banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Jul 2025, 12:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Levitacija
PostPoslato: 20 Jan 2006, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Levitacija

Prvo živo biće koje lebdi u vazduhu bez mehaničke pomoći i bez - krila; Da li će svi ljudi moći da lete; Šta znaju tibetanski i indijski sveštenici

autor teksta: D. Vuković

Bogovi orijentalne mitologije imali su posebnu sposobnost - mogli su da lete, ali i obični smrtnici mogli su da ovladaju ovom jedinstvenom veštinom. Primera radi, indijski bramani, jogiji i fakiri mogli su da se uzdignu i lebde iznad tla. U vedama postoji poglavlje o levitaciji, neka vrsta smernica kako dospeti u stanje neophodno da bi se lebdelo. Na nesreću, značenje mnogih starih reči i rečeničkih konstrukcija je nepovratno izgubljeno u proteklih nekoliko vekova te ova izuzetno važna uputstva ne mogu da se prevedu na savremene jezike.
Što se tiče antičkih levitatora, prema raspoloživim istorijskim izvorima, oni su bili u stanju da se izdignu iznad zenlje do visine od 90 santimetara i nisu levitirali da bi ostavili utisak na gledaoce, već da bi se našli u što pogodnijem položaju za obavljanje verskih obreda.

U religioznoj ekstazi

I Evropljani odavno znaju za levitaciju, ali postoji bitna razlika između istočnih i zapadnih srednjevekovnih levitatora. Za razliku od bramana, jogija i lama, sveštenici u Evropi nikada nisu posebno obučavani da bi levitirali, oni su se izdizali u vazduh nakon dostizanja stanja potpune religiozne ekstaze. Prema nekim istorijskim izveštajima, Serafim Sarovski, arhiepiskop Novgoroda i Pskova, jedan od ruskih "levitatora", izdizao su se iznad zemlje u molitvenom zanosu a u moskovskim hronikama piše da je Sveti Vasilije lebdeo nad rekom naočigled zaprepašćenog naroda.
Ni katolički sveštenici ne zaostaju za ruskim. Prema verskim knjigama, broj svetaca koji su posedovali dar lebdenja dostiže tri stotine. Najpoznatiji među njima je bio Josif Desa, rođen na jugu Italije, koji je povremeno padao u duboku esktazu i izdizao se iznad tla. Jednom je levitirao i pred papom. Naime, kada je primljen kod pape Urbana VIII, toliko se uzbudio da je počeo da lebdi. Pošto ni na koji način nije mogao sam da se spusti na zemlju, starešina franjevačkog reda je morao da ga "prizemlji".
U XIX veku je najpoznatiji levitator bio Danijel Daglas Hjum. Njegov prvi let je urednik jednih američkih novina opisao rečima: "Sasvim iznenada, Hjum je počeo da se
izdiže u vazduh na opšte zaprepašćenje svih prisutnih. Mogao sam da vidim kako njegova stopala lebde otprilike jednu stopu iznad poda. Hjum nije bio u stanju da govori jer ga je zbog iznenadnog strana uhvatio grč od glave do nožnih prstiju. Posle izvesnog vremena se spustio na zemlju, a onda ponovo izdigao u vazduh. Prilikom trećeg uspenja, izdigao se sve do tavanice." Kasnije je Hjum odlučio da nauči da levitira i uspeo u tome. Svoje izuzetne sposobnosti prikazao je hiljadama posmatrača, među kojima su bile i mnoge slavne ličnosti, pisci, političari i priznati naučnici. Niko od prisutnih ga nikada nije optužio za prevaru ili opsenu.

