RSKobra je napisao:
ЖЕНЕ!
Pozdrav svima
Kobra,ne slazem se s tobom da su to samo zene,vjeruj za to su mnogo spretniji sihirbazi(takozvani hodze) nego zene.
Potpuno se slazem s Vaderom,razlog tih ubistava je u 98% od strane crne magije.Sarajevski imam kaze:
"Ko se ubije a ima sihir(crna magija) umro je kao shehid,jer on se borio sa nevidljivim svijetom(dzinnima)",sto naravno nikome ne daje za pravo da se ubije!!!!!!
Cula sam za vise vrsta te crne magije,nedao Bog nikome,i da je najopasnija tzv."Vlaska".A sve magije se zasnivaju na istoj osnovi a to su dzinni(demoni).Nebih da vas puno zamaram,ali zelim (vjernike) da upozorim na par stvari kojih se "dobro " treba cuvati.
1.Kada se ide u WC,ulazi se lijevom nogom i zatrazi pomoc od Allaha(Boga) da nas sacuva od sejtana(djavola)i muskog i zenskog roda i njihovih potomaka.
2.Posebno zene,kada izlivaju vrucu vodu u kanalizacijama prije treba pomenuti "bismillu" a ostali koji nisu muslimani,neka traze zastitu od Boga.Jer izlivanjem vruce vode moze sprziti dzinsko djete il sejtanna pa doticni gleda da se sto prije osveti.
3.Ne gazite sapunjicu kada se kupate,stojte mirno u jedno mjesto,i mislima budite sa Bogom.
4.Bozije ime "Nikada" ne izgovarati u nuznicima i necistim mjestima,treba se prije ulaska zastititi.
ako sve ovo ne postujemo,postajemo plodna zemlja na kojoj ce se crna magija primiti i ukorijeniti.A magija ne moze uticati bez Bozije dozvole,zato ako smo mi slabog imana(poboznosti) ne trazimo zastitu od Njega,pa ko ce nas zastititi!!!???
Ne shvatite me kao provokatora,ne uzimajte ovo za smijesno,samo vam dobro zelim,jer se na spostvenim greskama najbolje uci.Vjerujte da ima mnogo zla kojeg ne vidimo a koje nam skodi
toliko,neka vas Milostivi cuva i na pravi put uputi.