banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jun 2025, 17:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Okt 2006, 15:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2006, 23:30
i ona je postojala ... te i njoj treba pomoci da obnovi svoj rad !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ako i na ovoj temi dođe do prepucavanja i izrugivanja zatvoriću je.

Ako se neko ne slaže sa autorom teme i smatra da je totalno "polupao lončiće" onda nega ignoriše njega i njegove teme. U suprotnom, kada dođe do prepucavanja i provociranja, svi se spuštate na dosta nizak nivo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2006, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Mene samo zanima da li se ikada iko igdje predstavio kao bosanskohercegovac?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2006, 00:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:

Jest bre...kako nije...pa Skljoco je...i njegova baba je....:D

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2006, 16:43 
Pripravnik
Pripravnik

Vader je napisao:
Ako i na ovoj temi dođe do prepucavanja i izrugivanja zatvoriću je.

Ako se neko ne slaže sa autorom teme i smatra da je totalno "polupao lončiće" onda nega ignoriše njega i njegove teme. U suprotnom, kada dođe do prepucavanja i provociranja, svi se spuštate na dosta nizak nivo.

prijatno ste me iznenadili gospodine urednice ,
jedno hvala je suvise malo ali ...
p.s.
gospodine urednice ,
oni sto dodju na moju temu sa provokativnim komentarima upravo imaju za cilj da Vas isprovociraju i da zatvorite temu koju sam ja otvorio a koja se njima nesvidja.
znate , zatvaranje je njima nagrada a meni "samarcina"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2006, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Imam i to u vidu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2006, 21:40 
Pripravnik
Pripravnik

_Felix_Moses_ je napisao:

kad sam ja poceo da skrabam po jednom forumu tamo davne '' 98.godine i da razbijam "bosnjacku" propagandu bio sam docekan iz svih oruzja i orudja ,
nema kakve mi sve etikete nisu "prisivali" ali sam ja polako i smireno sve to otrpio te i uspio da predstavim svoju teoriju o drzavnosti i identitetima na jedan vrlo korektan nacin.
spasavao sam sta se spasiti dalo pa su se od mog dolaska mnogi veliki "bosnjaci" povukli i promjenili svoje "bosnjacke" nikove te su svoj patriotizam poceli da iskazuju na jedino ispravan nacin .
i onda ... dogodilo se ono sta se i moralo dogoditi nakon moje uspjesne edukaije ,
mnogi dotadasnji srbi i hrvati mjenjaju svoje srpske i hrvatske nikove i pojavljuju se sa novim nikovima kao bosanci te i oni svoj patriotizam spram bih pocinju da iskazuju na jedino pravi nacin tj. kao Bosanci !
danas jedna od anketa na tom forumu izgleda 0ovako,
:occasion5:
Ja sam Bosnjak
19% [ 19 ]
Ja sam Bosanac
52% [ 52 ]
Ja sam Musliman
3% [ 3 ]
Ja sam Srbin
7% [ 7 ]
Ja sam Hrvat
2% [ 2 ]
Ja sam Jevrej
12% [ 12 ]
Ja spadam u ostale
5% [ 5 ]

Ukupno glasova : 100

:-({|=

ima i bit ce Bosne i Hercegovine ,
i u njoj Bosanskohercegovaca iliti Bosanaca !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2006, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Ajd ponovo procitaj moje pitanje i razmisli malo o njemu, pa ces vidjeti da nije na nacionalnom nivou vec regionalnom.

Citiraj:
Kako je nastao bosanac? Medvjed silovo bukvu.

Citiraj:
Kako je nastao hercegovac? Magarac abortiro.

