Draga sestro drago mi je da se interesuješ i rado ću ti odgovoriti, ta droga se zove ,,LJUBAV PREMA ISTINI'' i ona veoma opija nju su konzumirali i Apostoli pa im rekoše da su se napili neznajući za tu novu drogu. Glavni uzgajivač tog narkotika je Bog a prvi diler Isus iz Nazareta koga nazvaše jeretikom a njegove učenike čudacima današnjim rečnikom (narkomanima istine) i na tvoju radost ima nas malo jer je tako Bog rekao da će biti zato se ne brini nije prelazno i neće te to zakačiti. Prvi simpromi te bolesti su zavisnost od Boga i Njegove reči kao od hleba, zatim revnost za očuvanje te kulture (njeno gajenje) zatim sledi faza koja menja čoveka u sasvim drugo biće koje želi svima pružiti ljubav i ukoriti greh i ukazati na istinu terajući neistinu. Zadnja faza je totalna predaja Bogu Duhom i telom na poslušnost i pokornost zato se čuvaj da je ne okusiš jer onda nemožeš umreti.
_________________ ,,Joj dobro je, znaci i vi ste u stvari ljudi ko i mi svi ostali. Uh, covjece eto ja cijelo vrijeme isto to mislim ma ovo su ljudi, ma jesu ljudi, sigurno su ljudi isti ko i mi.,, Brale.
|