Hristov je napisao:
Recimo, neka budu usluge drugog lica, neka se radi o ozbiljnim namjerama prilikom toga, i neka budu u pitanju ciljevi koji nemaju veze sa duhovnim usavrsavanjem. Ali podrazumijeva se da mozes napisati komentar o nekim svojim iskustvima.
eh, vec sam glasala, a tek sad vidim ovo o ozbiljnim namjerama pa nisam sigurna da li se uklapam u temu
naime, u ludim srednjoskolskim danima smo se svi iz kraja druzili sa izvjesnom komsinicom, inace 2 godine starijom od mene
uvijek je bila ono sto se kaze starmala, imala neki cudan pogled, puno je citala i cesto nam pricala neke uvrnute price
u sustini, rekla bih, dobronamjerna iako nekako mracna osoba, istovremeno
i tako, druzenje s njom je prakticno podrazumijevalo povremeno "citanje sudbine" preko nekih karata (vjerovatno tarot, jedva se sjecam)
mislim da su joj te karte samo bile pokrice da isprica neka svoja zapazanja, i da se zapravo, u sustini, sluzila nekom svojom intuicijom
jednom smo sjedile u nekom kaficu sa jos nekim ljudima i pricali o svakodnevnim stvarima, zezali se i smijali, ona se odjednom zagledala u mene, uhvatila me za ruku i prorekla mi nesto vrlo konkretno
i sad me jeza prodje kad se sjetim tog trenutka
desilo se, i bilo je veoma lijepo
sugestija?
da li su prorocanstva zapravo zelje?