Nagradno pitanje: Ovo je dio dialoga izmedju koja dva lika?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 02:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
e skljoco na cemu ti gubis vreme , tvoj nacionalizam je jednako debilan i neutemeljen kao i nacionalizam ljudi koje ti pokusavas 'prevaspitati' svojom idiotskom unitaristickom tezom 'bosansko hercegovacke 'nacije i stvarno ne vidim cemu ova tvoja poprilicno jadna i malogradjanska sitnoburzoaska izlaganja , jer sta ti u stvari nudis , jedno sranje zamjenjujes drugim , kao sto sam vec mnogo puta napisao promjena simbola nije promjena odnosa prljavstina na rukama je i dalje ista , sva moc natrag tamo gdje i pripada u ruke svih ljudi ruke naroda :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 14:23 
Pripravnik
Pripravnik

groznium je napisao:
e skljoco na cemu ti gubis vreme , tvoj nacionalizam je jednako debilan i neutemeljen kao i nacionalizam ljudi koje ti pokusavas 'prevaspitati' svojom idiotskom unitaristickom tezom 'bosansko hercegovacke 'nacije i stvarno ne vidim cemu ova tvoja poprilicno jadna i malogradjanska sitnoburzoaska izlaganja , jer sta ti u stvari nudis , jedno sranje zamjenjujes drugim , kao sto sam vec mnogo puta napisao promjena simbola nije promjena odnosa prljavstina na rukama je i dalje ista , sva moc natrag tamo gdje i pripada u ruke svih ljudi ruke naroda :)

" ... "]e skljoco na cemu ti gubis vreme , tvoj nacionalizam je jednako debilan i neutemeljen kao i nacionalizam ljudi koje ti pokusavas 'prevaspitati' svojom ... "

nikakvo "prevaspitanje" nije mi ni na kraj pameti vec ja zelim da srbima,hrvatima i "bosnjacima" objasnim na kulturan , tolerantan i neposredan nacin samo jedno a to je ,
da je
- drzava Bosna i Hercegovina drzava
Bosanskohercegovackog naroda !

moja edukacija ima humani karakter jer kad to srbi , hrvati i "bosnjaci" svate onda ce se po logici stvari veliki broj njih oduprijeti svim vrstama manipulacija kao i svim lazima koje ce im nametati snage koje rade na unistenju BH drzave a koje ih zele da zloupotrijebe za taj cilj .
ja polazim od stanovista da je veliki broj srba,hrvata i "bosnjaka" zitelja drzave BH bio strahovito izmanipulisan u periodu kad je BiH bilo najteze a da se i danas sve cini na tome da se postignuti nivo izmanipulisanosti zadrzi sto duze .
teza ,
da je drzava BH drzava
- i srpskog
- i hrvatskog
- i "bosnjackog"
naroda bila je
osnova za genocid nad Bosanskohercegovackim narodom.
ta ista teza je jos uvijek u opticaju
pa je i osnova za novi genocid nad Bosancima svih etnosa i religija
jos uvijek aktuelna i "mobilna"!
ako ja bar jednog srbina,hrvata il "bosnjaka" spasim od te manipulacije i lazi te se on odupre da ucestvuje u genocidu nad Bosancima onda je moja misija ispunila svoj cilj.
medjutim ,
tvoj stav mi izgleda vrlo opasno i "rusilacki" jer ti NE razlikujes , ili neces da razlikujes ,
- bosanskohercegovacki Patriotizam od
- srpskog
- hrvatskog i
- "bosnjackog" patriotizma !
blesavo je i diskutovati o tome ali eto ,
ti sve to umota u oblandu simbola sto je nemoguce !
- dodik je patriota drzave srbije
- miro je patriota republike hrvatske
- silajdzic je patriota drzave turske
a
- tanovic je patriota drzave Bosne i Hercegovine !
---------------------------------
sta je ovdi Nenormalno i Nemoralno i Nelogicno i Necivilizovano i Nedemokratski i Neljudski iii ...
pa valjda to ,
sto su
" konstitutivci "
- dodik srbin
- miro hrvat i
- silajdzic "bosnjak"
a da je
" nekonstitutivan "
- tanovic Bosanac !