Leteće lame

Krajem XX veka proročica Marisa Lozinskaja sedela je za svojim stolom jednog nedeljnog popodneva u poljskom gradu Goškovice. Kod nje je bilo nekoliko osoba koje su želele da im
prorekne sudbinu. Jedna od njih, Aneli Vozgovskaja, je ovako opisala sledeći događaj: "Iznenada je Marisa rekla da ima glavobolju. Prestala je da gleda u karte, lice joj je pobledelo
a ona je zajaukala od bola. U tom trenutku sam videla kako se polako izdiže iznad tla bez bilo kakvih pokreta tela. Ljudi na trgu bili su zaprepašćeni videvši ženu koja lebdi oko tri metra iznad tla. Ovo je trajalo nekoliko minuta, a zatim je počela da se spušta i kada su njena stopala dotakla tlo, pala je licemprema zemlji."
Doktor Dobžinski je prvi pregledao onesvešćenu proročicu. "Njene oči bile su zatvorene, a puls joj je bio slab. Kada se osvestila zapitala je: Zašto ležim ovde? Ispostavilo se da se nije sećala šta joj se dogodilo", rekao je on.
Dnevni list "Žiće Varšavi" javio je da je desetak ljudi videlo ovaj neverovatan događaj 1997. godine a naučnici koji istražuju fenomen levitacije kažu da ono što se desilo proročici nije i najmarkaniji događaj te vrste.
Veština levitacije se još uvek se neguje u Indiji i Tibetu. Mnogi naučnici koji se bave orijentalistikom spominju i fenomen "letećih lama". Aleksandra David-Nil, britanski istraživač, je jednom prilikom bila svedok leta budističkog sveštenika. Sveštenikje preleteo nekoliko desetina metara preko planinskog platoa Čang Tang. On je odskakivao od zemlje, poput teniske loptice, svaki put kada bi se ponovo podizao u vazduh. Njegov pogled je bio uperen prema nekoj "zvezdi vodilji" koju niko osim njega nije video na bleštavom dnevnom svetlu.
Jogiji, majstori transcedentalne meditacije, su veoma uspešni u levitiranju. U Vašingtonu je 1986. održano takmičenje u ovoj vešini, u kome je učestvovalo oko dvadeset jogi letača. Rekord u visini lebdenja postignut je na oko 60 santimetara od zemlje, dok je najduži let iznosio 180 santimetara.
Kineski sveštenici su fenomen levitacije prikazali pred naučnicima i novinarima, koji su sve donedavno ovu veštinu, kao i antigravitaciju, tretirali kao nešto potpuno besmisleno.

I sa i bez hipnoze

Međutim, mada ima mnogo kontroverzi, to shvatanje se uveliko menja. Neki istraživači tvrde da je levitacija rezultat biogravitacionog polja koje stvara posebna vrsta mentalne energije koju emituje mozak. Aleksandar Dubrov, doktor bioloških nauka, podržava ovu hipotezu. Ona ukazuje da levitatori svesno stvaraju biogravitaciono polje tako da kasnije mogu da ga kontrolišu i menjaju smer leta.
Na specijalistima je da dokažu ili opovrgnu priče o ljudima sposobnim da savladaju zemljinu težu bez korišćenja posebne opreme. Ovakva istraživanja su već u toku. Naime, na odeljenju za psihologiju jednog od ruskih univerziteta izveden je zanimljiv eksperiment. Hipnotizer je osobi koju je hipnotisao rekao da se nalazi u svemirskom brodu u orbiti Zemlje i da će se "naći" u bestežinskom stanju. Kada su pogledali instrumente, naučnici nisu mogli da veruju očima: težina hipnotisane osobe je - nestala.
Ruski lekar Jevgenij Podkletnov izazvao je pravu senzaciju objavljivanjem rezultata svojih eksperimenata. On je ohladio specijalan disk do temperature od 167 stepeni ispod nule i stavio ga u elektromagnetno polje koje je na disk delovalo tako što je počeo sve brže da se okreće. Kada je disk dostigao 3000 obrtaja u minuti, predmeti stavljeni iznad njega su počeli da - gube težinu. Izveštaj Podkletnova, kako piše "Pravda", imao je efekat bombe. Posle njega su mnogi istraživači počeli da objavljuju brojne slučajeve antigravitacionog fenomena.
Američki naučnik Džon Šnurer iz Ohaja predstavio je vrlo interesantne rezultate svojih istraživanja gravitacionog polja. Suština njegovog eksperimenta je sledeća: superprovodnik, postavljen iznad magneta, lebdi u vazduhu (ovaj fenomen je već poznat kao "Majsnerov efekat") a zatim se iznad lebdećeg superprovodnika postavi neki premet kada precizna merenja pokazuju da superprovodnički sistem stvara polje u kome predmeti gube do pet posto svoje težine. Šnurer veruje da bi ovo moglo da bude početni korak u pravcu stvaranja antigravitacionih sistema.
Holandski naučnici su izveli eksperiment koji još više iznenađuje - pošlo im je za rukom da levitiraju žabu. Oni su uvereni da će na kraju uspeti da razviju opremu kojom će moći da podižu predmete, pa i ljude, iznad tla. Ovi istraživači tvrde daje žaba bila prvo živo biće koje se iznad tla uzdiglo bez konverzije mehaničke sile - bez skoka, bez bacanja, bez propelera, krila, udarnog vazdušnog talasa ili bilo čega drugog.
Raniji skeptici kao odgovor na pitanje šta misle o levitaciji sada mogu samo da slegnu ramenima. Bilo bi glupo negirati ovaj fenomen posle "leteće holandske žabe".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Zaista mi je tesko da povjerujem da ljudi mogu da lete. Pa, opet - sve je u glavi, a i u astralu je sve moguce...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 14:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
U prošloj emisiji "Na rubu znanosti" (a u kojoj drugoj?) je bilo riječi o polju nulte tačke. Iako je najmanje rečeno o polju nulte tačke, bio je snimak nekog vrača koji zaista lebdi. Snimak je urednicima emisije dostavio vjerovatno Drago Plećko - legenda, pošto je paralelno sa snimkom išao Plećkov komentar. Rekao je da je to snimak nekog novinara koji je prisustvovao tom događaju i da je to jedini njemu poznat snimak levitacije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2006, 16:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ma ja u to ipak nekako vjerujem. Pa koristimo samo maaaaaali dio mozga. Ako uspijemo da podstaknemo i neke druge komade da rade...svasta moze da bude.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2006, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
PRKOS ZAKONU GRAVITACIJE

