"Jer je s tobom Gospod Bog Tvoj kuda god ides" (I.Navin 1,9) ili Koliko je moje povjerenje u Boga ?
Moje proslonedeljno iskustvo , sada kada razmisljam trezvene glave i smirenih emocija me je uvjerilo da onda kada mislim da sam jak u vjeri da sam onda najranjiviji. Shvatio sam da je to plod mog ponosa (sto nikako nevalja ) koji me je oborio tako silno ,da sam pomislio pritisnut mukom da me je Bog napustio. Znate nisam znao da je moj "pancir "vjere tako neotporan na malo veci kalibar sotonine municije, zaista nisam znao ali sad znam i uvjerio sam se u dvije stvari:
1. Bog me nece nikada ostaviti jer me
:" LJubi ljubavlju vjecnom "
2. Da kad se smatram "jakim", da sam onda najslabiji!
Kako samo ljudska sujeta sirom otvara vrata za sotonino djelovanje.
Hvala dobrom Bogu sto je bio uz mene i za mene izvojevao pobjedu nad prevarantom, hvala mu !
Draga braco cuvjte se , i ma kako problemi bili veliki i beznadezni pouzdajte se ,oslonite se na Boga a ne na sebe, ne ocjavajte jer tada ste lak plen
jer sotona ide kao ricuci lav da vas prozdere.
Rekao je nam
:"[b]Svim se srcem svojim uzdaj u Gospoda a na svoju misao nemoj se oslanjati " (Poslovice 1,5). i obecao :
"Jer kad si ti Gospoda, koji je zaklon moj kad si svevisnjeg izabrao za utociste svoje
Nece tebe ni jedno zlo snaci,
niti ce udarac stici do satora tvoga,
jer ce andjelima svojim on zapovedati
da te cuvaju po svim putevima tvojim.
I oni ce tebe na ruke uzeti da gde nogom
svojom ne zapnes.
Nastupices na lava i na zmiju,
pogazices lavica i zmaja.
Kad postavi u me ljubav svoju
izbavicu ga,uzvisicu ga,
jer ime moje zna.
Zazvace me i uslisicu ga,
s njim cu biti u nevolji: izbavicu ga i proslavicu ga.
Nasiticu ga dugim zivotom
i spasenje cu mu svoje pokazati !!! (Psalam 91, 9-16 )
Puno pozdrava sintorr