banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jun 2025, 11:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: RIP Artur Suleimanov
PostPoslato: 02 Avg 2010, 21:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
Potvrdjeno je da je 15. Jula u Dagestanu ubijen pastor Hosana crkve Artur Suleimanov (49). Kako se tvrdi bio je previse aktivan u
sirenju jevandjelja Muslimanima i to ga je kostalo glave. Ubijen je iz vatrenog oruzja napustajuci crkvu.

Slika

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 02:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Pa ne smije misionariti tamo, takav je zakon. Nije on ni prvi ni zadnji. U Indoneziji ubiše JS

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 08:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Znaci Suleimanov prekrsio zakon, je li?

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Gadan zakon.
A kakve se sve slobode oblacenja, govora i demokratije trazi u hriscanskim zemljama, a vamo covjek ne smije ni pricati sta mu je na srcu. Zalosno.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
114_AhmeD je napisao:
Pa ne smije misionariti tamo, takav je zakon. Nije on ni prvi ni zadnji. U Indoneziji ubiše JS

Mislis da je to ispravno? Zakon je najvazniji? Postoji nesto mimo zakona, a to se zove ljudskost.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 09:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

19. jula su u Fasialabadu, Pakistan ubijena dva brata pastora, Rashid (32) i Sajid (30) Emmanuel. Uhapseni su 2. jula zbog neosnovane sumnje da su vrijedjali proroka Muhameda. Napustajuci sudnicu 19 jula oko 14 casova, obojica su ubijeni iz vatrenog oruzja.

Slika
Rashid E.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Gadan zakon.
A kakve se sve slobode oblacenja, govora i demokratije trazi u hriscanskim zemljama, a vamo covjek ne smije ni pricati sta mu je na srcu. Zalosno.

Smije biti to sto jest ali ne smije iza ćoškova pozivati osim da uputi apel na javnu debatu i raspravu sa muslimanima koji predstavljaju to mjesto,

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Avinoam1 je napisao:
19. jula su u Fasialabadu, Pakistan ubijena dva brata pastora, Rashid (32) i Sajid (30) Emmanuel. Uhapseni su 2. jula zbog neosnovane sumnje da su vrijedjali proroka Muhameda. Napustajuci sudnicu 19 jula oko 14 casova, obojica su ubijeni iz vatrenog oruzja.

Slika
Rashid E.

I šta sad hoćeš tim likovima pokazati ?

Hoćemo ovako sad ? Juli 1995 u Srebrenici napadnuta je zaštićena zona i mučki ubijeno oko 8000 muslimana od strane vojske rs pod komandom Ratka Mladića. Nedavno iskopana još 772 tijela koja su identificirana.... Ovi ljudi nisu ni misionarili, ubijeni su jer su obrezani. Kad ćeš se njih dotaći u svojim temama i postovima ?

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 12:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jebote ta Srebrenica je čudo. zakopaš mrtvaca, ono se unutra diobom podjeli na dvoje. Ne kažem da nije tamo bilo ubijano ljudi, al sa početnih 2500 ljudi sad odjednom 8000-10000, od kojih je ko zna koliko živo, a ko zna koliko ubijeno na drugim mjestima. Al ajd.A ahmed je novi idol foruma. prvo sam kao svako paetan ignorisao njegove postove, međutim vidim da ima on potencijala. Takvo razbacivanje glupostima se ne viđa često. Neargumentovanost prevazilazi prelaskom na drugu temu, a svoju bolesnu poremećenost prikriva napadajući druge, i da ne spominjem njegove opet bolesne nakane ka drugačijem...ccc

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 12:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ahmede, kao prvo predlozio bi ti da obrises taj komentar u vezi Srebrenice jer ispadas jos veci idiot nego sto to vec jesi.

Otvorio si beznacajnu i neozbiljnu temu o planovima za spaljivanje Kurana samo zato sto zelis da provociras i podupires stvaranje sto veceg antagonizma izmedju Hriscanstva i Islama.

Kao reakciju na to otvorio sam ozbiljnu temu koja se bavi realnim progonom Hriscana koji stradaju od strane muslimana. Htio sam da ti pokazem da je apsolutno bezpotrebno da pocinjes bilo kakve diskusije u vezi sa nekorektnim tretiranjem islamskog svijeta od strane Hriscana kada realnost danasnjice govori desetostruko vise u korist jednog nekorektnog tretiranja hriscanskog od strane islamskog svijeta.

Sto prije te neko efikasno i trajno odstrani sa ovog foruma, to bolje za sve.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

"Sto prije te neko efikasno i trajno odstrani sa ovog foruma, to bolje za sve."
ti bi to etnicki ocistio forum ?

Svi ste vi lazne demokrate i glumite toleranciju. Lazete sami sebe;

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 14:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

114_AhmeD je napisao:

Ja te sa ovog foruma ne bi odstranio zbog tvoje religiozne ili etnicke pripadnosti, nego zbog tvog idiotizma. Nadam se da
si dovoljno inteligentan da shvatis razliku.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Avinoam1 je napisao:
114_AhmeD je napisao:

Ja te sa ovog foruma ne bi odstranio zbog tvoje religiozne ili etnicke pripadnosti, nego zbog tvog idiotizma. Nadam se da
si dovoljno inteligentan da shvatis razliku.

Jest, trebao si naći realniju masku npr teororizam. Inteligentan sam dovoljno i mogu prepoznati osobu. Sa tobom sam zavrsio, ima ovdje pametnijih ljudi.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 15:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Dzontra Volta je napisao:
Jebote (ovde bi trebo ici zarez :D ) ta Srebrenica je čudo. zakopaš mrtvaca, ono se unutra diobom podjeli na dvoje. Ne kažem da nije tamo bilo ubijano ljudi, al sa početnih 2500 ljudi sad odjednom 8000-10000, od kojih je ko zna koliko živo, a ko zna koliko ubijeno na drugim mjestima.

