neznam....dali je to bilo tako napravljeno,da mi izadjemo iz dzamije?!
Dali je to bio Allahov cilj da nas preko te zene uputi i blagoslovi,ali mi joj na zalost nismo dopustile
A imala sam vise slicnih dogadjanja
Bilo je to vrijeme kad se nisam vise bavila molitvom,Kur`anom a uvjek sam se izvlacila sa onim"nemam vremena",sto je naravno laz
Pa me je Bog bio stavio na kusnje i kusnje,pogledaj pod temom "Kur `an i muslimani" o dzinima sta sam napisala Sleppy.
Jedne noci,podjem na spavanje,legnem,podmetnem jastuk pod glavom,i bez ikakve molitve pokusavam da zaspim.Na jednom cujem glas koji mi je dolazio s ledja,skroz blizu,kao na uho da mi je neko prisao i povikao gromko.....neznam kako da opisem.To je isto ono kad stanemo iza coska i pokusamo nekoga prepasti pa gasemo"grrrrrrrr" nesto poput toga,kao nesto kad rezi
Ja neznam kako sam to prezivjela

jer je glas bio sasvim jasan i sasvim glasan da bih mogla reci da mi se mozda ucinilo.Ustala sam brzo i popalila sva svjetla po kuci.Dugo razmisljala sta bi to moglo biti.Isto tako,kad god bez molitve pokusam da zaspim,pokrije me nesto(jos u budnom stanju)ko od 200 kg,i ja ne mogu nicime nit maketi nit koga dozvati

A to su strasni trenutci

Tu skoro,bilo je svanulo,probudila sam se i bilo mi je muka da ustanem klanjati sabah

okrenem se ja lijepo na drugu stranu,i podjem put muza da ga zagrlim i nastavim spavati.Od jednom me uhvatilo nesto za lijevo rame i vuklo toliko jako da mi je nestalo daha.Ja sam pokusavala da dozovem ime mog muza ali nisam imala sanse,bilo je jace od mene
To se manje desava onome na kojeg nije bacena crna magija,jer na njega nije niko poslan da ga maltretira.Prividjanja su posljedica crne magije u jednih 99% slucajeva.
Poznajem curu,lijepu i dobru na udaju,i sad od jednom je poludjela.Kad joj se govori da jede,ona kaze"Hvala,ali ja sam sad jela od mrtve djece,oci su im najukusnije",i tako puno stvari koje jednostavno za tudji pojam nisu normalne.Ali hodza koji je lijecio rekao je da joj je momak koji joj je nudio brak dao cigaretu,poslije koje je poludila
Bitno je da navedem,da to ne lijeci hodza,vec Bog putem tog njegovog roba.
Eto,moj deda mi je govorio,da je bio u posjetu svojoj sestri,uhvatio ga mrak a on je posao pjesice kuci.U dolini kud protice rijeka,preko drvenog mosta.poceo mu se sapletati zec oko nogu,kaze:tako brzo da vise nije mogao hodati od njega.Od jednom se zec poceo pretvarati u bijesnog psa,on kaze;poceo me hvatati strah i potegao sam za kamen.Pseto se ispravilo na zadnjim nogama i rekolo;"cik,cik me gadjaj ako smijes!"
boahhh ,sva se jezim!On je ispustio kamen i trececi zazmurio i prosao pored psa u nadi da ga nece napasti,nije se okretao
hmmm,ima toga puno.I Sleppy budi sretan sto se to tebi ne desava i obracaj se Bogu nek podrzi tako.Jer,to ne moze svako da izdrzi