banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Jul 2025, 03:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2003, 23:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Dec 2003, 01:29
RSKobra je napisao:
ЖЕНЕ!

Pozdrav svima

Kobra,ne slazem se s tobom da su to samo zene,vjeruj za to su mnogo spretniji sihirbazi(takozvani hodze) nego zene.

Potpuno se slazem s Vaderom,razlog tih ubistava je u 98% od strane crne magije.Sarajevski imam kaze:
"Ko se ubije a ima sihir(crna magija) umro je kao shehid,jer on se borio sa nevidljivim svijetom(dzinnima)",sto naravno nikome ne daje za pravo da se ubije!!!!!!

Cula sam za vise vrsta te crne magije,nedao Bog nikome,i da je najopasnija tzv."Vlaska".A sve magije se zasnivaju na istoj osnovi a to su dzinni(demoni).Nebih da vas puno zamaram,ali zelim (vjernike) da upozorim na par stvari kojih se "dobro " treba cuvati.

1.Kada se ide u WC,ulazi se lijevom nogom i zatrazi pomoc od Allaha(Boga) da nas sacuva od sejtana(djavola)i muskog i zenskog roda i njihovih potomaka.

2.Posebno zene,kada izlivaju vrucu vodu u kanalizacijama prije treba pomenuti "bismillu" a ostali koji nisu muslimani,neka traze zastitu od Boga.Jer izlivanjem vruce vode moze sprziti dzinsko djete il sejtanna pa doticni gleda da se sto prije osveti.

3.Ne gazite sapunjicu kada se kupate,stojte mirno u jedno mjesto,i mislima budite sa Bogom.

4.Bozije ime "Nikada" ne izgovarati u nuznicima i necistim mjestima,treba se prije ulaska zastititi.

ako sve ovo ne postujemo,postajemo plodna zemlja na kojoj ce se crna magija primiti i ukorijeniti.A magija ne moze uticati bez Bozije dozvole,zato ako smo mi slabog imana(poboznosti) ne trazimo zastitu od Njega,pa ko ce nas zastititi!!!??? :(

Ne shvatite me kao provokatora,ne uzimajte ovo za smijesno,samo vam dobro zelim,jer se na spostvenim greskama najbolje uci.Vjerujte da ima mnogo zla kojeg ne vidimo a koje nam skodi :(

toliko,neka vas Milostivi cuva i na pravi put uputi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2003, 02:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Да ли си ти свесна да је све то што си навела, управо црна магија - празноверје ? Погледајмо редом:

1. Kada se ide u WC,ulazi se lijevom nogom

Чиста глупост празноверје. Какве везе има лева или десна нога ? Шта да ради човек који нема леву ногу - инвалид ? Да не иде у клоњу ? Свашта....

2. kada izlivaju vrucu vodu u kanalizacijama prije treba pomenuti "bismillu"

Очигледан облик паганства, и паганског сујеверја.

3. Ne gazite sapunjicu kada se kupate...

хахахахахахаха... ваљда зато Мухамеданци смрде као творови, јер се не купају због страха да не згазе сапуницу...

4. Bozije ime "Nikada" ne izgovarati u nuznicima i necistim mjestima...

Нечисто место где не обитава Бог је свако зло срце. А не нужник или тако нешто. Хало !!! Шта би са духовности ?

Није смешно него је тужно да овде заправо продајеш враџбине на овом форуму. :roll:

ПС: Мораћу овај текст да сачувам у својој архиви како би га после користио као облик сатанизма који продајете около. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2003, 08:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Mar 2002, 01:00
Zađi malo po krsnim slavama pa vidi i čuj šta se tamo sve kaže, (počev od "čitanja slave" pa nadalje), na "Božić" (da ne kažem Svarožić) ili Vaskrs, ili pročitaj u slavskim priručnicima šta se sve radi i govori u tim prilikama.
Onda to malo proanaliziraj i uporedi to "punovjerje" ili "pravovjerje" (da ne kažem "pravoslavlje") sa ovim "praznovjerjem". :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2003, 19:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

хахахахахахаха... ваљда зато Мухамеданци смрде као творови, јер се не купају због страха да не згазе сапуницу...