Za covjeka, koji je vezan za zemlju, sposobnost ptice da leti uvijek je bio mocan simbol slobode. Jesu li naši preci imali sposobnost da ovladaju levitacijom?

Tri uvažena clana londonskog društva bili su 16. decembra 1868. svjedoci neobicnog dogadaja. Oni su posmatrali poznatog medija Daniela Daglasa Houma kako se uzdiže u vazduh i kako odlazi kroz prozor, a zatim se vraca kroz drugi. Houm je još od ranije bio poznat po cestom levitiranju, a uspjevao je mentalnim putem premještati stvari s jednog mjesta na drugo. Jednom mu je prilikom to pošlo za rukoma i sa teškim koncertnim klavirom!

"VRTOGLAVICE" Sv. Josipa

Sv. Josip iz Kopertina (1603-1663) dizao bi se u vazduh svaki put kada je bio emocionalno uzbuden. Pošto se lako uzbudiivao, cesto je levitirao u prisustvu mnogih svjedoka. Ovaj sveti covjek iz Apulije, u Italiji, proveo je mladost pokušavajuci da postigne vjersku ekstazu pomocu sredstava kao što je samobicevanje, izgladnjivanje i nošenje odjece od kostrijeti. Postao je franjevac sa 22 godine, a jedne nedjelje - za vrijeme mise - on se podigao u vazduh i odlebdio do oltara, zatim je pao usred upaljeni svijeca, zadobivši ozbiljne opekotine.
Zbog cestih "letova", Josip je tokom 35 godina bio iskljucen iz svih javnih aktivnosti, ali su se price o njegovim "izletima" ipak proširile. Dok je šetao sa jednim benediktinskim svecenikom u vrtu samostana iznenada je uzletio na jednu maslinu. Kako nije mogao da sleti, svecenici su morali donijeti ljestve.
Jedan hirurg, bar dva kardinala i jedan papa (Urban VIII), izmedu ostalih bili su svjedoci Josipovih izuzetnih nastupa, koje je on nazivao "moje vrtoglavice". Proveo je cijeli život u molitvama a crkva je zakljucila da Josipova levitacija mora biti Božije djelo.
Jedan drugi svetac koji je levitirao bila je Sv. Tereza od Avile, koja je umrla 1582. Ova izuzetna žena doživljavala je ista osjecanja kao što mnogi osjecaju za vrijeme "letecih snova". Evo jednog njenog opisa:
"Cinilo mi se da me podiže neka snažna sila. Priznajem da sam osjetila strah, ali se taj osjecaj miješao sa osjecajem blaženstva. Pri tome sam bila prisebna, tako da sam posmatrala kako se dižem u zrak. Nakon što je taj zanos prošao, moje je tijelo bilo toliko lagano da sam, s vremena na vrijeme, bila jedva svjesna toga da mi noge doticu tlo…"