---------------------------------------
sve je oko "ovoga" i previse jasno i logicno da bi nekom uspjelo da to zamuti .
sve je ko Dan !
uzeti drzavu BH iz ruku Patriota drugih drzava
i vratiti je u ruke njenih , bosanskohercegovackih Patriota !
sve vrlo jasno i jednostavno !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2006, 23:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
he he , da prorok je uvijek neprihvacen u svome kraju :D ,

Citiraj:
tvoj stav mi izgleda vrlo opasno i "rusilacki" jer ti NE razlikujes , ili neces da razlikujes ,
- srpskog
- hrvatskog i
a

I nema razlike izmedju navednih oblika dekadencije ljudskog drustva nazvanog patriotizam pa bio on srpski, hrvatski , bosnjacki , ili bosankohercegovacki , jer se iz svega krije materijalni interes oligarhija svake od navedenih teza jer je upravo velicanje svake od njih znaci prihvatanje trenutnog drustvenog poretka podjela ljudi na klase , povlastene i pokorne , svaki patriotizam ne nosi ljudima nista dobro nego nosi potencionalno sjema zla , jer velicijacu "svoju " naciju potencionalno se stvara mrznja i zavist prem drugima odvratna psihologija gomile i pripadnosti grupe jer samim rodjenjem svi smo ljudi , druge podjele su neprirodne .iskreno mi se gadi bilo koji patriotizam i velicanje nacije pa tako i ovaj tvoj jer je korijen zla u velicanju bilo kojih oblika despotizma --piramida moci pa tako i tvoje drzave bosne i hercegovine koja ce opstajati samo kao kolonija EU/Sad i neokolonijalne imperije dokad im to bude odgovaralo.

Citiraj:
moja edukacija ima humani karakter jer kad to srbi , hrvati i "bosnjaci" svate onda ce se po logici stvari veliki broj njih oduprijeti svim vrstama manipulacija kao i svim lazima koje ce im nametati snage koje rade na unistenju BH drzave a koje ih zele da zloupotrijebe za taj cilj

1. tvoja edukacija tesko da ce imati ucinka na bilo koga nego mozda na jacanje tvoga ega ali nikoga drugog , skljoco ti jednu manipulaciju zamjenjujes drugom , ja sam prvi za to da se unisti drzava BiH ne samo ona nego sve drzave - cijela civilizacija koja se zasniva na prinudi .
Nema svaka doktrina humani karakter , a pogotovo stavke koje si gore naveo jer je drzava najcinicnija i najpotpunija negacija ljudskosti, ona razbija univerzalnu uzajmnost svih ljudi na zemlji i udruzuje se sa jednim dijelom ljudi samo da bi mogla unistiti , porobiti sve druge,. Njezina zastita pokriva samo njene vlastite gradjane i ona ljudsko pravo covjecnost priznaje samo u okvirima svojih granica , ako ne zeli propasti mora nastojati postati sto mocnija , mora prozdirati da ne bi bila prozdrta jer dve sile (drzave ) slicne po jakosti a istodobno tudje jenda drugoj ne mogu koegzistiarati a de se medjusobno unistavaju sto je naravno na grbaci prostih ljudi a ne nikako povlastenih grupa koje upravljaju masom,

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 14:18 
Pripravnik
Pripravnik

groznium je napisao:
he he , da prorok je uvijek neprihvacen u svome kraju :D ,

Citiraj:
- srpskog
- hrvatskog i
a

I nema razlike izmedju navednih oblika dekadencije ljudskog drustva nazvanog patriotizam pa bio on srpski, hrvatski , bosnjacki , ili bosankohercegovacki , jer se iz svega krije materijalni interes oligarhija svake od navedenih teza jer je upravo velicanje svake od njih znaci prihvatanje trenutnog drustvenog poretka podjela ljudi na klase , povlastene i pokorne , svaki patriotizam ne nosi ljudima nista dobro nego nosi potencionalno sjema zla , jer velicijacu "svoju " naciju potencionalno se stvara mrznja i zavist prem drugima odvratna psihologija gomile i pripadnosti grupe jer samim rodjenjem svi smo ljudi , druge podjele su neprirodne .iskreno mi se gadi bilo koji patriotizam i velicanje nacije pa tako i ovaj tvoj jer je korijen zla u velicanju bilo kojih oblika despotizma --piramida moci pa tako i tvoje drzave bosne i hercegovine koja ce opstajati samo kao kolonija EU/Sad i neokolonijalne imperije dokad im to bude odgovaralo.

