Citiraj:
Volio bih znati na kojim mestima se i dan danas desavaju ovakva isceljenja i koja su duhovna lica danasnjice koja isceljuju.Znam da ce neko odmah reci, da se to moze desiti bilo gde,ako imate vere.No ,vi vrlo dobro znate, kako sama destinacija,rituali i/ili adekvatna osoba uticu na pozitivan ishod.Koliko ja znam, bolesna osoba, cak ne mora ni da veruje,ukoliko je isceljuje pravi "Bozji izaslanik".
У православљу нема исцјелитаља самих од себе то да знаш, већ све долази од Бога, Бог даје, Бог и узима.
У Св. Писму има дио који говори о светој тајни јелеосвећења. Попричај са парохијским свештеницима о томе, тј. о проблему твоје сестре. Немој се ложити на нека мјеста, и неке људе, покушај од своје околине, своје цркве (какви год да су свештеници не изљечују они него Бог, а они не читају своје него Божије), код љекара свакако, па онда иди до Острога, и светиња осталих. Ни у ком случају немој ићи гатарима, видовњацима, биоенергетичарима, бабама које саливају страву, приученим гуруима који су били годину-двије на далеком истоку (ако су и били толико чак), чак уопште гуруима, и осталим преварантима па макар они и као успјевали нешто.
Немој ићи у манастир Прибина Глава код оног рашчињеног монаха који је шатро прозорљив, огулиће те брате до голе коже. Што се тиче њега нећу да трошим даље ријечи, али ако не вјерујеш објаснићу ти све на ПП (можда нећу одмах због времена али хоћу сигурно).
Поздрав и збогом млад јуначе!