tebi nije tvoja cura postavila nista, to ti umisljas i ti si ljubomoran previse, pa ti to u psihi stvara zabludu... On je tako sokiran bio da je povratio u jarak kad je izasao... (mali ima slab zeludac)

E sad koliko ta ima veze sa bogom a koliko sa djavolom, ptice znaju.

I da na kraju kazem da sve to moze biti lafina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2005, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Boski u potpunosti te podrzavam i mislim da vise nista, ali ama bas nista nema za dodati! :D

Ja sam isto kao mala imala strah od wc, tj. bojala sam se doci do njega. Kako je nocu svuda mrak, ja brzo protrcim i palim sva moguca svjetla... A sjecam se, posto je uticnica bila previsoko, (ili sam ja bila premala :D) uzimala sam neku kasiku za patike i lupala po uticnici nadajuci se da cu uspjeti upaliti/ugasiti svjetlo.... :lol: Naravno sve ukucane sam probudila.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2005, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Daphne je napisao:
posto je uticnica bila previsoko,

Mislis prekidac.. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2005, 21:28