LET PRED SVJEDOCIMA

Levitacije Sv. Tereza od Avile bile su tako ceste da je preklinjala sestre da je vuku naniže cim bi osjetila da se približava "napad", ali cesto nije bilo vremena za intervenciju - ona bi se jednostavno izdigla iznad tla i odlebdjela!
Vecina svetih knjiga bilježi epizode koje se odnose na levitiranje i let ljudske duše, a svjedocanstva kazuju da je u svim vremenima bilo nadarenih ljudi koji su uspjevali da lebde ili da se u istom casu pojavljuju na nekoliko razlicitih mjesta. U islamu su poznate paranormalne osobine nekih derviških šejheova i sufija, ali ništa manje uzbudljive epizode nisu vezane ni za neke kršcanske svece, hindu mistike, tibetanske lame ili spiritualiste. Daniel Daglas Houm pripadao je ovoj posljednjoj kategorij.
Roden u Škotskoj, a odrastao u Americi bio je slabašno, umjetnicki nadahnuto dijete. Kada je imao 13 godina ugledao je viziju nekog svog prijatelja Edvina i saopštio porodici svoje tetke da to mora da znaci da je Edvin mrtav. Ispostavilo se da je ovo istina, pa je uskoro zapocela Houmova karijera medija - ali ce tek sa 19 godina biti u stanju da prkosi zakonu zemljine teže.
U augusta 1852. D. D. Houm se našao u kuci fabrikanta V. Genia, gdje je imao zakazanu spiritisticke seansu na kojoj je svojim paranormalnim sposobnostima prevrtao stolove, izazivao kuckanje, zagonetnetne svjetlosti i levitiranje predmeta. Ali dogodilo se još nešto što ce mu gotovo preko noci donijeti slavu. Houm je poceo da lebdi i da se uzdiže sve dok mu glava nije dotakla strop. Medu gostima se našao i urednik "Hartford Tajmsa", koji je vjerno opisao šta se dogodilo:
"Iznenada Houm se izdigao u vazduh. Ja sam ga držao za ruku u tom trenutku i dohvatio mu stopala, koja su od poda bila odignuta 30 cm. On je drhtao cijelim tijelom. Nekoliko puta se izdizao iznad poda, a treci put je stigao do stropa, kojeg je blago dotakao rukama i stopalima…"

FASCINANTNA KARIJERA

Houmova karijera je brzo napredovala. Obožavali su ga kako na gradskim seansama tako i na kraljevskom dvoru. Kuda god je išao javljali su se bizarni fenomeni: vjetar je zavijao u tihim sobama, svježe cvijece je padalo sa plafona, cula su se tajanstvena kuckanja, vrata su se otvarala i zatvarala sama od sebe, vatrene lopte su krivudale po sobama, a Houm je levitirao!
Senzacionalni dogadaj kada je odlebdio kroz jedan a vratio se kroz drugi prozor, još uvijek je predmet žucnih rasprava, narocito od kada su taj dogadaj potvrdili i poštovanja vrijedni svjedoci. Jedan od njih, vojvoda od Kroforda, napisao je: "Sjedio sam sa gospodinom Houmom, lordom Aderom i jednim njegovim rodakom. Tada je gospodin Houm pao u trans i u tom stanju je odlebdio kroz prozor da bi se uskoro u sobu vratio kroz drugi prozor. Culi smo kako se prozor u susjednoj sobi otvara i neposredno poslije toga ugledali smo Houma kako lebdi u zraku ispred našeg prozora. Jasna mjesecina sijala je u sobu; ja sam bio ledima okrenut prema svjetlosti, i na zidu sam ugledao sjenku prozorske daske i Houmova stopala oko 15 cm iznad nje. On je ostao u ovom položaju nekoliko trenutaka, a zatim je otvorio prozor i kliznuo u sobu nogama naprijed. Zatim je sjeo kao da se ništa nije dogodilo.
Skeptici poput Frenka Podmora i Džona Sladeka pokušali su da opovrgnu ovu levitaciju, mada nijedan od njih nije bio medu ocevicima, ali u tome nisu uspjeli. Houm je ostao uspješan levitator preko 40 godina, a medu ocevicima njegovih "letova" bili su Naopoleon III, Džon Raskin i stotina drugih uglednika. Šta više, tokom vremena, Houm je svoju paranormalnu sposobnos demonstrirao na mnogim javnim mjestima i usred bijela dana.
Mada je u svojim zrelim godinama Houm mogao levitirati kad bi god to zaželio, on je ocito ponekad levitirao spontano i nekontrolisano a da toga nije bio ni svjestan. Jednom prilikom, kada ga je njegov domacin upozorio da lebdi iznad sjedišta fotelje, Houm je bio iskreno iznenaden. "Više ne znam da li sjedim ili lebdime!", rekao je duhovito.