Citiraj:
moja edukacija ima humani karakter jer kad to srbi , hrvati i "bosnjaci" svate onda ce se po logici stvari veliki broj njih oduprijeti svim vrstama manipulacija kao i svim lazima koje ce im nametati snage koje rade na unistenju BH drzave a koje ih zele da zloupotrijebe za taj cilj

1. tvoja edukacija tesko da ce imati ucinka na bilo koga nego mozda na jacanje tvoga ega ali nikoga drugog , skljoco ti jednu manipulaciju zamjenjujes drugom , ja sam prvi za to da se unisti drzava BiH ne samo ona nego sve drzave - cijela civilizacija koja se zasniva na prinudi .
Nema svaka doktrina humani karakter , a pogotovo stavke koje si gore naveo jer je drzava najcinicnija i najpotpunija negacija ljudskosti, ona razbija univerzalnu uzajmnost svih ljudi na zemlji i udruzuje se sa jednim dijelom ljudi samo da bi mogla unistiti , porobiti sve druge,. Njezina zastita pokriva samo njene vlastite gradjane i ona ljudsko pravo covjecnost priznaje samo u okvirima svojih granica , ako ne zeli propasti mora nastojati postati sto mocnija , mora prozdirati da ne bi bila prozdrta jer dve sile (drzave ) slicne po jakosti a istodobno tudje jenda drugoj ne mogu koegzistiarati a de se medjusobno unistavaju sto je naravno na grbaci prostih ljudi a ne nikako povlastenih grupa koje upravljaju masom,

postujem i cjenim tvoj stav
i zbog tog postovanja necu ni zuriti sa svojom replikom ,
treba mi za nju malo vise vremena !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Ja sam Bosnjak
19% [ 19 ]
Ja sam Bosanac
52% [ 52 ]
Ja sam Musliman
3% [ 3 ]
Ja sam Srbin
7% [ 7 ]
Ja sam Hrvat
2% [ 2 ]
Ja sam Jevrej
12% [ 12 ]
Ja spadam u ostale
5% [ 5 ]

Мили Шкљоцо, па на том вашем форуму Срби и Хрвати који су '73 године чинили 97% становништва БиХ (тада када сте се могли изјашњавати и као Еским, ако сте се тако осјећали),
данас чине цијелих 9% ваше идеалне БиХ.

То мени лично не говори о томе да су се ти људи *расточили у ништавилу* како би рекао Шекспир,
већ ми много тога говори о вашим правим намјерама.

Овога пута вам нећу пожелити добро, јер би то било лицемјерно од мене.

Аллах иманет, драги шкљоцо!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 20:46 
Pripravnik
Pripravnik

Damaskin je napisao:
Ja sam Bosnjak
19% [ 19 ]
Ja sam Bosanac
52% [ 52 ]
Ja sam Musliman
3% [ 3 ]
Ja sam Srbin
7% [ 7 ]
Ja sam Hrvat
2% [ 2 ]
Ja sam Jevrej
12% [ 12 ]
Ja spadam u ostale
5% [ 5 ]

Мили Шкљоцо, па на том вашем форуму Срби и Хрвати који су '73 године чинили 97% становништва БиХ (тада када сте се могли изјашњавати и као Еским, ако сте се тако осјећали),
данас чине цијелих 9% ваше идеалне БиХ.

То мени лично не говори о томе да су се ти људи *расточили у ништавилу* како би рекао Шекспир,
већ ми много тога говори о вашим правим намјерама.

Овога пута вам нећу пожелити добро, јер би то било лицемјерно од мене.

Аллах иманет, драги шкљоцо!

eh , ipak si ti samo jedan najobicniji bosanskomrzac i ja te zbog toga sazaljevam jer onaj ko mrzi bolje da se nije ni rodio .
zivot je ljubav pa ga osobe koje znaju da mrze nikad nece ni upoznati.
a sto se tice "naseg" foruma ja sam na njemu banovan vec skoro pa godinu dana .
medjutim, "posljedice" mog gostovanja na tom forumu su vidljive na ovoj anketi koju ja nit sam ppostavljao nit sam na njoj ucestvovao .
inace ,
tvoj komentar je izraz tvoga stanja duha a posebno si jasan kad govoris o vrimenu kad se Bosancima muslimanima nije dozvoljavalo da budu ni neopredjeljeni .
to je vrime za kojim ti zalis , eh ... ljudski rode ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2006, 23:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
hahahaa ziva komedija......Skljoco is in the action:D

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2006, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шкљоцо нико вас не мрзи, ви сте нам један од најдражих ликова овдје, мада понекад појединима досади када се понављате...