¨Maran Ata......

Ja predpostavljam da se ti ujutru kad ustanes omijes,i to ti vazi za cijeli dan.Dok se "muhamedanci" pet puta na dan peru,dakle,moje su noge cistije neg tvoj obraz!!!!!!!!

Ono sto sam gore napisala,je vazilo za vjernike,i neznam zasto zabijas taj nos svugdje?Ko si ti majketi da odgovaras kad"POJMA NEMAS" o nicemu?!?!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2003, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Потуркињо, мани се тога ко има а ко нема право да даје коментаре на празноверје које овде промовишеш.

А можеш ти да переш ноге колико ти воља, и да не буду чишће од мог образа, јер оно што мене интересује је чистота душе и срца, а од тога је онда и образ чист. Милији ми је мусави Циганин који пева и радује се целог живота, него "чисти" лицемер који гледа како ће неког да превари и заведе у некакву секту. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2003, 22:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Maran Ata je napisao:
Потуркињо, мани се тога ко има а ко нема право да даје коментаре на празноверје које овде промовишеш.

А можеш ти да переш ноге колико ти воља, и да не буду чишће од мог образа, јер оно што мене интересује је чистота душе и срца, а од тога је онда и образ чист. Милији ми је мусави Циганин који пева и радује се целог живота, него "чисти" лицемер који гледа како ће неког да превари и заведе у некакву секту. :roll:

To sto ti pokusavas na ovakvim primjerima da opises,mogu ti samo reci da se grdno varas!!!
Ti si taj koji sporovodi sektaske ideje inajmanje od sviju ovih sto su na forumu si vjernik.Nemas ti ni Boga ni Bozije ime na onom mjestu na kojim moraju biti!!!!
Ma vidimo mi koliko je tvoja dusa cista,nema sami biseri iz nje ispadaju.
Ma samo ti mogu reci"stidi se" nekate se roditelji stide sta su izrodili i sta su od tebe napravili :(
Ti da imalo imas dostojanstva,kulture,il bilo cega ljuckog,ti bi svojom vjerom u Boga pokazao ljubav koju osjecas prema ljudima,i ako nekoga zelis da uputis,radi to na dostojanstven nacin.Ne pravi rugobu goru neg sto si!!

Eto,i cigane naziva musavim :( ti si stvarno neko bez duse i bez imalo vjere u Boga.Mene samo zanima koji ti je taj ucitelj "bre" neka se stidi kako te je nacionalno vaspitavao bez imalo ljucdva u sebi :(
Mjenjaj bolan ucitelja,ubice te neko ,ako si takav u realnom zivotu :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 04:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ma vidimo ...

Лоша ти та кристална кугла а и пасуљ за гатање потуркињо... јер нико до самог Господа не види какво је чије срце и колики је ко верник. Можеш ти да клањаш непрестано, ништа не помаже јер се клањаш паганском богу Арапа - Алаху, чији је знак био полумесец, баш као што је и ваш. Да си мало проучила историјат Арапа пре Мухамеда, већ би то знала. Овако, остаје мени да те подучим свему што твоја секта крије од својих следбеника.

А није ништа ново да такви попут тебе шкргућу зубима на оног ко им открије праву истину и о самој секту мухамеданској, а и о ђавољем посланику - Мухамеду. Тако су и на Христа шкргутали зубима Фарисеји, када им је Он отворено у лице говорио:

(Mat. 23,27) Teško vama književnici i fariseji, licemjeri, što ste kao okrečeni grobovi, koji se spolja vide lijepi a unutra su puni kostiju mrtvačkijeh i svake nečistote.

Ено ти твоје нечистоте, црно на бело, где причаш како не треба газити по сапуници, и остале враџбине и мађије... Жалосно... жалосно... потуркињо... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 04:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Maran Ata je napisao:
Citiraj:
Ma vidimo ...

