banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 00:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jan 2008, 04:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Да Вам се оствари сваки сан,помогао Вам БАДЊИ ДАН,и у кући новац тече,помогло Bам БАДЊЕ ВЕЧЕ.Нек се срећа с' здрављем сроди,МИР БОЖИЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2008, 08:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Vaistinu se rodi!

Srecan Bozic svima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2008, 13:54 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Sretan Bozic :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2008, 14:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Jun 2007, 10:13
Hristos se rodi i sretan Bozic!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jan 2008, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2005, 02:05
" Ko vjerova propovijedanju nasemu i ruka Gospodnja kome se otkri?

Jer iznice pred njim kao sibljika, i kao korijen iz suhe zemlje; ne bi oblicja ni ljepote u njega, i vidjesmo ga, i ne bjese nista na ocima cega bismo ga pozeljeli.

Prezren bjese i odbacen izmedju ljudi, bolnik i vican bolestima, i kao jedan od koga svak zaklanja lice, prezren da ga ni za sta ne uzimasmo.

A on bolesti nase nosi i nemoci nase uze na se, a mi misljasmo da je ranjen, da ga Bog bije i muci.

Ali on bi ranjen za nase prestupe, tucen za nasa bezakonja; kazna bjese na njemu nasega mira radi i ranom njegovom mi se iscijelismo.

Svi mi kao ovce zadjosmo, svaki od nas okrenu svojim putem, i Gospod pusti na njega bezakonja svih nas.

Mucen bi i zlostavljen, ali ne otvori usta svojih, kao jagnje na zaklanje vodjen bi i kao ovca nijema pred onijem koji je strize ne otvori usta svojih.

Od tjeskobe i od suda ze se, a rod njegov ko ce iskazati, jer se istrze iz zemlje zivih i za prestupe naroda mojega bi ranjen.

Odredise mu grob sa zlocincima, ali na smrti bi sa bogatijem, jer ne ucini nepravdu, niti se nadje prevara u ustima njegovijem.

Ali Gospodu bi volja da ga bije, i dade ga na muke. Kad polozi dusu svoju u prinos za grijeh, vidjece pokoljenja, produljice dane i sto je Gospodu ugodno napredovace njegovom rukom.

Vidjece trud duse svoje i nasitice se, pravedni sluga moj opravdace mnoge svojim poznanjem i sam ce nositi bezakonja njihova.

Zato cu mu dati dio za mnoge, i sa silnima ce dijeliti plijen, jer je dao dusu svoju na smrt, i bi metnut medju zlocince, i sam nosi grijehe mnogih i za zlocince se moli." (Isa. 53, 1-12)

Slika

"Zato ce vam Gospod dati znak: eto djevojka ce zatrudnjeti i rodice sina i nadjenuce mu ime Emanuilo". (Isa. 7, 14)

"Jer nam se rodi dijete, sin nam se dade kojemu je vlast na ramenu i ime ce mu biti: cudesni, savjetnik, Bog silni, otac vjecni, princ mirni.

Bez kraja ce rasti vlast i mir na prijestolu Davidivu i u carstvu njegovu da se utvrdi sudom i pravdom od sada dovijeka. To ce uciniti revnost Gospoda nad vojskama" (Isa. 9,6-7)

" A ti, Vitlejeme Efrato, ako i jesi najmladji medju tisucama Judnijem, iz tebe ce mi izaci koji ce biti gospodar u Izrailju, kojemu su izlasci od pocetka do vjecnijeh vremena." (Mih. 5, 2)

Mir Bozji
Hristos se rodi,
Vaistinu se rodi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2008, 14:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Da budemo bolji i da nam bude bolje :lol:

Mir Boziji
Hristos se rodi,
Vaistinu se rodi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2008, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2005, 02:05
Hristos se rodi!

Bolji u vjeri, a ne u nevjeri; bolji u pravdi, a ne u nepravdi; bolji u srbstvu, a ne u nesrbstvu; bolji u cojstvu, a ne necojstvu; bolji u junastvu, a ne u kukavcluku! :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]