PROTIV SVIH ZAKONA

Do kraja svog života Houm je bio uvjeren da ga dok lebdi zrakom nosaju duhovi, koji na taj nacin demonstriraju svoje postojanje i iskazuju svoje prijateljstvo. On je levitaciju opisao ovako:
"Ne osjecam neke ruke koje me podržavaju, i od samog pocetka nikada nisam osjecao strah; mada, ako bi se desilo da padnem sa stropa nekih soba u kojima sam lebdio, ne bih mogao izbjeci ozbiljne povrede. Obicno se uzdižem okomito; ruke su mi cesto ukocene i dignute iznad glave, kao da se hvatam za nevidljivu silu koja me polako podiže sa poda…"
U svojoj knjizi "Misterije i magija u Tibetu" (1931.), Aleksandra Dejvid - Nil, Francuskinja koja je provela cetrnaest godina na Tibetu i oko njega, prica kako je nekom prilikom naišla na golog covjeka privezanog teškim lancima. Njen pratilac joj je objasnio da su njegova misticna vježbanja ucinila da mu je tijelo postalo tako lako, da kada ne bi imao te željezne lance on bi odlebdio.
Covjek bi pomislio da gravitacija baš ne vlada nama onako kako su nas ucili. Ser Viljem Kruks, poznati naucnik i parapsihološki istraživac, rekao je ovo o D. D. Houmu:
"Fenomeni koje sam spreman da potvrdim su tako izuzetni i tako direktno suprotni najutemeljenijim naucnim uvjerenjima -izmedu ostalih suprotni i sveprisutnom i nepromjenljivom djelovanju zemljine teže da, cak i sada, prisjecajuci se pojedinosti onoga cega sam bio svjedok, u mojoj svijesti postoji antagonizam izmedu razuma koji tvrdi da je to naucno nemoguce, i svijesti da me moja cula - kako dodira tako i vida - ne lažu!…"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2006, 22:18 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Jao opet on, opet se drogiraš!

Koliko ti treba rapa da prestaneš sa ovim?

... ($$$) ...

E, ali ja nemam para ...

Ja danas levitiro, jesam stvarno, ustvari letio sam ... igro fudbal i neko me pokosio i ja poletio ... osjećao sam se kao tibetanski monah koji vježba jogu i šipu sebi tuki, meni i mom ćuki dok lebdi! Ha, rimuje se , mora da je istina neka ... ja sam prorok ... koji leti ... na času fizičkom ... slijedite me, samo nemojte polomiti noge :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2006, 22:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Dec 2003, 18:26

... ($$$) ...

E, ali ja nemam para ...

Ja danas levitiro, jesam stvarno, ustvari letio sam ... igro fudbal i neko me pokosio i ja poletio ... osjećao sam se kao tibetanski monah koji vježba jogu i šipu sebi tuki, meni i mom ćuki dok lebdi! Ha, rimuje se , mora da je istina neka ... ja sam prorok ... koji leti ... na času fizičkom ... slijedite me, samo nemojte polomiti noge

Prije stotinu i kusur godina su u Francuskoj Akademiji nauka naucnici posve ozbiljno zakljucili da covjek fizicki nece moci izdrzati brzinu od 50 km/h i kao umrijece pri toj brzini ( naime, pojavile su se prve parne lokomotive koje su vozile sve brze i brze)

Prije sto i kusur godina u toj istoj Akademiji nauka su ismijali i htjeli izbrisati iz clanstva naucnika koji je donio u Akademiju kamenje "koje je palo sa neba". Naucniku je to "kamenje" donio cestiti seljak koji se zakleo da je zvizdalo, pusilo se i palo sa neba. Naucnik je to povjerovao i malo je falilo da ga izbace sa Akademije.