Лоша ти та кристална кугла а и пасуљ за гатање потуркињо... јер нико до самог Господа не види какво је чије срце и колики је ко верник. Можеш ти да клањаш непрестано, ништа не помаже јер се клањаш паганском богу Арапа - Алаху, чији је знак био полумесец, баш као што је и ваш. Да си мало проучила историјат Арапа пре Мухамеда, већ би то знала. Овако, остаје мени да те подучим свему што твоја секта крије од својих следбеника.

А није ништа ново да такви попут тебе шкргућу зубима на оног ко им открије праву истину и о самој секту мухамеданској, а и о ђавољем посланику - Мухамеду. Тако су и на Христа шкргутали зубима Фарисеји, када им је Он отворено у лице говорио:

(Mat. 23,27) Teško vama književnici i fariseji, licemjeri, što ste kao okrečeni grobovi, koji se spolja vide lijepi a unutra su puni kostiju mrtvačkijeh i svake nečistote.

Ено ти твоје нечистоте, црно на бело, где причаш како не треба газити по сапуници, и остале враџбине и мађије... Жалосно... жалосно... потуркињо... :roll:

Dali si ti u opste primjetio da su svi primjetili ko si ti?
Cemu tvoje dokazivanje,kad ni jednu dobru stranu nemas za dokaz?
Dali si ti svjestan da pljujes po svojoj vjeri???I zasto to cinis ako si vjernik?
Dali je to vradzbina i crna magija traziti zastitu od Boga?Pa ti nisi normalan!I sam vidis da nista ne vidis!I sam cujes da nista ne cujes.Dok ti svi ostali tako govore,povjeruj nam.
De majketi pojasni da te ne kunem Bogom posto u Njega ne vjerujes,sta ti znas ko sam ja?Od kud ti to da sam poturkinja?Haj de pojasni ....a ni sam neznas,to te je tvoj cijenjeni ucitelj naucio da ne vidis dalje od nosa!
Ostali te na svakoj drugoj temi,veoma dobro opisuju,i ja vjerujem ako tako nastavis neces moci ovdje vise ni da proviris.sto bi sasvim bilo neiznenadjujuce.Zato bih te zamolila,da mi se vise ne obracas,i postuj to!!!
Ne trebaju mi tvoji komentari!

pardon,ali nebih trosila svoje dragocene rijeci na tako jeftin komentar.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 04:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Који сви ? Ко су ти сви ? Не видиш ли ти јадна да је овај форум посећен једино од поклоника мађија, окултизама, и осталих сатанских наука ? Некада је ту било још Хришћана, али су отишли... И ти очекујеш да такви буду меродавни да суде о било чему ? Не видиш ли јадна не била, да се овде највише расправља о некаквим тандара-мандарама, бадава-ти-китама, сатанисти Алистеру Кроулију, Мухамеданцима ?

Сећаш ли се оног стиха: "Све је пошло ђавољијем трагом..." :wink:

ПС: И то је проречено, да ће у задња времена правоверни да бду ретки. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 04:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Citiraj:
Maran Ata je napisao:
Који сви ? Ко су ти сви ? Не видиш ли ти јадна да је овај форум посећен једино од поклоника мађија, окултизама, и осталих сатанских наука ? Некада је ту било још Хришћана, али су отишли... И ти очекујеш да такви буду меродавни да суде о било чему ? Не видиш ли јадна не била, да се овде највише расправља о некаквим тандара-мандарама, бадава-ти-китама, сатанисти Алистеру Кроулију, Мухамеданцима ?

Svako ima svoje Maran Ata!

