Hm... ispade da sam jedino ja stvarno promijenio misljenje i da mi je drago zbog toga. A najlakse je reci kako su ovde svi sektasi, ludi i opijeni i ne razmislivsi o onome sto pisu. Najlakse je reci "Vidi ovog kaspe jes tripa lik... gle ga sto sere o plakanju, izludio covjek!?! kakav jadnik... prosipa nekakvu iskrenost ovde, samo sto ne krene plakati (i ona najjaca) sektas!" I niko i ne pomisli na to zasto i zbog koga on to radi, koliko mu to znaci, kakva mu je namjera. Cemu sve to "cmizdrenje" i pisanje? Al dobro... sve ce jednom doci na svoje valjda. Ko hoce da shvati o chemu ovde tih par ljudi prica shvatice vrlo lako, i bice mu drago zbog toga. Ko nece, (a vecina ih je takvih po mom misljenju, samo to ni sebi ne mogu da priznaju) jebiga. steta. Niko ovde nikoga ne vrbuje ni za sta. nikakva sekta. ljudi se ne poznaju, pisu iz srca, otvaraju se zbog drugih, bez ikakve lose namjere, govore iz svoga iskustva, ne prepiru se oko nekakvih citata koje svako na svoj nacin moze da tumaci, nego govore iz sebe. Nikome niko ovde nista ne namece. I onda se nadje neko da kaze kako su ludi i u zabludi...
Ovo sto sam pisao se odnosi na par ljudi sa foruma, koji ne postavljaju glupave slike, koji ne vrijedjaju, ne omalovazavaju nikoga, a to isto trpe od sviju ostalih. necu da navodim nikove jer se bojim da u nekoga da izostavim.
Citiraj:
valjda svako zna sta mu je ciniti, prihvatiti dobro , lose odbaciti.....
Mada, mora se priznati , da tema o islamskom satanizmu , nikog ne moze ostaviti ravnodusnim. Kao signal za upozorenje, ne mozes da ga zanemaris!
kako je ovo odvratno. i ovako je u vecini slucajeva. Prihvati ono sto ti odgovara i to proglasi dobrim, a ono sto ti ne odgovara odbaci, pljuj po tome i pravi se pametan... ta tema o islamskom satanizmu je trebala biti obrisana cim je napravljena, al ajd. Hocete da ja otvorim temu o hriscanskom satanizmu??? Naci cu tri puta vise primjera nego maran ata za svoju temu. Pa onda o mormonskom satanizmu, pa o budistickom i o svakoj religiji na svijetu... Ali to je glupost i nicemu ne sluzi. Osim za ovako ove pametnjakovice, maran ate i ostale fanatike. ovo je bolesno, a ne kaspa, Dak i ostali.
Znam tacno o cemu govorim jer sam i ja prije sve onako gledao i onako reagovao. I sad vidim koliki sam debil bio. Koliko sam puta covjeka ni krivog ni duznog uvrijedio samo zato sto mi se nije dalo razmisliti i pokusati sagledati stvari drugim ocima, i jer sam se ja osjecao boljim od njega. Sad mi je naravno zao. I znam da mi ti ljudi oprastaju. A ono "cmizdrenje" vidim kao hrabrost i vrlinu za koju vecina i ne zna da postoji.
Ima ovde ljudi koji bi samog isusa hrista pljuvali i ismijavali, samo zato sto im neko ne bi rekao da je to On.