Levitacija je ,vrlo izvjesno, jedna od latentnih ljudskih sposobnosti koja ce se u buducnosti sve vise javljati kod ljudi koji uspostave koherenciju mozdanih talasa( a metode uspostavljanja koherentnih talasa su predmet velikog interesovanja mnogih dzavnih i privatnih laboratorija). Neka novija istrazivanja idu u prilog tezi o bliskoj vezi gravitacije i specificnog oblika mozdanih talasa.

Gurdjijev

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2006, 05:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 23:42
„Чувајте се да вас ко не превари.“ (Матеј 24:4), јер „ће изићи многи лажни пророци и превариће многе“(Матеј 24:11), „показаће знаке велике и чудеса да би преварили, ако буде могуће, и изабране.“ (Матеј 24:24).
„Стражите дакле једнако и молите се Богу да бисте се удостојили утећи од свега овог што ће се збити и стати пред Сином човечијим“ (Лука 21:36)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2006, 20:40 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Androgin je napisao:

... ($$$) ...

E, ali ja nemam para ...

Ja danas levitiro, jesam stvarno, ustvari letio sam ... igro fudbal i neko me pokosio i ja poletio ... osjećao sam se kao tibetanski monah koji vježba jogu i šipu sebi tuki, meni i mom ćuki dok lebdi! Ha, rimuje se , mora da je istina neka ... ja sam prorok ... koji leti ... na času fizičkom ... slijedite me, samo nemojte polomiti noge

Prije stotinu i kusur godina su u Francuskoj Akademiji nauka naucnici posve ozbiljno zakljucili da covjek fizicki nece moci izdrzati brzinu od 50 km/h i kao umrijece pri toj brzini ( naime, pojavile su se prve parne lokomotive koje su vozile sve brze i brze)

Prije sto i kusur godina u toj istoj Akademiji nauka su ismijali i htjeli izbrisati iz clanstva naucnika koji je donio u Akademiju kamenje "koje je palo sa neba". Naucniku je to "kamenje" donio cestiti seljak koji se zakleo da je zvizdalo, pusilo se i palo sa neba. Naucnik je to povjerovao i malo je falilo da ga izbace sa Akademije.

Levitacija je ,vrlo izvjesno, jedna od latentnih ljudskih sposobnosti koja ce se u buducnosti sve vise javljati kod ljudi koji uspostave koherenciju mozdanih talasa( a metode uspostavljanja koherentnih talasa su predmet velikog interesovanja mnogih dzavnih i privatnih laboratorija). Neka novija istrazivanja idu u prilog tezi o bliskoj vezi gravitacije i specificnog oblika mozdanih talasa.

Ma *** se u 3 p***e levitirane !

"VRLO IZVJESNO" , "KOHERENCIJA MOZDANIH TALASA" ...

AAAAAAA = A*7!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2006, 05:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2006, 04:55
„А даље, браћо моја, јачајте у Господу и у сили јачине Његове. Обуците се у све оружје Божије, да бисте се могли одржати против лукавства ђаволског. Јер наш рат није с крвљу и с телом, него с поглаварима и властима, и с управитељима таме овог света, с духовима пакости испод неба. Тога ради узмите све оружје Божије, да бисте се могли бранити у зли дан, и свршивши све одржати се. Станите дакле опасавши бедра своја истином и обукавши се у оклоп правде, и обувши ноге у приправу јеванђеља мира; а сврх свега узмите штит вере о који ћете моћи погасити све распаљене стреле нечастивог; и кацигу спасења узмите, и мач духовни који је реч Божија.“ (Ефесцима 6:10-17)

Све те небулозе са истока су окултно-магијске природе и као такве оне су сатанске

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]