banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 22:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Da li je Isus bio Bog
PostPoslato: 10 Okt 2008, 22:08 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Okt 2008, 21:59
Bissmillah...pocecu ajetom gdje Allah dz.s kaze:
"Nego,istinom suzbijamo laz,istina je ugusi i lazi nestane;a tesko vama zbog onoga sto o Njemu iznosite"(el enbija 27)

Nase muslimansko vjerovanje je da je Isus-Isa a.s bio jedan od 25 u Kuranu spomenutih Poslanika,data mu je knjiga Indzil(biblija) koja je dozivila iskrivljnja sto dokazuje 50.000 velikih gresaka i kontradiktornosti koje su nadjene u njoj...zar da u takvu objavu vjerujemo,la illahe ilellah...stav krscana je da je on tjelotvoreni bog,subhanAllah,tesko se njima zbog tih rijeci...

Da li je Isus bio zaista Bog?Ako smo imalo pametni i ako imalo imamo mozga a svi vjerovatno smatramo da imamo,ova tvrdnja da je Isus bio bog moze se shvatiti netacnom samim kontrapitanjemA LI JE ISUS TVRDIO DA JE BOG...Isus nikada za svoga zivota,dok je hodao ovom zemljom nije rekao JA SAM BOG ili OBOZAVAJTE ME...ni u jednoj od 66 biblijskih knjiga ili 73 kod rimokatolika se ne nalazi izjava isusa da je on bio Bog....pa se pitam ko smo mi da nazivamo bogom nekog ko to za sebe nije htio nikad ni reci,nego je cak rekao: "moj Otac je veci od mene"(ivan 14:28)....iz ove recenice svaki pametan covjek koji razmislja moze shvatiti da je rekao da ima neko veci od njega...pa ako je isus bog pa zar ima neko veci od boga....zapitajte se

I na kraju pitanje za sve krscane....neka mi neko od vas kaze 2 odgovora:
1.JESAM LI UPRAVU KAD KAZEM DA JE ISUS SIN COVJECIJI(tako se u bibliji cesto nazivao isus)
2.Koliko bog ima sinova

ps:molim bez dugih tekstova jer niko nemoze to citati,sve u granicama normale....i sto manje linkova daji te da bi tema bila kvalitetnija.sellam

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2008, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
:lol:

Sledeći put pokušaj sa Sin Božji.

ALi DJizs je Čak Norisov stariji burazer, ako te baš zanima.
A pitanje za tebe, zašto te i to interesuje kad si već zatrovan svojim vjerskin fundamentalizmom, a.k.a. debilizmom...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2008, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
partija je rekla da nema boga, ni isusa, ni allaha, sam' crvena knjizica nudi izbavljenje radnichkoj klasi

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2008, 22:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 10 Okt 2008, 21:59
Sassy je napisao:
:lol:

Sledeći put pokušaj sa Sin Božji.

ALi DJizs je Čak Norisov stariji burazer, ako te baš zanima.
A pitanje za tebe, zašto te i to interesuje kad si već zatrovan svojim vjerskin fundamentalizmom, a.k.a. debilizmom...

Ako nemas pojma o svoj vjeri radje se nejavljaj...Isus je u bibliji nazvam cak 70 puta sa SIN COVJECIJI a samo 13 puta se kaze BOZIJI SIN...o tome govorim...samo sad zelim kompetentnog krscanina koji ce mi to potvrditi i odgovorit ako moze na temu pa da nastavim sa dokazima.sellam

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2008, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
manitu uci da svira je napisao:
partija je rekla da nema boga, ni isusa, ni allaha, sam' crvena knjizica nudi izbavljenje radnichkoj klasi

chak shta vishe, primjechujesh li nemogucnost uspostavljanja dijaloga izmedju bozije djece i njihovih sledbenika, ili poslanici lazu, ili se onaj gore previshe zajebava

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 03:02 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ajd prekopaj stare teme, vec se pricalo o tome. dosadile te price i partizanima. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]