Pa sa pocetnih 2-3 covjeka '91 do '95 bude nekoliko stotina hiljada na obje odnosno sve tri strane, fenomen masovnih grobnica je takav, i dan danas raste broj ubijenih srba za vrijeme drugog svjetskog rata, jel de ili broj ubijenih jevreja...stvar je samo u kukavicluku dzelata da ubiju pa sakriju tijela...toliko o tome (sasvim mi svejedno 'oce li post biti obrisan, ako bude i zasluzuje :cry: )

Ova bitka između dva tipa prava (serijatskog i rimskog) se svodi na to (bar se meni tako cini) da onaj ko se prije odrekne sam svog određenog pravila taj gubi, po meni se zapadni svijet sam odrekao dosta svojih vlastitih pravila i sad vodi bitku (naravno pravnu) protiv serijatskog prava trazeci da se mi dobrovoljno odreknemo istog.

Jasno ko dan da to nikad nece biti, buduci da muslimani smatraju da je Kur'an trajan i nepromjenjiv, te s toga da nemaju prava da se odricu npr. smrtne kazne, sve ako se određeni pojedinci (aktivisti) i zalazu za to sve ostaje na pokusajima.

Podvlacim da sam protiv samoinicijativnog ubistva i pripreme ubistava, ali ako postoji zakonski akt i ako drzava sprovodi sankciju, odnosno ubistvo, bilo vjesanjem, stolicom, nekcijom ili buketom cvijeca tu nista lose- pa kom milo tom i pravo, jer bili mi ateisti ili teisti, obje grupe imaju u sebi rijec ISTI...

Kad sjedemo i popijemo kahvu, kafu ili kavu sami sa sobom vidjecemo da bi ovdje u BiH dobro dosla jedna smrtna kazna....cak sto vise ona i postoji na papiru Ustava (zakona) RS ali ne i u Federaciji ( pazi ironije :D ).

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 15:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Malo si se zezno, Oficire, jedno je krsenje zakona za koje se biva hapsen, pa onda slijedi optuzba, dokazivanje krivice, presuda, itd.
Protiv toga nemam nista zato sto osoba unaprijed zna u kakav se rizik upusta ako krsi taj zakon.

Sledece, osoba koja krsi taj zakon (ma koliko on da glup bio) sama procjenjuje taj rizik i odlucuje da li zeli da se svjesno izlaze tom riziku ili ne.

Ali ovi gore navedeni slucajevi nemaju nikakve veze sa zakonom, nego se radi o cistom lincovanju. Ako postoji zakon za sve onda valjda odredjene vlasti i institucije sprovode taj zakon a ne bilo koja fukara sa ulice. Ako je zakon ravnopravan i vazi za sve, onda bi trebalo da se uhapse i osude ubice optuzenih osoba. A to ce da se desi malo morgen, to svi znamo. Prema tome suplja ti je prica o 'postivanju zakona'.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ja ni u kom slucaju nisam za to da se Ahmed cenzurise ili odstrani s foruma, sloboda govora to ti je. A i vidi se s kim mi zivimo. Jer ovaj lik je misionario. Ej misionario. I zbog toga je samo ubijen.

Samo ne znam cemu rasprava s likom koji misli da je u redu da se covjeka ubije zarad religije, a kad neko progovori protiv njegovih uvjerenja, poziva se na povrijedjenja osjecanja. Pih.

Ahmede mene licno zabole dupe za tvoja osjecanja kao i osjecanja milijarde i po muslimana u svijetu.

Ovo pozivanje na Srebrenicu i upotreba iste kao argumenta u svim raspravama od sporta do religije je davno vidjena stvar. Meni licno nije bitno da li ce Ahmed napisati 8000, 10000, 1000000, niti vidim bilo kakvu svrhu u raspravi sta je bilo, kako i zasto je bilo, pogotovo ne na ovoj temi, jer me Srebrenica opterecuje taman koliko zlocini nad Jermenima ili genocid u Ruandi. Nemam ja, a vjerujem i niko na ovom forumu nikakvu obavezu da se bilo kome pravdam i da se za takvo nesto osjecam odgovornim.
Tako da...

Poslednji put menjao Izzard dana 03 Avg 2010, 16:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ode i ova tema u tri lijepe. Ahmede, rekao si da je pobijeno 8000 muslimana. A kad "vas" covjek nazove muslimanima, vi se uvrijedite, vi ste "Bosnjaci"... Prosvjetli me, molim te.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
114_AhmeD je napisao:
Pa ne smije misionariti tamo, takav je zakon.

Rece covjek koji ima 99% postova na DiR.
A kasnije se pridruzuje covjek sa 100% postova na istom podforumu.

Divno.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 17:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
I onda to komentariše čovjek koji gleda "očajne domaćice" -BUM!-
ti shvataš da ja ovo nikad neću zaboraviti :D ,da će te ovo proganjati cijeli život, biću tvoja noćna mora...

A to koliko je ispravno ubiti nekoga što misli drugačije, dovoljno govori o "miroljubivosti". Mislim zabole mene za likom, al mislim da je doba inkvizicije moralo ostati u srednjem vijeku...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Dzontra Volta je napisao:
I onda to komentariše čovjek koji gleda "očajne domaćice" -BUM!-
ti shvataš da ja ovo nikad neću zaboraviti :D ,da će te ovo proganjati cijeli život, biću tvoja noćna mora...

Ma ko ti je to uopste i rekao?? Ispade da sam zaludjenik kucanicama.
A nisam :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]