Ваше приче су, за већину учесника овог форума, урнебесно смијешне и забавне, и не могу заиста да вјерујем да их ви озбиљно схватате.
Сигуран сам да сте само човјек весељак који нам овим надреалним хумором уљепшава, иначе тмурне дане.

Драги шкљоцо, велико хвала,
мени сте толико пута измамили осмјех и поправили расположење, а надам се да нисам једини који тако мисли!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2006, 11:21 
Pripravnik
Pripravnik

Damaskin je napisao:
Шкљоцо нико вас не мрзи, ви сте нам један од најдражих ликова овдје, мада понекад појединима досади када се понављате...

Ваше приче су, за већину учесника овог форума, урнебесно смијешне и забавне, и не могу заиста да вјерујем да их ви озбиљно схватате.
Сигуран сам да сте само човјек весељак који нам овим надреалним хумором уљепшава, иначе тмурне дане.

Драги шкљоцо, велико хвала,
мени сте толико пута измамили осмјех и поправили расположење, а надам се да нисам једини који тако мисли!

Шкљоцо нико вас не мрзи, ви сте нам један од најдражих ликова овдје,

:D
Hvala !

a za smih ... ide ona ...
ko se zadnji smije , najsladje se smije ! :D
kad se vi ismijeta onda cu ja pocet ... :BIG:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2006, 11:29 
Pripravnik
Pripravnik

hajd da ti ispricam to o smihu ,
postavim ja temu na jednom forumu podd naslovom,

" ko je minir'o cacu ? "
i onda se njih "milion" sleti oko mene ,
gdje si , sta si , ko si , ma napravise budalu od mene .
smijali se dva dana a onda ja objasnim,
vozeci ja bacio pogled na novine i procitao da je neki mezar miniran u sarajvu ...a koga srbi imaju minirati u sarajvu vec cacu ... objasnim ja naivno ...
a onda se puna dva dana ponovo sve srucilo na mene ,
nisi ti normalan i tako to ,
onda se nekom od njih otrgne te mi objasni da je miniran izetbegovicev mezar a ne cacin !
ha , ja upravo to cek'o pa se cetvrti dan kao taprepasteno i upitam ,
a ko bi minir'o aliju kad nikom nista nazao nije ucinio sem Bosancima a Bosanci se tim nebave ?
vjerovatno se radi o gresci ?
i onda sve ponovo ali nekako bez smiha ...
i ja sesti dan objasnim da je aliji sto se tice srba najsigurnije na palama i u banja luci ... a ako su srbi bili mineri onda su milion posto promasili , htjeli cacu pa digli aliju !
i onda sam ja ,
sedmi dan
Banovan , bez rijeci !

jstina je bolan 'ebena , na pocetku smisna ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2006, 14:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Sep 2006, 16:11
Katolicka crkva je katolicka crkva, svejedno je da li se nalazi u Rimu , u Pragu ,Rio de Zaneiru ili u Zanzibaru. Ne postoji nikakva ''bosanska katolicka crkva'' , nego samo vrhbosanska biskupija (ili nadbiskupija ,to bas i znam) koja je direktno odgovorna Vatikanu i svetoj stolici kao i sve ostale biskupije po svijetu. Katolicka crkva ne poznaje drzavne i nacionalne razlike. Za njih je bitno samo koliko im ko kapitala donosi a Bosna je tu na dnu ljestvice .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2006, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Да али до чега доводиш учеснике форума овако провокативним понашањем ?

Хоће ли ти бити лакше ако се сви Хрвати и срби са форума изјасне као босанци или пеђу на ислам?

Или ће ти бити још лакше ако се сви који неће тако да се изјасне, иселе у Хрватску и Србију?

Зар не можеш прихватити да Хрвати и Срби у БиХ (који ту нису од јуче) неће да се декларишу другачије него оно што јесу (за разлику од неких),
или да једноствано прихватиш чињеницу да се таква БиХ какву је ти и слични замишљате, њима једноставно не свиђа?

Што без везе провоцираш људе којима је ионако пуна капа политике?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]