Ponekad navratim na DiR, ali mi je ovo jedno od rijetkih javljanja ovdje, posto nisam puno upucen u DiR, a interesuje me, tako da nemam sta pametno reci, te je bolje da cutim. Bar ja to tako vidim.
Jos, problem je u tome sto ne znam kome mogu da vjerujem ovdje, na ovom podforumu, da bih mogao poceti diskutovati ovdje, jer je ovo ipak osjetljivija oblast od npr. Zabave i sl. Npr, koliko mi se cini, po njegovim prijasnjim postovima, ovdje Maran Ata kvari svaku diskusiju (pa tako i ovu), dijeljeci sviju na jeretike i nejeretike, tako da on unaprijed ne dobiva moje povjerenje.
Nego, da predjem na stvar...
I mene interesuje sta je bioenergija. Zna li neko konkretno da to opise, sta je to, cime se bavi?
Konkretno, ovdje sam navratio jer sam mi se danas nesto desilo sto je promijenilo moje misljenje o bioenergiji. Nas par je sa po 2 prsta podiglo jednu osobu veoma visoko (nemojte mi se smijati), nakon izvrene odredjene radnje, dok je prije toga bilo nemoguce podignuti tu istu osobu. Nakon toga sto smo uradili, osoba je bila skoro "laka kao pero", tako da smo je lagano mogli podici. O tome sam saznao juce, danas isprobao i uvjerio se.
Toliko za prvo (duze od 2 rijeci) javljanje.