I nemozes ti drugome naredjivati i namecati i lagati.Ja mislim da je dosta bilo.Jadna uistinu nisam,kad tebe vidim prosto se tjesim.Svako ima pravo da slijedi svoju zelju i svoj cilj,tako nam je Allah ostavio,dao nam je mozak pa je nase hocemoli ga upotrjebiti ili ne.Neka svako zastupa svoje,pa cemo mozda spoznati istinu i dobre stvari u drugoj vjeri.Ali ti po svima pljujes sto je los prinjer jednog vjernika.
A to sto su drugi otisli"mozda su te se zastidili"kako ti svoju vjeru sprovodis u djelo :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 05:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
...spoznati istinu i dobre stvari u drugoj vjeri...

Божја Истина је записана у Библији. Писано је:

(Jovan 14,6) Isus mu reče: ja sam put i istina i život; niko neće doći k ocu do kroza me

А што се тиче "других вера", и то је речено:

(Ефе. 4,5) Jedan Gospod, jedna vjera, jedno krštenje,

Тако да то твоје не пије воде. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 05:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Maran Ata je napisao:
Citiraj:
...spoznati istinu i dobre stvari u drugoj vjeri...

Божја Истина је записана у Библији. Писано је:

(Jovan 14,6) Isus mu reče: ja sam put i istina i život; niko neće doći k ocu do kroza me

А што се тиче "других вера", и то је речено:

(Ефе. 4,5) Jedan Gospod, jedna vjera, jedno krštenje,

Ma samo se ti krsti bolan,ne gnjavi nas ostale,nije mi jasno kad stignes u opste da se pomolis Bogu kad po cijeli dan visis na PC.A predpostavljam da ima i vise foruma,na kojima propovjedas svoje neznanje.
Ja bih te licno voljela upoznati pa ti predstaviti ajete Kur`ana casnog,i da ti vidim lice dok ajete ucim?!I imam utisak da si veliko zlo cinio,pa danas nemas mira,a meni ce sad jos malo sabah namaz,moram uzeti abdest(pranje) dok ces ti sjediti i dalje bogohuliti i drugima pripisivati ono sto nisu.I ovako se mozemo prepucavati cjeli vjek i nista necemo postici.Mene da zavaras ne mozes,jer da je to pismo sekte i Allaha(djavola) neuzubillah,kako Ga ti nazivas,On nebi spominjao ostale objave.A Kur`an je bas dosao zbog takvih kao sto si ti,neznalica i bukvalaca koji silom nesto zele uciniti.A nasilje je losa osobina vjernika!
Nego,sjedni ti pa malo bolje prokontaj ako imas jos snage,zamoli se Bogu neka ti pomogne,jer si stvarno los primjer krscanstva Maran Ata!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 05:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
jer da je to pismo sekte i Allaha(djavola) neuzubillah,kako Ga ti nazivas,On nebi spominjao ostale objave

Није то никакво чудо да књиге које је ђаво подметнуо увек се позивају на Божје Речи - Библлију, јер на тај начин покушава себи да обезбеди легитимитет. То раде и пагани Далеког Истока, то раде и Мухамеданци, то раде и "пророци" 19. века из Америке.

Тако да ти то никакав доказ није. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 05:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Maran Ata je napisao:
Citiraj:
jer da je to pismo sekte i Allaha(djavola) neuzubillah,kako Ga ti nazivas,On nebi spominjao ostale objave

Није то никакво чудо да књиге које је ђаво подметнуо увек се позивају на Божје Речи - Библлију, јер на тај начин покушава себи да обезбеди легитимитет. То раде и пагани Далеког Истока, то раде и Мухамеданци, то раде и "пророци" 19. века из Америке.

Тако да ти то никакав доказ није. :roll:

Mi smo tebi mali milion dokaza navodili,al tebi i dalje nije jasno.Tebe je Bog ostavio na cjedilu i ti si izgubljen slucaj!Prvo jedan djavo,ne uci na nocne molitve Bogu!
Drugo jedan djavo,ne naredjuje milostinju siromahu.Trece jedan djavo ne pominje Bozije ime.Trece jedan djavo ne trazi vjerovanje u Boga!eh...prinjera i nenabrojati ali sljepac nemoze opisati sliku prirode niti gluh moze cuti :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 05:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Јаднице преварена... погледај ово:

(2 Кор. 11)
13 Jer takovi lažni apostoli i prevarljivi poslenici pretvaraju se u apostole Hristove.
14 I nije čudo, jer se sam sotona pretvara u anđela svijetla.
15 Nije dakle ništa veliko ako se i sluge njegove pretvaraju kao sluge pravde, kojima će svršetak biti po djelima njihovijem.

