banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 04:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Istina o Isusu
PostPoslato: 24 Jan 2010, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Evo jedan lijep kratki video u 3 dijela
1
http://www.youtube.com/watch?v=NED9HWrI ... re=related

2
http://www.youtube.com/watch?v=Sy7oL2x1 ... re=related

3
http://www.youtube.com/watch?v=6yDDKNA5 ... re=related

Pogledajte sve i dajte komentar

Vrh

Tema posta: Re: Istina o Isusu
PostPoslato: 24 Jan 2010, 18:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
pogledao sa m 3 minute, mogu se samo nasmijat, kao i inače kad muslimani žele nešto da kažu o isusu.
kod muslimana koji žele da se bave biblijskim ličnostima i diskreditacijom biblije fascinira me njihova nepripremljenost i ne poznavanje biblije. imam osjećaj da iz nekog centra dobivaju određene citate istrgnute iz konteksta, a koji bi trebali kao da nešto dokažu, ustvari uvjek dokažu suprotno onome što bi oni htjeli.
ahmede moram ti reći, da oni koji vas pripremaju za diskreditaciju biblije su vrlo slabi poznavaoci biblije i morali bi zaposlit malo temeljitije ljude koji bi se bavili tim poslom jer od ovih nemate koristi kad se nađu pred nekim ko pozna bibliju.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
mary juana je napisao:
pogledao sa m 3 minute, mogu se samo nasmijat, kao i inače kad muslimani žele nešto da kažu o isusu.
kod muslimana koji žele da se bave biblijskim ličnostima i diskreditacijom biblije fascinira me njihova nepripremljenost i ne poznavanje biblije. imam osjećaj da iz nekog centra dobivaju određene citate istrgnute iz konteksta, a koji bi trebali kao da nešto dokažu, ustvari uvjek dokažu suprotno onome što bi oni htjeli.
ahmede moram ti reći, da oni koji vas pripremaju za diskreditaciju biblije su vrlo slabi poznavaoci biblije i morali bi zaposlit malo temeljitije ljude koji bi se bavili tim poslom jer od ovih nemate koristi kad se nađu pred nekim ko pozna bibliju.

Eto, sad priblizno znas kako je nama kad diskutujemo s tobom oko naucnih tema.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2010, 20:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Elvis Presley je napisao:
mary juana je napisao:

Eto, sad priblizno znas kako je nama kad diskutujemo s tobom oko naucnih tema.

uđi u moj profil i pogledaj moje postove i vidjet ćeš da sam iznio deset puta više imena i citata eminentnih svjetskih naučnika od kojih su neki i nobelovci od svih "vas" citirao sam i djelove mnogih naučnih časopisa.
sve se to dešavalo na podforumu duhovnost i religija, jedina tema na nauci u kojoj sam raspravljao slična je ovim na ovom podforumu, "evolucija ili kreacija".
ako pogledaš i prostudiraš moje postove vidjet ćeš da se moja diskusija temelji na promišljanjima i nalazima poznatih svjetskih naučnika, biologa, geologa, fizičara, antropologa itd. stojim iza ovog što tvrdim, a to je lako i provjerit, dovoljno je pregledat postove.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 00:59 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Elvise evo ti jos malo, valjda ti se okice otvore.. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=PpeOD593lCc

Ahmede imas li nesto bolje...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 01:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
spavac je napisao:
Elvise evo ti jos malo, valjda ti se okice otvore.. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=PpeOD593lCc

Ahmede imas li nesto bolje...

Pusti Ahmeda, imas li ti nesto bolje??
:lol: Sta je ovaj covjek uopste rekao?? Nista.
Uporedjuje teoriju evolucije sa teorijom obrtanja planeta oko Sunca :-? :-? :-?
I onda kasnije kaze kako se na kompjuteru ne mogu simulirati evolutivne promjene???!!! Znaci ako ne mozes nesto simulirati na kompjuteru to znaci da to nesto ne postoji odnosno da je nemoguce???
:lol: :lol:
"When we look way back, dogs were always dogs" kaze tvoj veliki naucnik.
A ja njega pitam: "How much back is that?". Izgleda da on jedini vidi "toliko unazad", cak do samog nastanka vrsta pa moze da tvrdi da su psi oduvijek psi.
Ne prestajete odusevljavati, mary je uporan tako da je on vec postao predvidljiv, ali ti i budjav lebac kad se ubacite to je onda za pamcenje.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 01:32 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
rekao dovoljno u prvih 10 min... :evil3: pogotovo od 4 min gdje cova kaze sve vise naucnika sumnja u Darvinovu teoriju..imas puno klipova od njega..

psi oduvijek psi, dok tvoji ne pronadju onu glavnu misteriju "fosilne ostatke prelaznih formi".... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]