Japanese_rose je napisao:
Posto nisam Maran Ata da 3 recenice vrtim u 28. 653 primjeraka, imam vam reci samo - vozdra ! 
Izvini Rose, nije mi uopšte bila namjera da odgovaram, ali ovo moram da kažem...
Naime, pored gnušanja na komentare i vrijeđanja koje Maran Ata piše o vama (mislim prije svega na muslimane), moram reći da je očigledno da Maran Ata i njemu slični postoje na ovom podforumu gotovo isključivo zbog vas - vi ste ga jednostavno zaslužili! Stvarno imam osjećaj da jednostavno želite da izazivate kavgu i bodete tamo gdje znate da ćete izazvati negativnu reakciju, pogotovo kod nekoga ko se ne može pohvaliti dužim fitiljom.
Izuzev Dženite koja je pokazivala toleranciju i pisala o stvarima koje ja, kao neko ko je rođen u Pravoslavlju, mogu samo da pozdravim (bez obzira na očigledne razlike), teško mogu da pronađem bilo kog pripadnika Islama koji ne koristi ovaj podforum za isticanje svoje ideologije, koja nema veze ni sa čim nego sa dnevnom politikom! Pa pogledaj samo ovu temu! Sramota! I zato ne treba da se čudite što ste u osnovi ispadate obični prazni lonci koji su dobili svoj poklopac!
Napisao sam gore, a ponoviću opet - ako imate problema, molim vas da komplekse liječite na drugom mjestu. Naziv ovog podforuma je "duhovnost i religija", a ovo smeće koje prosipate ovuda nema ni "d" od duhovnosti.