Не видиш ли јадна, да се сам шејтан претвори у анђела светла само да би преварио људе ? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 05:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Maran Ata je napisao:
Јаднице преварена... погледај ово:

(2 Кор. 11)
13 Jer takovi lažni apostoli i prevarljivi poslenici pretvaraju se u apostole Hristove.
14 I nije čudo, jer se sam sotona pretvara u anđela svijetla.
15 Nije dakle ništa veliko ako se i sluge njegove pretvaraju kao sluge pravde, kojima će svršetak biti po djelima njihovijem.

Не видиш ли јадна, да се сам шејтан претвори у анђела светла само да би преварио људе ? :roll:

E vidis nas Kur`an uci,da se djavo ne moze pretvoriti u andjela(meleka)jer tu obmanu Allah nece da dozvoli,djavo moze da se preobrati u ljudcki i zivotinjski lik.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 05:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Хахахахах.. неће да дозволи ? Јадна не била... зато нас је Господ и упозорио на то да пазимо коме верујемо. Ено и твог Мухамеда жена убеди да је тај "анђео" који му се јављао био Божји анђео... Тако је и Ева убедила Адама да проба плод са дрвета, и падоше у грех. Иста превара... капиш ? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 05:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Maran Ata je napisao:
Хахахахах.. неће да дозволи ? Јадна не била... зато нас је Господ и упозорио на то да пазимо коме верујемо. Ено и твог Мухамеда жена убеди да је тај "анђео" који му се јављао био Божји анђео... Тако је и Ева убедила Адама да проба плод са дрвета, и падоше у грех. Иста превара... капиш ? :wink:

Znas kako Marane,ja i ti se nikako ne mozemo sporazumiti,neka ostane na ovome;

"Tebi tvoja a meni moja vjera"

Ostajem i dalje za to da se djavo ne moze preobratiti u lik meleka jer meleka niko nije vidio,to je duhovno bice,oni se samo mogu svojom dobrotom osjetiti,a niposto zlim namjerama,jer meleci ne grijese.Moze samo da se preobrati u covjeciji lik ili lik zivotinje i da nas na zlo nagovara,i to mu treba oho napora.Toliko,a sad namaz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ко ти је сад па тај Малик ?

Анђеле могу видети они којима се они Божјом промисли укажу. Имамо у Библији много примера у којима су се Божји анђели јављали пророцима - људима. То што се вама ни један не јавља, сасвим је јасно. Зашто би вам се јављали кад нисте нови Израиљ - Хришћани, а нисте ни стари Израиљ - Јудејци... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2003, 21:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Maran Ata je napisao:
Ко ти је сад па тај Малик ?

Анђеле могу видети они којима се они Божјом промисли укажу. Имамо у Библији много примера у којима су се Божји анђели јављали пророцима - људима. То што се вама ни један не јавља, сасвим је јасно. Зашто би вам се јављали кад нисте нови Израиљ - Хришћани, а нисте ни стари Израиљ - Јудејци... :roll:

Melek= andjeo.

Kako se zvase onaj melek koji je Muhammedu prenosio Bozje rijeci?
:)
Dzibril=Gabriel :)
treba ti da ucis i da ucis,znas kako se kaze Marane?

"Moja knjiga je moja ljubavnica,pa gdje si vidio da se ljubavnica posudjuje"
Dakle,znam da neces shvatiti sta sam ti stim htjela reci,niko tebi znanje nemoze uprasiti u glavu,ako se sam ne potrudis,ja licno necu da se trudim :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]